-
Anonim
Pytanie raczej do osób których rodzice w latach 60-70 byli w takim wieku jak my teraz; ) Czego wtedy słuchali?
Moi nie mieli wogle styczności z muzyką zza granicy - najwyzej Beatlesi czy Presley. Z małego miasteczka są.
-
m[L][S][D]
ja byłem od małego indoktrynowany muzycznie, za co moim rodzicom dziękuje :-) Doorsów śpiewałem z pamięci jak miałem 6 lat :P -
patrynius
Ja wręcz przeciwnie, tylko zdrowa i dobra muzyka :P
jakim cudem nie wiem, ale w odp. wieku nawrocilem sie na doorsow i w ogole muzyke :)))))).. koledzy pomogli -
♥ panna Nonszalancja
mój tatuś słuchał
chociaż ja od niego przejęłam Queen, a Doorsów sama odkryłam, ale dzięki temu, że on słuchał, nie musze kupowac płyt; p
-
-
Jimmy
W zasadzie w latach 60tych muzyka zza wielkiej wody byla wogole prawieze niedostepna ,dopiero pozniej gdy Kaczkowski zaczal pracowac w 3ce cos do nas przecieklo :) -
Grono.Net
moi moze troche za mlodzi byli na takie maniakalne sluchanie Doorsow, ale ojciec (rocznik 59') nagrywal z Kaczkowskiego "L.A. Woman", tak wiec juz jako 12 latek mial dobry gust :) teraz kiedy ja zaczalem sluchac to mowi ze "on tak dokladnie to nie znal, ale mu ie podobalo zawsze" i sie cieszy bardzo ze ja slucham. no isluchga sobie ze mna ...
natomiast jesli chodzi o mame to chyba nie ... jak to z nia ...; P -
Anonim
Fajnie wam; )
Jak ja słucham Doorsów to rodzice krzyczą:
"dziecko, jak ty możesz słuchać tego nowoczesnego chłamu!"
;)))))
A potem się tłumaczą, ze wtedy biednie było, że tylko polską muzykę się słyszało itp -
Grono.Net
uuu ... no to lipnie :)
moja mama zas, przypomnialo mi sie, docenila wyglad Morrisona z koncertu jaki mam na dvd, mowiac ze "jakby teraz tak wyszedl to tez by bylo modnie".
i to chyba jedyne, co pamietam zeby o Doorsach mowila. -
Anonim
-
margoth
Moja mama jest zakochana w Presley'u od zawsze. Jak słuchałam Janis to błagała żebym wyłączyła ta wyjącą kotkę, przy Doorsach czy Dżemie zdarzały jej się pogadanki o drugach . . . ale ogólnie spoko miałam :) -
Asieńka
moj tata sluchal doorsow, led zeppelina, pink floydow itepe i to dzieki niemu pokochalam doorsow i inne zespoly z tych lat:))
-
złota
Mój tata, też od dziecka puszczał mi the doors <zespół, do którego pałam miłością> i mnóstwo innych zespołów...zawsze będę mu za to wdzięczna, bo "music is your only friend" -
Jimmy
moj ojciec nagrywal na tasmy rozne rozniaste rzeczy :)
a potem u siebie w radiowezle na uczelni prezentowal ,pewnie stad mam takie zapedy radiowe :] -
Rivenna
Moi drodzy rodziciele to tak: mama wogóle jest na "nie" jesli chodzi o muzykę, woli instrumentalną (jak po części ja) a tata to Depeche Mode always and forever co mi poniekąd się udzieliło.
The Doors to wynalazek mojego chłopaka, który zaciągnął mnie na "Jeźdźca burzy" więc ja chciałam się jakoś przygotować do tego żeby znać te utwory co je tam mieli pójść. No i jak zaczęłam słuchać to nie moge przestać od listopada... -
a
tak! moi rodzice sluchaja/ sluchali doorsów:D przeciez to od Tatusia mam wszystkie ich plyty:D doorsi sa super a w szcegolnosci "light my fire" , aaach i odlatuje:D doorsi są fajowi:) -
Romantic jerk
-
a
-
Romantic jerk
-
głodna
nie rozumiem dlaczego pytanie dotyzcy czasu przeszłego, mój tatko słuchał i słucha nadal. Mama woli Floydów. -
Jimmy