Tennislife = Olecko 4ever [75]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jula=)

Hej,

tym, którzy mnie znają i niekoniecznie. Jestem Jula i kilka lat temu jeździłam na obozy tenisowe do Olecka. Mieszkam w Ożarowie, były czasy, kiedy śpiewałam w zespole Gogacza, w pierwszym składzie.

Obecnie gram rekreacyjnie w tenisa, prawdę mówiąc od niedawna. Wcześniej bałam się przemęczać kontuzjowane kolano, przez które przestałam trenować. Generalnie zaczęłam bo zmotywowała mnie ekipa fajnych ludzi, z którymi pracuje.

Portal aktywni.pl zrzesza miłośników sportu i jak każda społecznościówka daje swoim użytkownikom wiele fajnych możliwości.

Wejdźcie na http://www.aktywni.pl
    i wzmacniajcie środowisko tenisowe i nie tylko na portalu - uważam, że ten sport nie jest tak doceniany jak być powinien, stąd moja prośba do Was:)

Pozdrawiam

P.S. Jak wasze wrażenia? Rzucajcie uwagi, nawet krytyczne - wszystkie się liczą:)
  • Jepek

Witam.
    Wynajme 20 markerów paintballowych,
    Masz fajny teren a chciałbys wraz z znajomymi poczuc troche adrenalniny?

W kilku słowach paintball to gra zespołowa, polegająca na strzelaniu do przeciwnika kolorowymi kulkami z farbą z tzw. markerów. Jest to gra bezpieczna, emocjonująca, pozwalająca grającym na wyzwolenie dużych ilości adrenaliny oraz doskonaląca pracę w zespole.

Dojedziemy w kazde miejsce w Polsce przy minimalnym zamówieniu 14 osób.
    Na codzień gramy w Grodzisku Mazowieckiem (25 km od Warszawy) -teren starej strzelnicy-Kuklówka)

Cennik:

50zl -Pakiet startowy ( w tym 100 kulek) Mundur, broń, maska, magazynek.
    20zl -Nastepne 100 kulek

Uwaga! Nie ma Ograniczenia czasowego-GRAMY DO WYKONCZENIA KULEK

kontakt:
    698-782-199
    GG-5068318

Http://www.jepek.pl
    Paintball Jepek.pl
| |

Grono dla calej szkolki Tennislife oraz ludzi zwiazanych z nia chociaz troche. Pozatym milosnikow Ol...

Fotki

Miejsca grona (0)