Tenis ziemny [3228]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aga

Gdzie w warszawie mozna wynajac kort za mniej niz 20zl?sa w ogole takie miejsca?jak na razie najtaniej gralam na warszawiance i na spojni wlasnie za dwie dychy, za to w popowie na calkiem fajnym korcie za 10zl/h!!
  • Anonim

już była dyskusja na ten temat... raczej nie znajdziesz nic w tej cenie w normalnym miejscu o normalnej porze...
  • Łukasz

znajdzie znajdzie ... hutnik 10 zł \h 6 kortów , Bardzo sympatycznie i miły facet który sie tym zajmuje !!! POlecam
  • Anonim

co za hutnik??
    JA wiem że gdzies na kole są darmowe korty
  • Anonim

tak są na kole - ale nie ma tam nic - nawet siatki, kort zupełnie bezensu - jeśli trochę już grasz daj sobie z nim spokój.

a właśnie gdzie jest ten hutnik? czy ta cena to niezależnia od dnia i pory???
  • Łukasz

jedziecie np 121 w strone Młocin i wysiadacie na przystanku tam gdzie jest cmentarz ( nie pamietam jak sie nazywa ! - to jst przystanek za przystankiem " przy agorze" ) i trzeba dosc kreto isc przez las ! od 8 do zmierzchu otwarty codziennie 6 kortków dla uczniow 10 zł , normalnie 15 albo 20 nie pamietam dokladnie ! na szczescie ja korzystam z ulgi ! :D Pozdro

jak cos pytajcie

• Anonim

a metrem gdzie wysiaść?
  • Łukasz

metrem na pl wilsona ! i tam jest 121 !! ktory tam jezdzi ! ale niewiem czy napoczatku sami dojdziecie!!!! ehhe ..... na Bemowie bardzo blisko mnie jest darmowy korty elegancko z siatką wszystko cacy ale jedno ale...... jest betonowy !!!!! :) ale jaka szybka nawierzchnia hehe gralem tam z 1,5 roku caly czas od czasu do czasu tam gram prawie zawsze wolny !! jak ktos ma ochote to ja chetnie bym z kims pograł ! pozdro
  • Anonim

a gdzie to dokladnie na bemowie??
  • Łukasz

jesli wiesz gdzie jest mc donald na bemowie to tam sa baaardzo blisko korty !!!! a raczej kort !! to co bylbys dzisiaj sklonny zagrac? moje gg : 1593756 pozdro
  • Anonim

spis kortów w Wawie - niestety wielu kortów brakuje

http://zo.eo.pl/apps/a/tekst.jsp?pl...
  • sneaks crispy, three fifty

tie break (ma korty na ursynowie, stoklosach i kabatach) oferuje uczniom i studentom korty w mon-fri do 15 i caly weekend za 5 zl !!

ps. polecam te na kabatach
  • Łukasz

uczniom w weekendy za 5 zł ?! powaga? a jak to jest z godzinami ? uzależnione ?

pozdro
  • Anonim

a czy ktoś wie, ile na WACIE chcą?
  • R.

na wacie od poniedzialku do piatku sa do 16 chyba po 15 zl... z reszta masz telefon-663265766... pozdro
  • Anonim

thx; )
  • Aniołek Charliego; )

jezeli chodzi o Tie Breaka to rzeczywiscie maja korty za 5 zl dla uczniow ( i chyba studentow ale za to nie recze) do godz. 15 na stoklosy i nowoursynowskiej przy SGGW (na pewno na kabatach nie). Najlepiej bedzie po prostu zadzwonic do klubu i tam zasiegnac dokladniejszych informacji, bo nie chce Wam sklamac. tel do glownego biura: (022) 641-70-15. Pozdr; )
    www: http://www.tiebreak.pl
    http://www.tiebreak.pl/szkola
  • Sixty6

W Tie- breaku jest promocja, weekendy 5pln/h
  • Sixty6

oops, nie zauważyłem, ale dodam że chyba dla wszystkich ta promocja, bo nie jestem ani uczniem, ani studentem i tyle placilem w ostatni weekend
  • ...

Bardzo tanie korty są na Wacie....przed 15.00 kosztują 15 zł za 1h a po 15.00 25 zł i to jest chyba najtaniej...
  • 1
  • 2