TENIS [3985]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .KAPI.

Podsumowanie: Ogolnie to kazdy powiedzial co wiedzial.. ale i tak najbardziej podobają mi sie wypowiedzi na tej stronie (zdziwi go to)
    ziomka ktorego znajomi nazywają Mishą..; p dobra ide na AO bo szkoda czasu
  • rafal

o k**** ale zlewy:PPP teksty kapiego wymiatają xDDD
    nie no nielze mozna sie posmiac na tym gronie:P
    szkoda ze tak malo o tenisie..:P
  • 13 lat
    ostatnio gdzy sobie mierzylem to bylo 174km/h, a 168km/h w karo
  • 3M TENIS

dzwoń po super express.
  • Krzysiek

>Grzybek357 wrote:
    >13 lat
    >ostatnio gdzy sobie mierzylem to bylo 174km/h, a 168km/h w
    >karo

troche chyba synek przesadziłeś... Chociaż patrząc po Twoim blimpie jedziesz na OTK wiec niewykluczone, że rzeczywiście masz szybki serwis, ale chyba nie aż tak.... Wydaje mi sie ze to był jakiś błąd pomiarowy...

Ja osobiście mam 16lat i ok. 170km/h serwis... gram 9 lat...
  • .KAPI.

>Grzybek357 napisał
    >13 lat
    >ostatnio gdzy sobie mierzylem to bylo 174km/h, a 168km/h w
    >karo

hahaha.. dobry swir. Nadal na AO ostatnio serwowal parenascie razy 2 serwis 130 km/h wiec sorry, ale wrazenia klamstwami nie zrobisz
  • jasio

Źałosny jesteś Krzysiek. Fajna ściema. A i jeszcze jedno: To że ktoś jeździ na OTKi nie znaczy że jest dobry:p
  • Krzysiek

żałosny?? niby czemu??

Jeśli jeździ na OTKi to nie musi być dobry ale znaczy że jest zawodnikiem wiec jest duże prawdopodobieństwo ze właśnie tak jest^^
  • 3M TENIS

13 latek 174 km/h

jestem gotów założyć się o kase że nawet nie zbliży się do tego wyniku.

w 125 jestem w stanie uwierzyć- chociaż to też dużo jak na 13 latka.
  • anonim

Dajcie juz tym ludziom spokoj. Jesli jakis watpliwej jakosci chinski predkosciomierz pokazuje im niebotyczne szybkosci to niech sobie napisza na gronie i sie ciesza dalej, a przed komputerem prawdy i tak nikt sie nie dowie.
  • Mnech

12 lat i 150km/h

Chyba 150 m/h :D

Ja mam 12 i rekord 89km/h
  • 3M TENIS

proponuje nie przepisywać wcześniejszych głupot ponieważ użytkownicy tacy jak dżony mogą uznać to za twój rekord i troche ciebie powyzywać

• Tomi

gram 5 lat a mam 13 lat i 137km/h
  • Anonim

ja tylko chciałbym napisac że jak ktoś jest dobry to sie nie popisuje swojimi wynikami ak jak to pare osób <lol> że to on po otk jeżdzi albo w pzt jest i już cwaniakuje że serwuje 200 km/h i wogóle o tenisie wie wszystko i szczególnie wypowiedz że ma 27 kg naciągniętą rakiete i wogóle mu takie pałki wychodzą i że to jest do ataku to widać że sie zna :)
  • Bombel

pochwali sie ja slabo po polska mowi. przyjechal z juesej. szybko dosc serveuje. dowod:
    http://www.youtube.com/watch?v=eWHa...
  • jasio

ogólnie trzeba przyznać ze ten wątek nie udał się jego założycielowi bo kazdy pisze jakies głupoty i sie jara ze w VIRTUA TENNSI zaserwowal 180 a ma 10 lat. Ja szczerze mówiąc mam 14 lat i na speedchecku wyszło mi że zaserwowałem 135 km/h. A trzeba pamietaz ze speedchecku dodaje zawsze 10, 15 km/h.
  • jasio

>Pivoił napisał
    >żałosny?? niby czemu??
    >
    >Jeśli jeździ na OTKi to nie musi być dobry ale znaczy że
    >jest zawodnikiem wiec jest duże prawdopodobieństwo ze
    >właśnie tak jest^^

ty człowieku sie zastanów co piszesz. Mówisz że jeśli jeździ na OTKi to nie musi być dobry ale gdyby nie był dobry i by jeździł na OTKi to znaczy ze jest idiota. Ile on ma lat??? jak sie nazywa?? jeśli odp. mi na te pytania to ja sprawdze w PZT(polski zwązek tenisa) czy jest taki zawodknik i ci powiem czy jest dobry.