-
Łukasz
Powiedzcie proszę czy są jakieś miłe i do tego tanie korty w Warszawie. Pozdrawiam wszystkich tenisistów:)) Z góry dziękuję. -
Anonim
zalezy w jakim rejonie Ciebie intereują. Ja moge tylko polecic ursynów bo tutaj sobie pogrywam:o) -
Anonim
przy stadionie Polonii sa tanie: ) pon-pt od rana do 16 10zl/h potem 30/h:/ a w weekend caly dzien po 15zeta/h: ) i calkiem niezla nawierzchnia. minusem jest przerazajace czyszczenie linii przez sa tam wglebienia i pilka jak trafi to czasem moze odskoczyc w gore a tak to spoko choc to tez za czesto sie nie trafia: )
pozdrawiam
-
Anonim
-
-
Łukasz
Dzięki, już myślałem, że nikt się nie odezwie:))
Oferta weekendowa brzmi atrakcyjnie, więc chyba skorzystam. Powiedzcie tylko dokładnie na jakiej ulicy te korty.
Czołgiem! -
Anonim
miedzyparkowa ale tam sa chyba 2 kluby jesli mozna je tak nazwac... jak znajde tam kom to podam: ) -
Łukasz
-
Anonim
-
Łukasz
-
Cine
srednio za 20 pln na Syrence, czyli na tylach Stodoly, sa Korty AZS Polibudy w nienajlepszym stanie, ale da sie poodbijac i jak nikogo nie ma mozna wynegocjowac studencka znizke ( up to 50 %). Pozdrawiam. -
Łukasz
no dzięki za tą Syrenkę, a może jeszcze jakiś nr telefonu, coby sie tam dodzwonić?
Pozdr,
Ł -
Anonim
*) korty na legii chyba za 20 zeta
*)korty tie break w czase wakacji za 5 zl dla studenta
*)korty w parku skaryszewskim tez podobna cena -chyba -
Kasia .
-
Anonim
-
Łukasz
Klub "Deski" rzut beretem od Legii.
Cena po 22.00 w tygodniu to 40 zł, taka sama stawka przez całą niedzielę. W ciągniu dnia od poniedziałku do soboty cena 60 zł. Są też zniżki dla grających rano chyba od 10.00 do 14.00 cena to 20 zł, ale na 100% nie jestem pewnien. Bardzo fajne korty szczególnie latem gdy jest zielono, ale zimą, też jest fajnie bo z dala od miejskiego zgiełku, po prostu klimatycznie.
Pozdrawiam,
Ł -
Anonim
-
..DAGMARA...
Skarżyńskiego 6a korty tenisowe-nawet tanio ja tam gram,, osrodek trochw schowany za gimnazjum nr16 -
Tomek
Zimą, do 14 na Deskach 20zł/1h. Gdybym to wiedział wcześniej... Jest wprawdzie dosyć chłodno (ale nie jak na Spójni dolnej) i trochę ślisko (ale nie jak na Stegnach) ale poza tym wszystko super, zwłaszcza za cenę, która normalnie w Warszawie obowiązuje latem... -
Surrender to You
-
Anonim