-
Anonim
No właśnie kto chce znależc tutaj dobrego nauczyciela tenisa, to właśnie najlepiej szukac tutaj!!1
JA np. tak skromnie- prowadze zajecia dla ludzi z Łomianek, Żoliboorza, Bielan i na kortach Legii, czyli centrum WAWY i serdecznie zapraszam jesli ktos jest chetny do nauki tenisa-(mam papiery i 7 letnie doswiadczenie). -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Grześ
-
Anonim
hej koles psujesz rynek z tym 35zł-hehe, Kaczyńscy by powiedzieli ze taka cena to jest podejrzana-hehe -
-
Radek
A gdzie wasz altruizm????????????
Śliczne dziewczyny chcą się nauczyć grać, nic tylko brac rakietę i śmigać na kort; ) -
Józefka
-
Anonim
-
Anonim
bo to sa standardowe stawki, 40 to i tak mało bo zazwyczaj z dobrym , podkreslam z dobrym trenerem stawka waha się od 50 do 100zł. -
Alex
a jakiemu trenerowi chciało by się przyjeżdżać na umińskiego 12 (gocław) *dobremu trenerowi ??
-
Anonim
A ja moge sie podjąc tego zadania!
Jesli jestes zainteresowana to please write me a massage on private email; dlakrzysia@poczta. onet.pl, or call 602346308.
Pozdro -
Greg
Dobrym trenerem poniżej 50 zł po prostu nie opłaca się nigdzie jeździć. -
Anonim
to wszystko zalezy od trenera, checi i wrodzonych predespozycji.
Kazdy trener wiedzac ze tenis jest gra drogą powinien probowac dawac z siebie wszystko, a poza tym potrafic uczyc, tłumaczyc, rozsmieszyc itd itp. No i to wszystko daje sukces.
A mam do was pytanie czy moze macie jakis fajny pomysl na nazwe akademi tenisowej, bo mam zamiar z kumplem takowa zalozyc, bo stwierdziłem ze koniec z dawaniem "sztund",po 10 latach praktyki trzeba sprobowac zrobic cos z prawdziwego zdarzenia, a nusz widelec sie uda?
W warszawie chyba jest malo takich miejsc.
z gory wielkie dzieki -
Anonim
no widac ze nie ma odzewu, a szkoda bo liczylem na to ze jest tutaj wiele osob ktore podzuciłyby jakis fajny pomysl, mimo to czekam dalej bo warto dla np. jakijs fajnej nazwy albo pomyslu na funkcjonowanie takiej akademii tenisowej -
Grześ
HAPPY TENNIS : ) MOZE need kogos do pracy;>? a tak przy okazji !!!!!Lekcje tenisa Warszawa_ursynow 35zl/h+kort !!!!!505275352 !!!!
-
Grześ
-
:)
Oferuje lekcje nauki gry w tenisa w zamian za lekcje jakiegos jezyka obcego(wchodza w gre:hiszpanski,niemiecki,wlosk i,rosyjski),pokrywasz tylko cene wynajmu kortu. 1h zegarowa jezyka - 1h zegarowa tenisa. Moge grac na kortach w calej Warszawie. Godzina i dzien do ustalenia!!:) -
Anonim
tak wiec jednak istnieje mozliwosc dla osob ktore chca sie nauczyc lub dalej doskonalic gre w tenisa, zglosilo sie 5-6 trenerów-mozna wybierac i grac w kochanego tenisa ktory jest najlepsza gra na swiecie :)