TENIS [3985]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Beata

KOGO WLICIE KOMU BARDZIEJ KIBICUJECIE?? JA OSOBISCIE UWILELBIA NADALA:*
  • EL Domano

RoGeR...
  • Anonim

Federer bez wiekszych watpliwosci, ktory z reszta wygral!
  • .........

Nadal, Nadal i tylko Nadal!!! :D:D:D
    Poza tym... Federer wygrał... cóz, to prawda, ale niech spróbuje zrobić to z Nadalem na ziemi :P W końcu bilansik z Nadalem ma na minusie, o ile wiem:)
  • Beata

no tak bilsnsik jest jednoznazcyny trzeba to przyznac??a za co lubiie tak nadala badz federera???
  • Anonim

Nadal ma przewagę tylko w lewej ręce.
    Roger jest wręcz stworzony do tenisa. Świetnie czuje gre i porusza się po korcie.
    Dla Nadala + za to że jego idolem jest Carlos Moya
    Dla Federera + za rakiete i predyspozycje

:]
  • Anonim

no to fakt, ze Nadal nie byl latwym do pokonania nawet dla mistrza na trawie.
    w 2 secie Nadal zdecydowanie gral "po swojemu" W tym roku tylko z tego co pamietam Federer z Nadalem 4razy !!! mimo wszystko stoje murem za Rogerem !!
  • >sTeLmA<

Roger !!
  • nat.

ROGER
  • zofia

nadal. bo cos mi nie pasuje w federerze.
  • A.

Nadal bo Federer mnie wkurza ta swoja kamienna twarza:/..a poza tym Rafael wydaje mi sie jakis taki bo ja wiem 'prawdziwszy':P
  • S-ski

wole nadala, bo jeszcze tyle nie wygrał, choć ma twarz parobka.
  • kasia.

ja zdecydowanie nadala wole!! on jest super, i strasznie mi sie podoba jak gra.
    choc wiadomo federer tez gra swietnie.
  • Anonim

Zdecydowanie Federer. Nadal jest bezkonkurencyjny tylko na mączce.
  • wini

obydwu raczej nie lubie. ale wyżej cenię Federera- umie wszystko, a Nadal nie.
  • Suszi

NADAL ... bo nauczył się grać na trawie w 2 tygodnie i doszedł do finału, mimo że nie dawali mu więcej niż 3 rundy
  • Anonim

Nadal !! bo mimo mlodego wieku wie czego chce i jest gotowy by to zdobyc! i rowniez plus dla niego za to ze Moya jest jego idolem;]
  • martynusia90

Popieram Cię. Nadal jest najlepszy!!!!!!!!!
  • Karolcia:) Nareszcie w domu:)

NADAL!!!
  • -Joséphine-

na na na NADALLLL ^^