Tenis ziemny [3228]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • 3M TENIS

W tym wątku reklamują się trenerzy i instruktorzy:

Zacznę ja:
    lekcje tenisa:
    -dzieci
    -młodzież
    -dorośli

cena 50zł za godzinę

Korty:
    -lech kort (bemowo)
    -mera (ochota)

lub inne wczesniej ustalone.
    kontakt- proszę pisać na priv na gronie.
    lub mail
    mishaq007@wp.pl
  • Anonim

AWF, Spojnia, Solec... 50 zł/h + kort, 504 048 000
  • Stefosek

http://www.TOC.pl

Chetnych do
    * nauki i doskonalenia gry juz od 50zl/h z kortem indywidualnie,
    * zagrania sparingu z elementami coachingu w systemie handicapowym-juz w cenie kortu (nie wiecej jak 50zl/h z kortem) nawet jesli grasz na poziomie ITN 3-4; jesli wygrasz ze mna mecz sparingowy placisz tylko za kort (15-30zl)
    * bezplatne nieoficjalne testy ITN-bylem pierwsza osoba w Polsce, ktora spowodowala ze nasz kraj pojawil sie na liscie tych ktorzy slyszeli o ITN.
    oficjalne testy TON (zmodyfikowane do zastosowania w warunkach turniejowych)...

* naturalnie udbylem kurs instruktorow tenisa w Pruszkowie w 2005 roku prowadzony pod kierunkiem pana Królaka-bardzo cenne pomysły wedlug najnowszych trendow w nauczaniu tenisa (min. open stance vs. closed stance) dorzucil tez wspolprowadzacy pan Zielinski i pozwolilo mi to znacznie poprawic swoja gre, wiec napewno latwiej mi bedzie pomoc Tobie...

Zycze sukcesow na korcie i zapraszam chetnych
    do szybkiej poprawy swojej gry, glownie pod katem pozniejszej gry na punkty, bo wiekszosc instruktorow uczy przebijania pileczki ponad siatka tylko niestety i to w sposob malo efektywny.

"Do not just watch the game-play Jour best tennis"

Sz@n.
  • Ada Kunze

Jestem dyplomowaną instruktorką tenisa ziemnego. Uczę wszystkie grupy wiekowe. Cena: 50zł. za godzinę, wszystkie korty w Warszawie. kom. 609-128-688.
  • 3M TENIS

uwaga
    na ten sezon zimowy zostały mi 3 terminy
    poniedziałek godzina 15-16
    środa godzina 15-16
    sobota godzina 11-12

zainteresowani prosze pisac na priv
    (korty lech na bemowie)
    pozdr
    3m tenis.
  • special time

Licencjonowana instruktorka tenisa 40 zł + kort. Ucze zarowno dzieci jak i doroslych. Miejsce (warszawa) i termin do dogadania. 0 503 064 904
  • przemek żak

Witam,

Poprowadzę lekcję tenisa, na terenie Gliwic, Katowic lub Zabrza. Jestem byłym zawodnikiem, zrzeszonym z PZT. Grałem wyczynowo 6 lat. Obecnie studiuję psychologię (IV rok), nie mam dużego doświadczenia w prowadzeniu zajęc, mam natomiast ogromne doświadczenie na korcie. Wiem, jak rozwijać umiejętności fizyczne i psychiczne w młodych zawodnikach. Cena za 1h to 30zł + cena za kort. Preferowałbym dzieci i młodzież, nastawiające się\\\\nastawiane na grę wyczynową\\\\zawodową, początkujących jak i średnio-zaawansowanych.
  • przemek żak

509924259 lub przemek_zak@o2.pl lub gg: 4418420
  • :::Kasia:::::

lekcje indywidualne, sparingi, szczegóły na priv.
  • CHUWEŃ

Zapraszam do nauki na terenie warszawy, niskie ceny, szczególnie atrakcyjna oferta na kortach w serocku.

Zapraszam 606977466 tenis_serock@op.pl
  • K

Chcesz wrócić do gry po dłuższej przerwie? A może chcesz się nauczyć grać w tenisa od początku?
    Gorąco polecam tę instruktorkę:

http://www.twojainstruktorkatenisa....

Zadzwoń lub napisz i dowiedz się o szczegóły. Polecam :-)
  • Rafał

na terenie Konstancina (bardzo dobry dojazd z URSYNOWA, WILANOWA, PIASECZNA)..Cena to 30zl za godz zegarowa indywidualnej lekcji..ZAPRASZAM:)
  • stanisław marcinkiewicz

witam :) dyplomowany instruktor tenisa z 2-letnim doświadczeniem w szkoleniu udzieli lekcji tenisa. Miejsce: Gdańsk Przymorze, Cena: 40 zł/h.
    Zapraszam na priv lub pod nr telefonu: 795948660
  • Cassandra_Ruth

Zapraszamy - http://www.kort.net.pl
  • 3M TENIS

Promocja
    Przy zakupie pakietu 20 godzin lekcji uczeń otrzymuje sportowy t-shirt (wersja damska i męska, różne rozmiary).

pozdrawiam
  • 3M TENIS

przy zakupie pakietu 20 godzin dostaniesz ładny sportowy t-shirt
    przy zakupie pakietu 30 godzin oprócz t-shirtu dostajesz 31 lekcje za darmo! (płacisz za kort)
    promocja ważna do końca września
    polecam http://www.3mtenis.pl
  • *Magdusia*

Nauka gry w tenisa z trenerem PZT

http://www.tenis-nauka-doskonalenie...
  • Dawid Jaworski

Zapraszam na naukę gry w tenisa ziemnego od podstaw lub doskonalenie techniki dla bardziej zaawansowanych. Możliwa nauka w grupach, dla par, indywidualnie, z dziećmi oraz sparingi. Jestem licencjonowanym instruktorem tenisa ziemnego i byłym zawodnikiem. Posiadam dużą wiedzę, którą chciałbym się podzielić. Zapewniam profesjonalne podejście, miłą atmosferę, pomoc przy doborze sprzętu, poprawienie kondycji. Szczecin - Goleniow Kontakt : slack@op.pl
  • danuś

Chętnie zaoferuję swoją osobę do nauki gry w tenisa, Warszawa. Weekendy odpadają, gdyż jestem w trakcie kursu instruktora tenisa.
    Cena do ustalenia+opłata za kort. O szczegółowe informację proszę o kontakt na maila danield.foto.info@gmail.com
  • Sypki

Witam
    Zapraszam na lekcje gry w tenisa . jestem zawodnikiem pzt od 12 lat , w tej chwili wykonuje praktyki na kursie instruktorskim w wyższej szkole trenerów w Warszawie. Chętnie obejmę również stanowisko sparingpartnera.

Dostępność pn-pt praktycznie cały dzień , sb-nd po 18

cena do ustalenia + kort , dojazd w całej warszawie .

tel 691857605 mail maciexxx@gmail.com

Pozdrawiam
  • 1
  • 2