-
Anonim
jakies przemyslenia ?
osobiscie film odebralam zupelnie inaczej niz ksiazke, calkowicie rozne spojzenie na ten sam temat... -
Grono.Net
-
Anonim
ja najpierw obejrzałem film, potem przeczytałem książkę, także miałem w głowie aktorów, ich zchowanie pasowało do opowiadania, ale było więcej wątQf, chyba reżyser nie mógł wszystkiego pokazać... dobry jest film i książka :) -
Anonim
... to nie jest odpowiedz , to jest unik :)...
a u mnie odwrotnie najpierw ksiazka a potem film -
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
...po za tym zalezy jak dobrze znasz angielski no i wloski....chyba ze masz z lektorem :P -
Anonim
no tak
masz 100% rację... ja nie znam włoskiego, angielski spoX ale film oglądałem z lektorem... co mam powiedzieć, jestem leniwy... a Ty co preferujesz ??
-
Anonim
...szczeze mowiac chyba wole ksiazke, mam dosc konkretnie rozbudowana wyobraznie, co nie znaczy ze film mi sie nie podobal, wrecz przeciwnie podobal i to bardzo ( mimo brakow co nie ktorych scen dawal rade )....... a tak z innej beczki widziales moze 'Mafie' ( parodia sporej czesci filmow mafijnych ) ? -
Anonim
tak, widziałem, ale to było dawno i na pewno nie pamiętam wszystkich scen... nie pamiętam nawet ale chyba było śmieszne... -
Anonim
-
Anonim
a wlasciwie skoro film a nie ksiazka to moze cos polecisz... ja mam lekkie zaleglosci jesli chodzi o kino -
Anonim
chodzi Ci o tematykę mafijną ?? czy ogólnie jakieś filmy ?? wczoraj widziałem ong bak, dobry film. -
Anonim
filmy mafijne jak najbardziej...wle nie tylko takie filmy, ja wogole chyba z lekka odstaje jesli chodzi o kino :P -
Anonim
-
Anonim
the ong bak.... to jest jakieś buddyjskie święto, film king bokserski, krwawa napierdalanka, wiesz... a mafijnych filmów daaaaawno dobrych nie widziałem... :(
-
Anonim
...no wlasnie to smutne ze temat mafijny nie jest juz tak czesto podejmowany.............. a moze jednak ksiazka, co ty na to ? napewno nie lenisz sie caly czas :P -
Anonim
smutne, ale prawdziwe... niestety, na książki tesz nie poświęcam za dużej uwagi :(( -
Anonim
-
Anonim