Tenis ziemny [3228]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • >>kamisia<<

na Ursynowie
  • kazber

a na spójni jest to darmowa czy płatna sćianka jak to jest ?
  • dabro

Odswieze temat:
    A gdzies w okolicy Starej Ochoty jakas scianka moze jest?
    Slyszalem ze gdzies na Nowowiejskiej, ale nie moge nic znalezc...
  • 3M TENIS

na ochocie w parku szczęśliwickim jest ścianka- niedaleko tej górki dla narciarzy...
  • dabro

Gdybys byl tak mily, to napisz o niej cos wiecej (czy i ile platna, stan, itp), bo chwilowo aura nie sprzyja, zeby sie tam wybrac osobiscie; )
  • 3M TENIS

jaki stan to nie wiem, ale raczej wszystko ok, bo jakiś czas temu była remontowana, ścianka jest darmowa, w tym parku jest miejsce dla rolkarzy, deskorolkarzy i własnie tam jest ta ścianka.

• Lamia

Możecie mi podpowiedzieć, gdzie dokładnie jest ścianka na Wawrzyszewie? Mieszkam na osiedlu obok, wielokrotnie przeprawiałam się na Wawrzyszew i nie jestem w stanie wytropić tej ścianki. Albo ta ścianka jest tak dobrze zakamuflowana, albo taki ze mnie beznadziejny tropiciel ^^'
  • Anonim

kojarzysz parkingi na przeciwko bloku Szekspira? mnstwo parkingow.... tam sa 3 korty betonowe i 2 scianki...
  • Lamia

Na Wawrzyszewie wszędzie są parkingi, ale chyba kojarzę o jakim miejscu piszesz :) Ze sto lat nie byłam na Szekspira, więc jutro się wybiorę na przeszpiegi i sprawdzę, czy znajdę. Dzięki za podpowiedz.
  • gośka

a Targówek? Praga Północ? ktokolwiek widział? ktokolwiek wie?
  • 3M TENIS

pogode i sezon średnio wybrałaś na ściankę
    dalej mówie mera, lecz skasowali 3 ścianki, zostawili jedną i ponoć jest symbolicznie płatna, ale to chyba żart jakiś
  • gośka

co masz na myśli mówiąc mera? Korty na Ochocie? na Bitwy Warszawskiej?