-
IGoR
Dobra sorrki za moje zachowanie ale chodzi mi o to ze musisz miec szacunek dla osoby ktora zapierdziela calymi dniami w tenisa i poswieca temu cale swoje zycie! I nie wazne czy ma sukcesy czy nie wazne ze ostro pracuje i poswieca sie na maxa i zawsze gra na 100%!
A tak pozatym to byl 900na atp i byl najlepszy w swoim roczniku ale potem mial powazna kontuzje plecow dlatego spadl na listach! -
.KAPI.
-
Anonim
-
.KAPI.
ferie mam... a tak poza to mam srednia 4.6 wiec nie mow ze mam sie teraz uczyc.. -
-
LUKI
Proponuje zebyscie zakończyli ten temat, głupi sie robi, a ty Kapi nie musisz odrazu ze średnią wyjezdzac kujonie :D.
Pytanie jedno mam do Buzka, ty chodzisz do SGGW?? -
.KAPI.
-
Anonim
-
.KAPI.
sorry, ja nie mysle jak pisze na kompie xD... najwazniejsze ze w szkole tak; p -
Anonim
no... w necie też, zeby ludzie nie brali ciebie za idiote, albo jakiegoś dyslektyka, dysgrafa... -
.KAPI.
-
Anonim
wtf??
zeby nie bylo ot
to niedlugo testuje hybryde:
prince premier poziom
dunlop dynamite pion
zobaczymy co z tego będzie.. -
.KAPI.
ja tam mam naciag Wilson Natural... ale lubie nawet grac Babolat XCel Premium 130.. polecam; p -
Anonim
wilsonik widze naturalny :)
drogi skurwysyn, z reszta jak kazdy nat.
mnie nie stać :P -
.KAPI.
;p Dla mnie najlepszy na swecie
Arek kup sobie tego XCela jest niezly... albo chybryde Babolata- Hurrice+XCel.... podobno tez niezly
a tak poza to mozna naturalny kupic od 100zl (Babolat VS) u mojego kumpla- polecam !!! -
LUKI
>Buzek napisał
>tak sggw
Tak mi się coś wydawało że na forum AZS'u naszej "Wspaniałej Uczelni":P:D się udzielałeś. -
Anonim
><<KaPi>> napisał
>;p Dla mnie najlepszy na swecie
>
>Arek kup sobie tego XCela jest niezly... albo chybryde
>Babolata- Hurrice+XCel.... podobno tez niezly
>
>a tak poza to mozna naturalny kupic od 100zl (Babolat VS) u
>mojego kumpla- polecam !!!
ja tylko testuje narazie spokojnie; )
jak hybryda bedzie mi odpowiadac to zostawie zwykle druty i poli, zaczne szukac ... -
Marek Korciński
Ja gram Headem MICROGEL RADICAL MidPlus i naciągnięty mam naciąg SIGNUM PRO PLASMA HEXTREME PURE 1,25 na 25 kg. Może moja ocena może jest subiektywna bo grałem tym zestawem dopiero 7 godzin i jestem średnio-słabo zaawansowany ale jest on całkiem przyjemny.
Kontrola super i na brak mocy też nie narzekam . Co z wytrzymałościom ..... czas pokaże -
plasma signum jest bardzo wytrzymała, nie lubie tego naciągu z jednego powodu- według mnie piłka się po nim ślizga. dlatego wole plasme pro's prosa, która jest ciut bardziej szorstka (daje więcej rotacji)i jest ciut sztywniejsza. jak dla mnie optymalne naciągnięcie na prestigu to 26 kg (chociaż teraz mam revolteca na 22kg bo leczyłem nadgarstek)....
ogólnie gustuje w naciągach pro's prosa, polecam je też innym. -
danuś