- 1
- 2
-
monika
Witam! czy ktoś z Gronowiczów wybiera się teraz bądź na wiosnę na taki kurs? jeżeli tak to podpowiedzcie kiedy i gdzie??? z chęcią sama bym się wybrała. Wiem, że są organizowane na AWF Warszawa i z tego co przejrzałam, jest to najkorzystniejsza oferta, bez części ogólnej kosztuje 1200zł. -
Anonim
w grudniu skonczylem ten kurs i nawet po 1100 zł wyszlo na glowe :)
sa 3 powody, dla ktorych ludzia chodza na kurs:
1) bo chca sie czegos nauczyc
2) potrzebny jest im papier instruktora
3) chca sie sami nauczyc grac
na ten kurs warto zapisac sie tylko dla 2) punktu.... -
Liryczny Geniusz
Gdyby ktoś był w posiadaniu informacji gdzie i kiedy się takie kursy zaczynają, ile trwają, jaki jest ich koszt itp. To będę wdzięczny za udzielenie informacji w tym temacie lub na priv. -
monika
Aktualnie taki kurs będzie prowadzony na AWF-e w Warszawie, część ogólna zaczyna się w kwietniu, jeżeli ktoś jest zwolniony z części ogólnej to zajęcia będą na przełomie maja/czerwca. Koszt kursu to ok. 1750 zł (ok. 550 zł część ogólna i ok. 1200 zł część specjalistyczna).
-
-
(; ☆ DaaRiiuuŚ ☆; )
a ktoś kto wogóle nie trenował tenisa też bez problemu moze przystąpić do tego kursu czy jest on jakiś bardziej zaawansowany skoro moze po nim papier instruktora otrzymać :) ? -
nie wiem jak jest na innych kursach ale na moim (organizowanym m.in przez pzt) pierwszego dnia była selekcja, przyszli ludzie z pzt i wystawiali oceny na grę.
paru osobom podziękowali.
jak wyobrażasz sobie osobę nie grającą w tenisa w roli trenera?
wyobraź siebie jako treserkę zamniętą w klatce z lwami (treserkę kompletną amatorkę)
chyba wszystko jasne. stracisz tylko pieniądze, nikt nie da papiera osobie nie grającej. -
monika
Jeżeli ktoś jest pojętnym uczniem to sobie poradzi ale jakieś doświadczenie choć nie wielkie to pewnie trzeba mieć.
Uważam że czym innym są kursy w PZT a czym innym na AWF. Im zależy na ściągnięciu kursantów a nie zaliczając takiego kursu tylko odstraszą ludzi, oczywiście jeżeli ktoś nie ma w ogóle pojęcia to niech lepiej nie startuje. -
(; ☆ DaaRiiuuŚ ☆; )
Nie no ja wszystko rozumiem.. nie mówię że jestem zielona w tenisa bo interesuje się tym od 2 lat gram tylko ze potrzeba mi się nauczyć gry technicznej a nie podwórkowej :P -
Anonim
byly problemy z takimi ludzmi nawet na kursie AWFu, ale jak trzymasz pilke w korcie to powinnas zaliczyc :) -
monika
Ja tam też nie jestem super grająca osobą, teraz mam więcej wolnego czasu i chcę go poświęcić tenisowi, dlatego wybieram się na kurs instruktora a później jak uda się zdać (z reguły trzymam piłkę w korcie:) to będę myślała co dalej z tym zrobić. -
monika
Buzek z tego co piszesz to rozumiem że kończyłeś taki kurs na AWF?!możesz mi napisać mniej więcej ile godzin dziennie trwały zajęcia? -
Anonim
w czesci specjalistycznej bylo to
w soboty 12-15 teoria, 16-19 praktyka
w niedziele 10-13 teoria, 14-17 praktyka -
monika
-
Piotr
Hej ja dosyć niedawno skończyłem cześć ogólną i teraz czekam na specjalistyczną (AWF) miała ruszyc w marcu na poczatku ale im nie pykło no i trzeba czekać.. czekać.. ehh -
monika
Część specjalistyczna rusza maj/czerwiec (tak mi powiedziała pani na AWF). -
Piotr
-
Piotr
-
Piotr
Mam takie pytanie bo zdobyłem uprawnienia i teraz za bardzo nie wiem od czego zacząć. Czy można tak po prostu zarezerwować kort i uczyć na nim kogoś, czy trzeba to zgłosić w administracji kortów w jaki sposób to działa? Bede bardzo wdzieczny za każdą odpowiedz i wskazówki jak zaczynać :) -
w jakiej administracji kortów? wynajmujesz kort na nazwisko swoje lub klienta, udzielasz lekcji, klient płaci za kort a tobie za lekcje za którą powinieneś wystawić mu rachunek (bo udzielając lekcji powinieneś mieć działalność gospodarczą lub być zatrudnionym przez klub w innym przypadku robisz to NIELEGALNIE)
to tyle
pozdrawiam -
ecie pecie
jeśli robiłam część ogólną na AWFie to mogę teraz zrobić specjalistyczną gdzieś indziej?
- 1
- 2