TENIS [3985]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • 3M TENIS

no i włoszka wygrała
    moim zdaniem zasłużenie, zrobiła postępy
  • 3M TENIS

Soderling mnie troche zawiódł, oczywiście jemu kibicowałem (ale z wiedzą, że jednak Nadal jest faworytem), finał w 3 setach to troche słabe widowisko.

Ciekawe co Soderling pokaże w przyszłym sezonie
  • Adrianna

Moim zdaniem Soderling był po prosty zmęczony meczem z Berdychem w półfinale. Nie wiem jak inaczej wytłumaczyć ogromną ilość niewymuszonych błędów przez niego popełnionych. Marnował 100% sytuacje, był spięty i zdenerwowany. Gdyby grał na swoim normalnym poziomie mogłoby byc różnie. Oczywiście gratulacje dla Nadala, bardzo mnie ciekawi, co pokaże na Wimbledonie, gdzie Federer jest najmocniejszy i na pewno będzie chciała obronić tytuł.
  • ***LADY DZIAGA***

Moim zdaniem Soderling i tak odniósł duży sukces na Rollandzie :) Fakt, szkoda ze finał byl mało zacięty ...no ale czekamy na Wimbledon... :)
  • Camilo Lolo

Szanowni gronowicze, czy ktoś z Was widział transmisję z kortów w Paryżu (od początku do końca turnieju) na telewizorach Pansonic'a w 3D, które były rozstawione w wybranych sieciach sklepów Media Markt i Saturn?

Pytam, bo jestem ciekaw, czy innym tak ja mi, odebrało mowę z wrażenia, kiedy włożyli te specjalne okulary...