- 1
- 2
-
anyone
Plotka, ale z wiarygodnych źródeł - w kwietniu The Hives w Warszawie, -
†
a gdzie te "źródła" ?
i zazwyczaj wiadomość pochodząca z wiarygodnych źródeł nie zwie się "plotką". -
anyone
Źródło - ludzie od organizacji takich koncertów.
Co do plotki masz rację, ale chodziło mi o to, że to jeszcze nie jest oficjalnie potwierdzone. Przynajmniej ja o tym nie wiem. -
Edyta Maliszewska
a ja slyszalam, ze oni do nas nigdy nie przyjada bo polska to zadupie :P -
-
Anonim
też mi się tak wydaje:)
Kiedyś obcokrajowiec pytał czy my mamy w Polsce kolorowe telewizory:D -
synowiec.
No to raczej o nim świadczyło i o jego pojęciu o świecie niż o Polsce... A ja wierze w to że jednak do nas przyjadą. -
Edyta Maliszewska
ale oni sami mowia, ze polska to zadupie :P po za tym jak u mnie w gimnazjum byla dawno temu wymiana francuska to ci francuzi byli w szoku, bo mysleli, ze my wozami jezdzimy, ze warszawa jest otoczona wielkim murem zeby jej miśki polarne nie atakowaly i sie pytali mojego kolegi czy jest juz alkoholikiem :P wiec juz wiecie jakie jest pojecie o polsce xD no a jak moja kolezanka byla w niemczech to sie jej pytali czy mamy plastikowe łyżki :D:D -
synowiec.
-
Edyta Maliszewska
ja powiem tyle... olac ich :P bynajmniej widac, ze maja mala wiedze... i z tego mozemy sie cieszyc; ] -
Anonim
Przecież The Hives nie mają do nas aż tak daleko!
Nawiasem mówiąc, ostatnio doznałam szoku jak usłyszałam w radiu Walk Idiot Walk. -
Edyta Maliszewska
-
charlie j.
aaaa ja tam tylko powiem ze do mojego obecnego miasta przyjezdzaja w kwietniu wiec...yay:P
a najlepsze jest to ze mam Carling Academy pod nosem. Normalnie spacerek 10 minut.
Tylko czy ja jeszcze bede zyc w kwietniu...? -
Tomek
kurde metallica przyjeżdża iron maiden przyjeżdża to dlaczego nie mogą the hives; >... -
Ela
Nie chce za bardzo rozbudzać nadziei, ale natrafiłam ostatnio na taką stronę: http://freshsounds.eu/ i AHHH... czy nie cudnie by było gdyby to się odbyło? (rym niezamierzony) -
Zbyt pozytywna dlatego zakazana
-
Anonim
-
Anonim
-
downtown pony work your pitch
Ten Freshsounds Festival to niezła ściema. Nie istnieje ich strona. A The Hives grają 22 i 24 maja koncerty w Kanadzie. Nie realne, żeby byli 23 w Polsce. A wielka szkoda, bo już się nakręciłem... -
Anonim
-
Anonim
no przestańcie. takie wielkie zadupie? jakoś jak ludzie z UK, Niemiec nie narzekają jak przyjeżdzają na Openera :]
- 1
- 2