The Hives [145]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • anyone

Plotka, ale z wiarygodnych źródeł - w kwietniu The Hives w Warszawie,
  • a gdzie te "źródła" ?

i zazwyczaj wiadomość pochodząca z wiarygodnych źródeł nie zwie się "plotką".
  • anyone

Źródło - ludzie od organizacji takich koncertów.
    Co do plotki masz rację, ale chodziło mi o to, że to jeszcze nie jest oficjalnie potwierdzone. Przynajmniej ja o tym nie wiem.
  • Edyta Maliszewska

a ja slyszalam, ze oni do nas nigdy nie przyjada bo polska to zadupie :P
  • Anonim

też mi się tak wydaje:)

Kiedyś obcokrajowiec pytał czy my mamy w Polsce kolorowe telewizory:D
  • synowiec.

No to raczej o nim świadczyło i o jego pojęciu o świecie niż o Polsce... A ja wierze w to że jednak do nas przyjadą.
  • Edyta Maliszewska

ale oni sami mowia, ze polska to zadupie :P po za tym jak u mnie w gimnazjum byla dawno temu wymiana francuska to ci francuzi byli w szoku, bo mysleli, ze my wozami jezdzimy, ze warszawa jest otoczona wielkim murem zeby jej miśki polarne nie atakowaly i sie pytali mojego kolegi czy jest juz alkoholikiem :P wiec juz wiecie jakie jest pojecie o polsce xD no a jak moja kolezanka byla w niemczech to sie jej pytali czy mamy plastikowe łyżki :D:D
  • synowiec.

Ja piernicze... Co za głąby... To świadczy o nich..
  • Edyta Maliszewska

ja powiem tyle... olac ich :P bynajmniej widac, ze maja mala wiedze... i z tego mozemy sie cieszyc; ]
  • Anonim

Przecież The Hives nie mają do nas aż tak daleko!

Nawiasem mówiąc, ostatnio doznałam szoku jak usłyszałam w radiu Walk Idiot Walk.
  • Edyta Maliszewska

nie maja daleko, ale Polska jest zadupiem...
  • charlie j.

aaaa ja tam tylko powiem ze do mojego obecnego miasta przyjezdzaja w kwietniu wiec...yay:P

a najlepsze jest to ze mam Carling Academy pod nosem. Normalnie spacerek 10 minut.

Tylko czy ja jeszcze bede zyc w kwietniu...?
  • Tomek

kurde metallica przyjeżdża iron maiden przyjeżdża to dlaczego nie mogą the hives; >...
  • Ela

Nie chce za bardzo rozbudzać nadziei, ale natrafiłam ostatnio na taką stronę: http://freshsounds.eu/ i AHHH... czy nie cudnie by było gdyby to się odbyło? (rym niezamierzony)
  • Zbyt pozytywna dlatego zakazana

jaram się.
  • Anonim

a co jest na tej str.? bo mi sie nie otwiera..
  • Anonim

bo ona nie istnieje :p
  • downtown pony work your pitch

Ten Freshsounds Festival to niezła ściema. Nie istnieje ich strona. A The Hives grają 22 i 24 maja koncerty w Kanadzie. Nie realne, żeby byli 23 w Polsce. A wielka szkoda, bo już się nakręciłem...
  • Anonim

hm the hives na hofie 09 ? mozliwe czy nie? : D
  • Anonim

no przestańcie. takie wielkie zadupie? jakoś jak ludzie z UK, Niemiec nie narzekają jak przyjeżdzają na Openera :]
  • 1
  • 2
| |

7 years ago in a small industrial town of Fagersta, Sweden, 5 young men were decided that they were ...

Miejsca grona (0)