-
Rovaniemi
Czy moze ktos z Was gra na kortach w Parku Skaryszewskim ( AZT Tenis Club). Jaka maja nawierzchnie? Bardzo mi zalezy na cegle:) I czy moze ktos tam kiedys chodzic na tenisa w ramach w-fu? Zapisalam sie i nie wiem czy mam isc z wlasna rakieta, jak to wszystko wyglada?Bede wdzieczna za wszelkie informacje. -
ღ...kamila...ღ
-
Marcin
Fakt, jest cegla. Jezeli chodzi o info to trzeba miec wlasna rakiete (na pewno w grupie zaawansowanej ale nie jestem pewiem co do poczatkujacych :) ). Zajecia sa prowadzonę w większości przez rodzinę Caruków, atmosfera miła, organizowane sa turnieje i jednym słowem warto sie zapisac jezeli chcesz poznac troche studentow zaangażowanych tenisowo.
pzdr -
Rovaniemi
Dowiedzialam sie ,ze jest tam 5 kortow (cegla) na powietrzu.Jak wiec grac jesienia,zima? Przeciez nie ma tam hali krytej a wiedomo ze o tej porze roku pada deszcz i snieg... -
-
oj tam oj tam...
siemka, chodziłem do Parku Skaryszewskiego na zajęcia w ramach w-fu; podczas zimy są balony nad kortami - całkiem spoko atmosfera; na przełomia kwietnia i maja kort jest odkrywany na sezon letni:) jeśli chodzi o same zajęcia to jak najbardziej pozytywna opinia - szkoda tylko, że trwają jedynie godzinę tygodniowo:/ wymagane są rakiety, więc lepiej sobie zakup:) powodzenia w grze, 3maj się