-
le 'staś
nowy? ^^ ja tam grałem kiedyś. chodziłem na orła i tamte korty sa odnowione ale nie nowe. -
Tomek
Rzeczywiście. Korty już były. Zostały odnowione. Zmieniły się osoby prowadzące klub, część trenerów, doszły balony. Innymi słowy: staramy się aby powstał tam klub tenisowy z prawdziwego zdarzenia, który będzie konkurował z bardziej znanymi klubami w Warszawie. -
le 'staś
Orzeł ma jeden z najlepszych stadionów lekkoatletycznych w Polsce.
A na kortach już kilkukrotnie były jakieś ogólnopolskie zawody więc nie staracie się ale WCIELACIE SŁOWA W CZYNY xD -
Tomek
-
-
Cassandra_Ruth
ŁOMIANKI - DOKŁADNE INFORMACJE - http://www.kort.net.pl - ZAPRASZAMy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! -
...
No właśnie, trochę odkopię temat.
Tak już od paru tygodni chodzi za mną żeby zapisać się wkońcu na tenisa, ale jak widać za młody to już nie jestem i z tym wiążę się moje pytanie czy warto w mojej sytuacji zaczynać grać tenisa??
I czy znacie jakąś szkołę tenisową (w Warszawie) dla trochę starszej młodzieży (studentów) i żeby raczej zajęcia były w grupach??
Pozdrawiam. -
.KAPI.
Nie ma okreslonego wieku zeby zacząć grac. Zawsze warto dlas zdrowia.
Szkoły tenisowe no to te najsławniejsze:
Tie Break
Spójnia -
Mnech
-
Ja
-
Mnech
><<KaPi>> napisał
>Nie ma okreslonego wieku zeby zacząć grac. Zawsze warto
>dlas zdrowia.
>
>Szkoły tenisowe no to te najsławniejsze:
>
>Tie Break
>Spójnia
Tie Break to najsławniejszy na Ursynowie.
A tak to jakiś 15 najsławniejszy.Co do spójni masz rację
-
B.
Ja tie break'a nie trawię. Grałem tam, w podstawówce byłem w klasie tenisowej prowadzonej prze tie break i wszyscy sie wykruszyli... "No ale przecież wytrenowali kilku "tenisistów" to są nieźli"
-
Anonim
Hej wszystkim, mam takie pytanie, gdyż jestem kompletnie nie obeznana, co i jak.
Chciała bym zacząć naukę tenisa od września, narazie chciała bym spróbować tego sportu, więc raczej nie potrzebuje póki co indywidualnych lekcji z najlepszym instruktorem w polsce.
Jakie korty/kluby mi polecacie na początek? I jak z cenami?
Mieszkam gdzieś w okolicach piaseczna, ale z dojazdem raczej problemów nie bd miała, prawie codz, jestem na mokotowie,
Z góry dziękuje za pomoc, Moni -
h.a.t.
W Piasecznie jest taki fajny klub 'Tuan Club' (http://www.tuan.pl). Ja tam gram w tenisa i bardzo mi sie podoba. Świetni trenerzy, bardzo motywujacy no i jezeli ci cos nie wyjdzie to zawsze ci pokaza i wszystko wytlumacza. Ale wymagajacy tez sa; ) -
B.
Moni, rzeczywiście Tuan jest fajny, ale jak jesteś na mokotowie to możesz podjechać na Warszawiankę :) -
Anonim
A wiecie jak z cenami, na tych kortach?
jakie jest oblęzenie, bo obawiam się że moze być cięzko sie gdziekolwiek zapisac? -
"zapisać się"?
zapisać się/ to znaczy że chcesz chodzić na tenisa np pół roku, rok o stałej godzinie i dniu tygodnia do trenera. z tego co wiem trenera jeszcze nie wybrałaś. jak wybierzesz trenera i uznasz że chcesz trenować tenisa to wtedy trener powinien załatwić stały termin i tyle. nie kieruj się cenami kortu w wakacje (np 20zł za godzine), gdyż ceny kortu w zime sięgają 90-100zł, a nawet więcej.
a jeśli zapisać się rozumiesz jako zarezerwowanie kortu na raz/ kilka razy w wakacje na próbe z trenerem to spoko dasz rade, jak widze to korty tak puste jak są teraz to dawno nie były (np korty skarżyńskiego).
zastanów się na spokojnie i daj znać jakiej decyzji dokonalaś/
pozdrawiam -
h.a.t.
No teraz to jest pusto na kortach, bo wszyscy na wakacje wyjechali, wiec jezeli chcesz pograc to na pewno uda ci sie zapisac na pare lekcji. A tak w ogole to w ciagu roku tez pewnie bedziesz mogla sie zapisac, bo w TC jest bardzo duzo trenerow, wiec jak ktorys nie bedzie mogl to wtedy beda jeszcze inni -
Adam
Trenowałem 7 lat na deskach potem przeniosłem się do A.M. Tenis ( AWF ) i tam zostałem; ] -
DubinStudio.pl