-
Little Wild Thing
Zapraszam serdecznie 3.06 do Progresji zlot fanow Eyesow!
"ZAPRASZAMY 3 czerwca w ramach GoR na koncert LILITH (Radom) & TRANSMISSION (Rzeszow) oraz zlot fanów 69 EYES & TYPE O NEGATIVE których to klimaty podtrzyma Transmission:)))
Serdecznie zapraszamy, bilety 12/15 zł " -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
eee... moze zadam glupie pytanie, ale wybaczcie mi... :)
gdzie jest progresja? -
-
Joyce
Progresja jest w warszawie :) na przeciwko WAT-u :)
Normlanie mało z krzesła nie spadłam jak to przeczytałam... Tyle siechodziło do Pro... a tu nagle zlot fanów Oczów! W Pro!! O matko!!!! :)
A dzisiaj tam idę na koncert jakiegoś fińskiego zespołu. Deep coś tam :) dajni są nawet chyba. Mam bilety z numerami 01 i 02... Ach, wspaniała ze mnie fanka... <hahaha>
A wspominam nie tylko ze względu na Pro, ale też dlatego, że chyba (!) ten zepsół grał kiedys jak suppor Eyesów czy cos.. Ale niczego nie jestem pewna.. Tak czy siak:Tervetuola!! :) -
Anonim
Dajni =)?? To ja idę! <hahaha>
Wiem, że chodziło o fajni, ale fajnie brzmi, że Finowie są dajni <hahaha> -
Joyce
no cóż to był klasyczny Freud!! <hahaha>
w oby przypadkach sama prawda! :D -
Little Wild Thing
-
Diana
Dobrze wiedziec o zlocie fanów Oczek, może i mi uda sie tam zawitac tylko nie przepadam za tym klubem sporo jazdy do niego mam. tak dzis tez tam graja Finowie Deep Insight kapelka sie zwie no coż chciałam ich w koncu ujrzec live ale nie moge jestem w pracy :( -
Little Wild Thing
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
rude
ojej... to ja chyba tez bede sie musiala przejsc na to, chociaz nie wiem czy wyrobie, bo w niedzile jade do Krakowa na Lacrimose, ale jak bysmy sie mialy tam wszystkie spotkac, to nie przepuszcze takiej okzaji!; )
a tak przy okazji: czy ktokoliwek ma blisko do Progresji?? przeciez to zadupie roku; p -
Little Wild Thing
ja mieszkam na Zoliborzu:P jade dwoma autobusami tam-.- zadupie jak nie wiem:P -
Joyce
Whim będziesz????? To fajnie że się spotkamy... choć wstęp taki nie najtańszy... :( No ale rano tego dnia będę zdawać LCCIa, więc trza będzie odreagować; )
-
Anonim
-
Little Wild Thing
-
Little Wild Thing
http://69oczek.w.interia.pl/strona/... -- prosze :) -
Anonim
Dziękuję...
<płacze> Od 18:20 do minimum 20:00 nie mogę... BUUU!!!
Żegnajciew fani Oczek... buuu...