Tenis ziemny [3228]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .

I jak widzieliście już drabinkę? No właśnie... kto mi tu mówił, że Nadal zawsze ma łatwą a drabinkę, a biedny Roger zawsze taką ojojoj trudną?

A co do moich faworytów turnieju... całkowity brak; ] będe kibicował tym których lubię... nie będe oglądał meczów Federera... bo jak na RG przęłaczałem zawsze jak akurat włączałem się przełamywał...; / więc tym razem mu tak nie dopomogę niestety; p
  • wojtuś

Nadal nie wystapi w Londynie. Chyba znamy juz nowa rankingowa 1..................
    jeany roger
  • .

kurde właśnie przeczytałem artykuł/newsa o tym; / no niedobrze...
    heh ale co tam Rafa wracaj szybko do zdrowia!
  • Robert

na szczescie nie wystepujac nie traci sie punktow za wygrana; ]

ja mysle ze Fed nie bedzie mial tak latwo bo zawsze jakis czarny kon sie pojawi; ]

ciekawy jestem wystepu Andy'ego ... ciekawe jak poradzi sobie z presja gry u siebie i tego ze juz od wiekow anglik nie wygral tego turnieju....

we will see; ]

pozdrawiam
  • Anonim

ja typuje wśród mężczyzn na Federer bo nie ma mocnych chpciać chiałbym żeby Murray wkoncu po 73 latach wygrała dla gospodarzy truniej jak zwykle bede też kibicował L.Hewittowi było mistrzowi Wimbledonu.Co do kobiet modle sie żeby obie Williams odpadły jak nawczęsniej bo jak nie to znow fibnał z ich udziałem bedzie ja bardzo kibicueje J.Dokić kiedys była w SF ale tearz to raczej nie moż;liwe żeby zaszła tak daleko no iczywisce M.Sharapovaej kibicuje wogole chiałbym żeby7 jak najdalej zaszły S.Crsite,D.Hantuchova i S.Stosur no i oczywiście sisotry Radwańskie ale to tylko moje życzniea a w praktyce siostry Williams zdominuja Wimbledona...............
  • Robert

sorki za offtop ale po tym poscie nasuwa mi sie pytanie :

pisałes po pijaku czy tak normalnie piszesz ??
    i czy jestes rodzimym Polakiem ??
    bo widze tu duuzy problem z odmianą niektorych wyrazów; ]
  • Anonim

>Dusiek napisał
    >ja typuje wśród mężczyzn na Federer bo nie ma mocnych
    >chpciać chiałbym żeby Murray wkoncu po 73 latach wygrała
    >dla gospodarzy truniej jak zwykle bede też kibicował
    >L.Hewittowi było mistrzowi Wimbledonu.Co do kobiet modle
    >sie żeby obie Williams odpadły jak nawczęsniej bo jak nie
    >to znow fibnał z ich udziałem bedzie ja bardzo kibicueje
    >J.Dokić kiedys była w SF ale tearz to raczej nie moż;liwe
    >żeby zaszła tak daleko no iczywisce M.Sharapovaej kibicuje
    >wogole chiałbym żeby7 jak najdalej zaszły
    >S.Crsite,D.Hantuchova i S.Stosur no i oczywiście sisotry
    >Radwańskie ale to tylko moje życzniea a w praktyce siostry
    >Williams zdominuja Wimbledona...............

fajnie by bylo...
  • mangogirl

U panów całym sercem (jak zawsze) jestem za Rogerem, a wśród pań za Stosur (na trawie jej tenis powinien jeszcze zyskać), Dokic, Srebotnik (nie liczę na wiele po tak długiej nieobecności) i może jeszcze Hantuchovą.
  • .

http://sport.onet.pl/74445,1248732,...
    ah żem się uśmiał; D
    Jankovic w pierwszej 10. xDDDD przecież... jejku ona aż przechodziła operacje plastyczne, bo wiedziała sama, że do atrakcyjnych nie należy; D
    pominięcie Domachowskiej-HAŃBA!
    i umieszczenie na 10. miejscu Anne Keothavong haha; D ja rozumiem ten brytyjski patriotyzm, no ale bez przesady; D albo Bartoli... haha ah to brytyjskie poczucie humoru; D
  • Anonim

debile.Moja osobiste TOP10:
    1.M.Sharapova
    2.D.Hantuchova
    3.N.Vaidisova
    4.J.Dokić
    5.M.Domachowska
    6.M.Kirilenko
    7.S.Cirstea
    8.A.Czakwetadze
    9.A.Ivanović
    10.C.Wozniicki
  • mangogirl

A gdzie Dokic, Penetta, Benesova?
  • Anonim

Dokić jest nie widzisz a Penneta brzydka Benesova moze byc ale łapie sie juz po za top 10;]
  • .KAPI.

COŚ WYDAJE MI SIE ZE MODERATOR NA TYM TEMACIE MUSI ZADZIALAC.!
  • 3M TENIS

><<KaPi>> napisał
    >COŚ WYDAJE MI SIE ZE MODERATOR NA TYM TEMACIE MUSI
    >ZADZIALAC.!

dlaczego musze zadziałać... wimbledon jest tematem a gadacie o najładniejszych tenisistkach wimbledonu, więc ujdzie. ale takie osobiste potyczki to załatwiajcie na korcie albo na ulicy (kapi, ochrym)

a nawiasem Dokic? ja piernicze widzieliście ją na warsaw open? wyglądała jak wrak człowieka.
    jak dla mnie najładniejsze (ogólnie) to: Olaru (no w tej to sie zakochałem jak sie sama z siebie uśmiała że w ćwiartce- chyba ćwiartce ugrała gema tej brytyjce, co na brytyjke nie wygląda), nasza Marta, młodsza Radwańska jeszcze mi sie podoba.

a to że na liście jest Serena to już bez komentarza.
  • .KAPI.

1. Ana Ivanovic
    2. Wozniacki

Reszta ujdzie w tłoku..

Dosc ciekawy był dzisaj mecz Djoko.. Juz sie przestraszylem ze prsegra jak rok temu; | po pierwszym secie.. Juz wtedy cos bylo nie tak. Ale po 2 secie juz bylo wszystko OK. Cenie go za optymizm i poczucie humoru.
  • wojtuś

Djokovic w tym sezonie na trawie niestety nic nie pokazuje, wiec raczej szybko powinnien odpasc z turnieju; )
  • 3M TENIS

zabrzmi to może śmieszne, ale dla mnie Djoko skończył sie kiedy zmienił wilsona na heada. tak po prostu chłopak sie skończył mimo że ciągle jest w czołówce. wilsonem czarował, headem przebija.

i żeby nie było sam gram headem i nigdy wilsona specjalnie nie lubiłem, tak sie dziele spostrzeżeniem.
  • wojtuś

w sumie cos w tym jest, jesli chodzi o zmiane sprzetu.

mimo wszystko Djoko na clayu radzil sobie calkiem dobrze, do momentu spotkania Kolby w RG.
    I tak niedlugo w rankingu wyprzedzi go Juan;)
  • .KAPI.

Cos w tym jest co napisal Misha.
    Ja tydzien temu zmienilem Wilsona na Heada ! Oby bylo odwrotnie; ]
  • .

ten head wymagał innego ustawiania się i jak pewnie dobrze wiecie Djoko musiał zmienić technikę odbicia forhendu... który poniekąd stanowił o jego sile... i jak widac obecnie nowy sposób odbicia nie jest aż tak skuteczny