-
Little Wild Thing
Zapomnijcie o tamtej stronie, jest nowa!! Mam nadzieje ze teraz wszystkim sie spodoba, zalatwiamy oficjalizowanie jej! zapraszam: http://www.69eyes.pl . -
rude
ta strona jakos jest lepsza; ] chociaz ja nigdy nie daje zdjec czlonkow zespolow; p ale juz przestane krytykowac, jest ladnie; ) -
Antares
Dziwne, że ludziom podobają się zawsze strony które mają mniej skryptów ale ok. Tylko się zastanawiam, jak zrobić tło dla strony o zespole, bez zdjęć członków zespołu co? -
d.
-
-
rude
ekhm... ilosc nie oznacza jakosci... poza tym ja nie twierdze,ze strona powinna byc bez zdjec zespolu, jesli jest o nim - tylko glowna strona nie musi zawierac koniecznie mordki woklaisty; p jak wspominalam ja zawsze wsadzam logo; p i skad to poszukiwanie mojej galerii?? :> -
Little Wild Thing
-
d.
Jak dla mnie to tylko nie pasują te.. Newsy Dyskografia itd, troche za duża czcionka moim zdaniem -
Little Wild Thing
ale chodzi o wielkosc czcionki czy o rodzaj? Niestety ta czcionka jest taka ze jak sie ja pomniejszy to nic nie widac :/ -
rude
kazdy moze zrobic literowke; /
coz... kazdy ma inny punkt widzenia i zawsze komus cos nie bedzie pasowac... -
Little Wild Thing
Nie, bo ja za bardzo nie rozumiem. Najpierw bylo zle, bo byl sam Jyrki. Teraz gdy jest caly zespol to tez jest zle...:/ Jezeli o mnie chodzi to bardzo wazny jest design strony. Musi byc estetyczny i mily dla oka... Gdyby bylo samo logo, byloby tak..... nudno i przecietnie :/ -
d.
Miss - Ja bym dała jakąś bardziej czytelną i dyskretniejszą trochę, bo ta taka gruba jest..:) -
rude
Droga Miss, kazdy ma inne zdanie, ja lubie subtelnie i z logiem, a Ty z calym zespolem... życie... -
Little Wild Thing
Droga Bianko, dziekuje za odpowiedz, zrozumialam, niestety raczej strona nie bedzie wygladala tak jak by Tobie to pasowalo, bo mi sie to zwyczjnie nie podoba :] -
Antares
-
d.
-
rude
-
ravenland
hmmm a moge troche ponarzekac ? :D
1) różowy kolor suwaków i ramki wg mnie nie pasuje do klimatu 69 eyes :P
2) troszkę słaba jakość głównego zdjęcia (swoją drogą uważam, że źle dobrane; )
i poszczególnych napisów odpowiadających działom.
3)Strona mało dynamiczna jak na bardziej oficjalną z nieoficjalnych stron :P
No a po za tym jest ok. Bardzo ładna strona, tak trzymać; )
Pozdrawiam
-
D...
Ogólnie stronka jest oki...
Ja zmieniłabym czcionkę... ale to takie moje zboczenie lekkie co do nie używania za wszelkę cenę TNR... -
maja
-
Little Wild Thing
Rozowy to nie kolor Eyesow?? Moze starych, ale nowych jak najbardziej :] Czcionka TNR jest najbardziej czytelna. Zdjecie na stronie glownej niestety stracilo na jakosci gdy wkleilam je na tlo.... Jyrki spedalony??? A to ciekawe, niby na ktorym zdjeciu ?