- 1
- 2
-
Anonim
Ja grałam tylko na twardej i na mączce, ale zamierzam też niedługo wybrać się na sztuczną trawę. Bardzo podobają mi się twarde korty, gra jest dwa razy szybsza niż na mączce i kozioł piłki wyższy. Nie lubię mączki, jest taka wolna i praktycznie wszędzie się ją spotyka, a o inne nawierzchnie w tym kraju trudno. -
... Karolcia ...
-
Eńdżell/De(v/b)il
-
Tomek
-
-
jasio
Korry ziemne są dla mnie Idealne:) A i mam taką uwagę do D* mianowicie napisałaś że lubisz grę na szybkich kortach ,bo jest wyższy kozioł piłki............i tu się mylisz, ponieważ na sztucznej nawierzchni kozioł jest niższy niż na mączce:p -
.:P.Re$:.
dokładnie
miękka nawierzchnia (mączka) bardziej łapie piłkę, więc ją spowalnia i daje to wyższy kozioł. Na twardej nawierzchni piłka bardziej się ślizga przez to odbija się znacznie niżej.
ja preferuję raczej mączkę. -
Anonim
No to nie wiem, może źle mi się zdawało, ostatnio grałam na twardym korcie w wakacje. Ale i tak beton rządzi :D -
Shana
-
marta
mi gra się lepiej na trawie chociaz zaczynałam na mączce chyba dlatego że nie trzeba siatkować i buty się nie brudzą XD -
Eńdżell/De(v/b)il
>Marta napisała:
>mi gra się lepiej na trawie chociaz zaczynałam na mączce
>chyba dlatego że nie trzeba siatkować i buty się nie
>brudzą XD
to zdecydowanie najwazniejsze powody, hehehe -
Anonim
ja zacząłem od cegły , potem grałem też na twardym i sztucznej trawie i pozostaje dalej na cegle bo jak dla mnie jest najlepsza i najzdrowsza dla stawów :) -
Arek
no1. - cegła
no2. - Decoturf
no3. - sztuczna trawka
Teraplexy i inne ala gumiaste nawierzchnie to dla mnie shit. -
Suszi
-
Ludwik
-
Marcin
-
Ababababab
1. mączka
2. decoturf
3. asfalt
sztucznej trawy jakoś nie lubię, źle mi się na niej gra -
Marcin
-
marta
-
Marzena Pryzmont
Co myślicie o tym żeby w klubie były korty o dwóch różnych nawierzchniach? np. 3 ceglane, 3 ze sztuczna trawa.
Na których byście grali? I jak w ogole podoba sie wam ten pomysł? -
Krzysiek
pomysł bardzo dobry... U nas na Warszawiance wlasnie tak jest i całkiem niezle sie sprawdza.... Osobiście najbardziej lubie maczke... na decoturfie nie przepada (mimo ze musze tam ciagle grac), koział jest za wysoki a piłka za szybko sie odbija.... wole grac spokojne, długie, dobrze przygotowane ataki niz "gre na 1 strzał":)
- 1
- 2