- 1
- 2
-
Ewelinka
tu zamieszczajcie wszelkie informacje na temat turnieji: amatorskich tudzież na wyższym poziomie;) -
Anonim
Niedlugo (od 1.1.2008) ruszy program atp - gram bo lubie. No i info o wszelakich turniejach amatorskich rozgrywanych na terenie calego kraju znajdziesz w jednym miejscu - na stronie internetowej tego programu (ktora ma ruszyc 1.12.2007). -
Was
Na Choszczówce jest turniej Fischera 1-2 grudzień. Organizuje Sporteneum...ale nie wiem czy to nie jest tylko dla facetów.. -
Anonim
mógłbys napisac coś więcej o tym turnieju w Choszczówce np kiedy są zapisy lub gdzie można znaleźć info o nim -
-
Anonim
wlasnie :P
GP Spójnii
w każdą sobote o 12 zapisy
o 14 turniej
wszyscy moga grac
wysoki poziom
jak sie przegrywa 1 mecz, to jest dodatkowy turniej pocieszenia wiec 2gry bankowo są; )
przy wisłostradzie, Wybrzeże gdyńskie 2 -
Anonim
a jak sie zapiszę 1 grudnia to bede mógł zagrać?czy juz za pózno bo niesetety dzis nie moglem pojsc -
Was
sporteum.waw.pl
zapisy sa chyba do 29, nie jestem pewny...zapisujesz sie mailem albo telefonicznie..ja ide grac 1 raz wiec też do końca nie ogarniam.. -
Łukasz Kaczmarczyk
>Arkadiusz Postek napisał
>wlasnie :P
>
>GP Spójnii
>
>w każdą sobote o 12 zapisy
>
>o 14 turniej
>
>wszyscy moga grac
>
>wysoki poziom
>
>jak sie przegrywa 1 mecz, to jest dodatkowy turniej
>pocieszenia wiec 2gry bankowo są; )
>
>przy wisłostradzie, Wybrzeże gdyńskie 2
różwnież gorąco polecam ten turniej....grywam tam co Sobotę jak moge....a Ty kolego z tego co wiem to przegrałeś z niejakim Mateuszem ostatnio :D -
Shana
-
Łukasz Kaczmarczyk
-
Shana
-
Łukasz Kaczmarczyk
-
Anonim
No cóż.
Vamos Rafa to niezły przebijak :P.
a ja nie grałem 2 tyg przed turniejem wiec czółem sie dziwnie grajac. :)
za tydzien to urwe Vamosowi 4 gemy :P -
Anonim
-
Anonim
No co sobote GP Spójnia
przy wisłostradzie, dolne korty
amatorzy, pare osób gra naprawde gra dobrze, ale są tacy do ogrania. -
Matt
po 1 nie Vamos Rafa :)
po 2 nie przebijak :)
po 3 pogadamy, jak wygrasz :) -
Anonim
zapraszam w sobote na singlowy turniej na AWF, start godz. 16.... wiecej informacji wkrotce... -
Anonim
SINGLOWY TURNIEJ TENISOWY!
START SOBOTA 23 MAJA 2009r. GODZ. 16.00
ZAPISY W DNIU TURNIEJU do godz. 10 oraz od 14 do 15 pod numerem telefonu 791 942 932 Turniej rozgrywany systemem pucharowym. Przewidziany turniej pocieszenia. Organizator zapewnia piłki. Wpisowe – 40 zł
Zapraszamy w każdą 4 sobotę miesiąca, tj. 23 maja, 27 czerwca, 25 lipca, 22 sierpnia…
-
.
nie no zajebiste ogłoszenie... szkoda, że nawet lokalizacja nie jest podana ; p gratuluje... -
>Buzek napisał
>zapraszam w sobote na singlowy turniej na AWF, start godz.
>16.... wiecej informacji wkrotce...
a posta wyżej nie masz lokalizacji? czytanie ze zrozumieniem się kłania.
- 1
- 2