-
ej mordo
-
Anonim
-
Kacper Margula
-
Oktawian
Chyba trochę przesadzacie z Tymi serwisami, bo ja gram 10 lat i 184 km/h :P -
-
Maks
-
Papa smerf ! xD
-
MaRcIn
-
Greg
-
Shot
-
Anonim
ej panowie ale nie piszcie jaki macie najszybszy ot tak tylko najszybszy trafiony bo kazdy moze pierdolnac na pale i wyjdze mu rekordzik jakis-.- -
Shot
Sory u nas rekody są liczone tylko w karo serwisowe i trafione przynajmnie 3 razy w seri po 5 piłek.. -
bonantur
Prędkość serwisu mierzyłem bardzo dawno już, ale myślę, że większej różnicy by teraz nie było:P Coś koło 170-180km/h, wiek 19 lat. -
Ala
-
MFM
-
Anonim
a ja mam prędkość kosmiczną ponaddźwiękową, szybszą od światła i ponadczasową !! :) -
BARTEZ
A mnie śmieszy jak czytam o prędkościach rzędu 200km/h w wykonaniu niektórych napinaczy.
Jeszcze napiszcie że trafiacie 50% serwisów z taką mocą i kilkanaście asów rzecz jasna!
P.S. z takim serwisem to spokojnie możecie wygrywać w czelkach :-) -
Anonim
nie no spoko...:D ja mam 13 lat gram 6 i 150 km/h średnio, jak raz nam trener przyniósł miernik :P -
Spiderschwein
no ja pewnie mam nieco ponad 200, ale nie stosuje w meczu bo za rzadko wchodzi (heh co innego na treningach) i nie chce obciążać nadmiernie barku :).... co z tego że serwis mam dobry jak reszta do d***.
a tak w ogóle to spytam, czy jest gdzieś możliwość pomiaru? -
Greg
Wnioskując z tego co piszesz... jakoś wątpie ze masz powyżej 200...
Trzeba mieć radar. -
Spiderschwein
miałem kilku trenerów i wszyscy mówili, że to jest koło 200 o ile nieco powyżej, nigdy nie mierzyłem radarem tylko wierzyłem ich ocenie.
Stąd też moje pytanie czy jest gdzieś możliwość takiego pomiaru?