-
aga
-
Anonim
-
.KAPI.
Oglądalem wywiat z nadalem po AO i powiedzial ze ma swoją zasade tenisową i pewien przesad za razem, mianowicie: Kiedy wstaje ze swojej ławki i idzie grac dalej nie moze nadepnąc zadnej linii xD -
Krzysiek
-
-
.KAPI.
hahaha. Ja kiedys po kazdej pilce poprawialem struny. Dokladnie po kazdej ^^ I moj trener zaczol sie ze mnie smiac i mowic ze jestem Sharapova xDD To byl taki tick nerwowy, albo tez kiedys czesto poprawialem skarpetki. -
jasio
Jak miałem 10 lat to też poprawiałem skarpetki. Podciągałem je jak najwyżej się dało a i tak dalej uważałem że są za nisko i znowu je podciągałem:p -
.KAPI.
;p mialem to samo xD Niektore dziewczyny podskakują przy serwisie i przy odbiorze. (w sesie ze przed odbiciem) -
Mnech
Nienawidzę top spinów 20 procent z nich mi nie wchodzi.
Za to mam kapitalny forehand i smecz,a także serwis to mój atut. -
Mnech
><<KaPi>> napisał
>hahaha. Ja kiedys po kazdej pilce poprawialem struny.
>Dokladnie po kazdej ^^ I moj trener zaczol sie ze mnie smiac
>i mowic ze jestem Sharapova xDD To byl taki tick nerwowy,
Ja najczęściej po każdej przegranej piłce szukam wytłumaczenia w rakiecie.
Niestety to nie wina rakiety!!! xD
-
Anonim
-
Anonim
-
Tomi
-
Anonim
bardzo fajna dygresyjka na temat bokserek :) a ja nie lubie Djusa:) jak ktoś wie o kogo chodzi :) i jak przeciwnikowi wszytsko wychodzi i niewiem co zrobić tylko można czekac :) albo lepiej zacząć grać Lol to takie oczywiste -
Anonim
nienawidzę tego, ze na treningu wszytko wychodzi, a jak przychodzi do jakiegoś turnieju to już dupa;/ -
Anonim
no troche prawdy w tym jest ale gra na punkty to jest dopiero adrenalinka <3 -
Anonim
A ja nie lubię podczas oglądania WTA jak te kobity drą się podczas każdego uderzenia. Nawet dropa...