Tenis ziemny [3228]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .KAPI.

KTO JEST WASZYM CICHYM FAWORYTEM ? WYPOWIADAJCIE SIĘ NA TEMAT TEGO TURNIEJU.; )
  • .KAPI.

może zacznę ja:

Mężczyźni:
    Sercem jak zawsze za Rogerem. Jednak to co ostatnio pokazuje Nikołaj Dawydienko może być skutkiem kolejnego wygranego turnieju. Piekna gra w Masters i w Doha. Możliwe, że to on okaże się najlepszy.. Liczę też na Verdasco, którego darzę wielką sympatią.

Kobiety:

Stawiałbym na Clijsters. Gra w tym roku bardzo ładny tenis. Pokazała na US Open jaki damski tenis jest slabo rozwinienty i od czasu gdy odeszla nie podniósł poprzeczki (nielicząć Justine Henin, która zrezygnowała. Naszczęście wróciła...) Justine Henin mam nadzieję, że też pokaże swoją klase..
    Powiem tak: wszystko, tylko nie Williams'ówny.. Nie trawie tych "wielkich mistrzyń". Oby Isia pokazała klase z jedną w 3 rundzie, a Urszula w 1 :)
  • Dawid

Ja osobiscie jestem za Nadalem na zawsze i Murrayem a z kobiet to moze Kuznetsova albo Voźniacki:)
  • kozioł

Myślę że Clijsters wygra na 98% bo druga belgijka nie ma jeszcze formy. A u panów nie wiem sercem za Rogerem ale Nadal Davidienko Verdasco bedzie ciekawie
  • Anonim

ja już tradycyjnie wsórd meżczyzn L.Hewitt a wsórd kobiet M.Sharapova niestety dałą juz totlanej dupy juz w I rundzie a wieć teraz A.Radwańska niech zajdzie jak najldalej przynjamniej do cwierćfinału chociaż woolałym żeby przeszła szczebel wyżej.A Australian Open wygraja mysle Federer i Clijsters
  • Radek

mężczyżni: Nadal, Davidienko i nie należy zapominać o Tsondze, a wśród kobiet to Henin, Clijsters, może jakaś z Williams.
  • Radek

Dodam jeszcze to, że Isia pokazała klasę, nokautując niemal przeciwniczkę, a jeśli chodzi o Urszule to z rzadną z Williams jak narazie nie ma szans i wogóle nie zaprezentowala dobrej postawy w meczu z Sereną.
  • .KAPI.

Najciekawsze mecze dzisiejszej sesji:

Elena Dementieva - Justine Henin
    Kaia Kanepi - Nadia Petrova

James Blake - Juan Martín Del Potro
    Ivo Karlovic - Julien Benneteau
    Lukáš Lacko - Rafael Nadal
  • Dawid

Definitywnie Rafa obroni tytuł jedyny gracz ,który może go tu pokonać jest niestety pod formą (JMDP).

Kobiety nie wiem nie kręci mnie damski tenis , niech wygra Henin bo podobno im brzydsza tenisistka tym lepiej gra,więc Kuznetsova - Henin dość prawdopodobny finał o ile nie są gdzies w swojej drabince :D
    W innym wypadku bym postawił na Mauresmo :D ,ale już nie gra w Atp tfu Wta . :D
  • Anonim

Kubot mnie zaskakuje juz w III rundzie poczynil posepy narszcie mamy jakiegos miarowego tenisite bedzie duży skok w rankingu.
  • Radek

Jak wygra teraz z Youzhnym to na pewno skoczy o kilka pozycji w górę, może nawet znajdzie się w 50;kto wie; więc należy trzymać kciuki.
  • 3M TENIS

pisze w momencie drugiej piłki meczu Jankovic- Bondarenko
    mimo wielkiej sympatii do Jankovic, całym sercem jestem za Bondarenko (którą wiosną widzieliśmy na turnieju w warszawie)

Come on Bondarenko!
  • 3M TENIS

i Bondarenko zaczyna od przełamania- ładnie.
  • Anonim

i Radwańska przegrałą znów ze Schiavone jak ona ma sie piąc w rankingu w góre i być w ścisłej czowce skoro przytrafiaja jej sie takie wpadki to nie tak miało być liczyłem że 1/8 nawet bedzie w stanie wyelinowac V.Williams ale drugi rok z rzędu panna Agnieszka zawodzi nas na Melbourne za to Kubot w 1/8 znakomicie choć bardzo fartownie bo Jużny oddał mecz walkower ale 4 runda Kubot jak Domachowska życowy wynik na Aus Open ale z Djokovićiem nie ma szans.Hit w 4 rundzie Federer-Hewitt
    Lleyton camon!!!!!!!!!!!!
  • Paweł B.

to chyba się wczoraj rozczarowałeś!!!
  • Paweł B.

Ja stawiam na Federera chociaż moim zdaniem lepsza forma U Nadala cichy faworyt to Davydienko! U pań stawiam na Karolinę Wożniacki
  • Paweł B.

Obok Karoliny jeszcze obstawiam Samanthę Stosur ale z ''Terminatorem" Williams nie jest zaliczana do faworytów
  • Anonim

Wozniacki nie wygra jest za słaba ma łatwa droge bo ma wysoki numerek odpadnie w ćwierćfinale trafiajac na zawodnieczke z TOP10 nie pamietam która to ćwiartka drabinki a panów to trudno wskazac zarówno Federer Nadal Del Porto Murray i Djoković prezntuja sie fantasycznie i zpaowiadaja sie w QF I SF wspaniałe pojedynki
  • Anonim

Kirilenko w cwiercfinale zankomicie i realna szans na połfinał Del Potro odpadłą z Cilićiem dla mnie sensacja chociac argentyńczyk męczył sie od I rundy.
  • Pcheł.!

ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODDICK.! <3 o tak.! mecz genialny. :]
    A dziś VERDASCO.! <3 mam nadzieję, że tez się postara... ale... Davydenko. jest w cholernie dobrej formie. :/

Pozdrawiam.!
  • 1
  • 2