TENIS [3985]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jak wyzej :), zeby był taki ogolny topic.

Sprzedam Swojego Liquidmetala Instinct tour (xl - Przedłużany)

glowa 645cm2 (100cali)

Rama cała; ), nie jest wykrzywiona... w paru miejscach ma obtarcia, m.in na głowce rakiety

Ogolnie stan DB+/BDB

no jest uzytkowana jak normalna rakieta, nie jest jakos specjalnie zdymana ...

orginalny base grip comfortac jest jak nowy, poniewaz gram na overgripach + base....

cena do uzgodnienia, dla zainteresowanych zdjecia na maila. ew gg :P

info na priv/pozdro
  • Michaś

Sprzedam używaną rakietę zawodniczą Wilson Hammer HTour (grip L3).Modelem tym grały takie gwiazdy światowego tenisa jak Lindsay Davenport, Henin czy Todd Martin. Z uwagi, iż dbam o rakiety rakieta ta jest w b. dobrym stanie. 3 lata temu płaciłem za nią 725 zł, w chwili obecnej chcę ją sprzedać za 280 zł. Rakieta jest naciągnięta,ma oryginalny pokrowiec, tłumik drgań i nową owijkę :) . Link ze zdjęciem modelu: http://www.skiteam.pl/tenis/Wilson/...
  • !!!"silverek"!!!

Prowadzę sprzedarz rakiet tenisowych...wszystkie najnowsze modele Head Wilson Prince Babolat...rakiety są nowe nigdy nie używane....sprowadzane ze Stanów...wszystkie rakiety mam po 420pln przy zakupie więcej niż 10 sztuk jestem w stanie zejśc do 360pln...jest możliwośc obejrzenia rakiet...więcej info na priv.
  • mieciu

oo silverku jak dobrze że piszesz. masz może yonexy RDS 001 98' ? [żółte] pytam bo niedlugo ma mi przyjść tester i zobacze jak to chodzi :)
  • !!!"silverek"!!!

nie yonex-ów nie mamy...:/ wszystko to co wypisałem....
  • mieciu

ayyyyyyy szkoda szkoda... no nic poszukam dalej, moze ktos z kontraktem bedzie mogl taniej zalatwic :) pozdrawiam :)
  • Anonim

sprzedam 2 rakiety

Wilson dziecięca 25" Sampras Tour stan dobry+ 60zl

Wish 27" stan b. dobry 40zł
  • .KAPI.

>mieciu napisał
    >ayyyyyyy szkoda szkoda... no nic poszukam dalej, moze ktos z
    >kontraktem bedzie mogl taniej zalatwic :) pozdrawiam :)

http://www.bartsport.pl/rakiety-ten...

polecam ta strone... plus naciag gratis :)
  • Stefan

Mam do sprzedania 2 rakiety firmy babolat aero strike waga 275 g główka 100 cali.Jak jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt na priv.
  • LUKI

Czy jest ktoś w stanie załatwić taką Nową rakiete Yonex RQiS-2 TOUR.
  • MFM

Witam,

Mam do sprzedania dwie rakiety Head Liquidmetal Instinct. Świetnie wyważone. Nadają się do gry zarówno z głębi kortu jak i do akcji przy siatce.
  • cześć goś.

Witam,
    Przedmiotem naszej działalności jest budowa nawierzchni sportowych. Wykonujemy korty tenisowe i boiska wielofunkcyjne. Oferujemy nawierzchnie z traw syntetycznych, wykładziny dywanowej oraz akrylowe. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i do współpracy.

Nasza strona: centralkort.pl
    Kontakt: 603656093, info@centralkort.pl

Zapraszam też z wszelkimi pytaniami na pw.
  • Anonim

Okulary Oakley Minutue. Doskonałe do gry w tenisa!

http://www.allegro.pl/item348954545...
  • Rosol

Witam,
    Mam do sprzedania 3 nowe rakiety wilson nblade.
    waga: 304 gr
    raczka: 3, 4 3/8
    glowka: 98
    cena: 400 zl
  • Michałek :)

a może ktośby chciał Wilson Nsix-two? :)
  • Peter Qrkowski!?

mam do sprzedania dwa yonexy RDS1-Tour 98 cali, stan bardzo dobry tzn
    - nie są ostro porysowane, oczywiście jest kilka odprysków ale są one minimalne i jest ich bardzo mało, prawie niewidoczne.
    - nic nie jest uszkodzone, rama itd jest wszystko w porzadku
    - oczywiście mam do nich pokorowce i wszystko
    - rakiety nie są zgrane
  • Anonim

sprzedam rakiete Tecnifibre Rebound Pink, gralam nia dokladnie 4 razy, dlatego raczka jest brudna. moge wyslac zdjecia.
    cena sklepowa 350zl, u mnie do negocjacji.

Rakieta zaprojektowana specjalnie dla Pań. Niewielka waga, wyważenie na rączkę, przedłużona rączka (wygodniejszy chwyt przy oburęcznym bekhendzie) i elastyczna rama powodują, że rakieta jest bardzo łatwa i operatywna. Rakieta oferowana jest z naciągiem i pokrowcem. Parametry Balans 32,5 mm * Długość 68,5 cm/ 27 in. * Konstrukcja grafit/ fiberglas * Naciąg TF Synthetic Gut 1,35 mm * Owijka TF X-tra grip * Pow. główki 660 cm2/ 102 sq.in.* Profil ramy 20-23 mm * Rozmiar rączki 1,2 * Układ strun 16 x 19 * Waga 260 g (bez naciągu) *
  • Anonim

SPRZEDAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.allegro.pl/item370232595...

http://www.allegro.pl/item370253031...
  • Anonim

• KOwoc - kanalia

Witam, mam do sprzedania 3 karnety na ORANGE WARSAW OPEN.
    Karnety obowiązują przez wszystkie dni imprezy Orange Warsaw Open 2008 - od 09 do 15 czerwca 2008 i dotyczą sektora B4. Cena takiego karnetu u organizatora wynosi 325 zł (sama wejściówka na niedzielę to 120zł a na sobotę 80zł). Ja sprzedam naprawdę po okazyjnej cenie (oczywiście i tak wszystko do negocjacji). Zainteresowanych zapraszam na priv.

Pozdrawiam