TENIS [3985]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • aga

Nadal ma swoj swiat...; P
  • Anonim

tenis ogólnie jest boski,
    narzekam tylko na swój szlajs ...; D
  • .KAPI.

Oglądalem wywiat z nadalem po AO i powiedzial ze ma swoją zasade tenisową i pewien przesad za razem, mianowicie: Kiedy wstaje ze swojej ławki i idzie grac dalej nie moze nadepnąc zadnej linii xD
  • Krzysiek

hmm.... może i jestem pojebany, ale mam dokładnie tak samo^^
  • .KAPI.

hahaha. Ja kiedys po kazdej pilce poprawialem struny. Dokladnie po kazdej ^^ I moj trener zaczol sie ze mnie smiac i mowic ze jestem Sharapova xDD To byl taki tick nerwowy, albo tez kiedys czesto poprawialem skarpetki.
  • jasio

Jak miałem 10 lat to też poprawiałem skarpetki. Podciągałem je jak najwyżej się dało a i tak dalej uważałem że są za nisko i znowu je podciągałem:p
  • .KAPI.

;p mialem to samo xD Niektore dziewczyny podskakują przy serwisie i przy odbiorze. (w sesie ze przed odbiciem)
  • Mnech

Nienawidzę top spinów 20 procent z nich mi nie wchodzi.
    Za to mam kapitalny forehand i smecz,a także serwis to mój atut.
  • Mnech

><<KaPi>> napisał
    >hahaha. Ja kiedys po kazdej pilce poprawialem struny.
    >Dokladnie po kazdej ^^ I moj trener zaczol sie ze mnie smiac
    >i mowic ze jestem Sharapova xDD To byl taki tick nerwowy,

Ja najczęściej po każdej przegranej piłce szukam wytłumaczenia w rakiecie.
    Niestety to nie wina rakiety!!! xD

• Anonim

netów; /
  • Anonim

Ałtów; p, Servis, szmaty ( tzn. siadają -.- ) sędziów kaloszów.
  • Tomi

returnu
  • Anonim

bardzo fajna dygresyjka na temat bokserek :) a ja nie lubie Djusa:) jak ktoś wie o kogo chodzi :) i jak przeciwnikowi wszytsko wychodzi i niewiem co zrobić tylko można czekac :) albo lepiej zacząć grać Lol to takie oczywiste
  • Anonim

nienawidzę tego, ze na treningu wszytko wychodzi, a jak przychodzi do jakiegoś turnieju to już dupa;/
  • Anonim

no troche prawdy w tym jest ale gra na punkty to jest dopiero adrenalinka <3
  • Anonim

A ja nie lubię podczas oglądania WTA jak te kobity drą się podczas każdego uderzenia. Nawet dropa...