TENIS [3985]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Łukasz

Powiedzcie proszę czy są jakieś miłe i do tego tanie korty w Warszawie. Pozdrawiam wszystkich tenisistów:)) Z góry dziękuję.
  • Anonim

zalezy w jakim rejonie Ciebie intereują. Ja moge tylko polecic ursynów bo tutaj sobie pogrywam:o)
  • Anonim

przy stadionie Polonii sa tanie: ) pon-pt od rana do 16 10zl/h potem 30/h:/ a w weekend caly dzien po 15zeta/h: ) i calkiem niezla nawierzchnia. minusem jest przerazajace czyszczenie linii przez sa tam wglebienia i pilka jak trafi to czasem moze odskoczyc w gore a tak to spoko choc to tez za czesto sie nie trafia: )
    pozdrawiam
  • Anonim

przy stadionie Polonii? tzn. na Miedzyparkowej?
  • Łukasz

Dzięki, już myślałem, że nikt się nie odezwie:))
    Oferta weekendowa brzmi atrakcyjnie, więc chyba skorzystam. Powiedzcie tylko dokładnie na jakiej ulicy te korty.

Czołgiem!
  • Anonim

miedzyparkowa ale tam sa chyba 2 kluby jesli mozna je tak nazwac... jak znajde tam kom to podam: )
  • Łukasz

Dzieki Piotr. Czekam na tel w to zacne miejsce:)
  • Anonim

kom 502 261 879 ul.miedzyparkowa za stadionem Polonii
  • Łukasz

Wielkie dzięki, zaraz tam dzwonię:))
  • Cine

srednio za 20 pln na Syrence, czyli na tylach Stodoly, sa Korty AZS Polibudy w nienajlepszym stanie, ale da sie poodbijac i jak nikogo nie ma mozna wynegocjowac studencka znizke ( up to 50 %). Pozdrawiam.
  • Łukasz

no dzięki za tą Syrenkę, a może jeszcze jakiś nr telefonu, coby sie tam dodzwonić?

Pozdr,
    Ł
  • Anonim

*) korty na legii chyba za 20 zeta
    *)korty tie break w czase wakacji za 5 zl dla studenta

*)korty w parku skaryszewskim tez podobna cena -chyba
  • Kasia .

a w zime jakis tani korcik? :)
  • Anonim

Dopisuje sie dot ego pytania
  • Łukasz

Klub "Deski" rzut beretem od Legii.
    Cena po 22.00 w tygodniu to 40 zł, taka sama stawka przez całą niedzielę. W ciągniu dnia od poniedziałku do soboty cena 60 zł. Są też zniżki dla grających rano chyba od 10.00 do 14.00 cena to 20 zł, ale na 100% nie jestem pewnien. Bardzo fajne korty szczególnie latem gdy jest zielono, ale zimą, też jest fajnie bo z dala od miejskiego zgiełku, po prostu klimatycznie.

Pozdrawiam,

Ł
  • Anonim

a w rejonie piaseczna ew. ursynow macie jakies tanie korty??
  • ..DAGMARA...

Skarżyńskiego 6a korty tenisowe-nawet tanio ja tam gram,, osrodek trochw schowany za gimnazjum nr16
  • Tomek

Zimą, do 14 na Deskach 20zł/1h. Gdybym to wiedział wcześniej... Jest wprawdzie dosyć chłodno (ale nie jak na Spójni dolnej) i trochę ślisko (ale nie jak na Stegnach) ale poza tym wszystko super, zwłaszcza za cenę, która normalnie w Warszawie obowiązuje latem...
  • Surrender to You

A zna kotś cennik kortów na BIELANACH????
  • Anonim

na bielanach to AWF (AM tenis czy cos w tym stylu)
    ale nie znam cen