-
Shot
Kto wyjdzie siniel/debel? Kto wygra? Kto przegra w finale? A kto w półfinale?
Który zawodnik najbardziej zasłużył po wyczynach z tego roku?
Który debel powinien zdobyć trofeum?
Kto jest największym przegranym tego sezonu? -
Dawid
Największymi przegranymi są moim zdaniem Tsonga i Gonzalez bo jeden i drugi powinien grać zamiast Verdasco i Davydenko. Chociaż Gonzo po tym co odwalił w Paryżu z Potro to nei wiem czy mu się należy.
Nie chodzi tylko o Masters ,ale również o to co było częściowo do zdobycia w przypadku Gonzo to wiadomo półfinał RG gdzie miał na widelcu Soderlinga ,a jednak nie wyszło. Tsonga taki nijaki sezon w sumie pare dobrych rund w Szlemach dwa turnieje rankingowe o ile się nie mylę RPA i Tokyo choć pewnie o czymś zapomniałem.
Mam nadzieje,że uda się Del Potro wyjść z grupy,więc musi dziś ograć Rogera 2-0 bo 2-1 nic mu nie daje.
Jutro Djoko wygra z Nadalem 2-0 mam nadzieje tylko ,że Soda nie przejdzie obok meczu (przy 2-0 ,2-0 w grupie niby jest to prawdopodobne) Tu myślę,że Soda ugra choć seta i stosunkiem 4-3 do 4-4 wejdzie dalej Nole.
Debliści dziś popis dali jak oddać specjalnie mecz Buphati z Knowlesem jak patrze na Knowlesa to mnie krew zalewa... Cermak z Martinakiem mam nadzieje nie dadzą dziś rady z naszymi deblistami. Marcin serwuje wyśmienicie jak dziś będzie tak strzelał to wiadomo jak to się skończy Mariusz gra równo oby trzymał serwis bo w przypadku drugiego spotkanai wystarczyło raz się rozkojarzyć i było pozamiatane ,ale z drugiej strony mieliśmy masę pecha. -
Dawid
haha przy wygranej Potro 2-0 . Federer nie wyjdzie z grupy:D
wyjdzie z pierwszego Potro i Murray z drugiego. -
Mnech
brawo djoko!
Pokonał Nadala.
Murray nie ma za grosz inteligencji.Nie może się połapać dlaczego to nie on awansował. -
-
Dawid
Przy jednym gemie też bym idiote udawał. :D
Ogólnie jeżeli chodzi o finał to się zawiodłem, bardzo liczyłem na triumf Del Potro bo Ruskiego nienawidzę.