Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

no więc piszcie swoje wrażenia :)
    jak wam sie podobało, kto jest ulubionym bohaterem itd... :)
    no i oczywiście jak myślicie, co się dalej wydarzy?:P
  • SZJABsko

Ian! a Jared niech spada na szczaw; pppppp
  • Innen

Ja kocham Jimmy'iego.
  • olsko

ej, myślicie, że zrobią z tego kiedyś film? jak z twilight ?
  • Anonim

Pewnie zrobią. Ale trochę musi potrwać. HOST ze swoja popularnością wypada stosunkowo blado. Choć pewnie będą czerpać z Meyer ile sie da, po sukcesie ekranizacji Zmierzchu.

Jamie for teh win <3! Kochany chłopak : D Szkoda, że taki młody; P

Jared taki bad boy, a z kolei Ian zbyt idealny.

Kiedy ankieta na ulubioną postać; P?
  • Anonim

ankieta stworzona, mam nadzieję, że nie pominęłam żadnego istotnego bohatera xD
    Jamie- tak, jest boski >3 wiek w sam raz;P (taki jak mój! xD)
    w sumie ciekawe, czy zrobią film. na razie dość trudno stwierdzić;P
    właściwie, to wie któraś z was, jaką popularnością cieszy się książka w Stanach?
    bo jesli tam nie jest bardzo lubiana, to z filmu raczej nici;P
  • ruda

'science fiction for people who don't like science fiction.'
    sam ten napis na stronie meyer mnie zacheca; >
    ksiazka zamowiona, może już jutro uda mi się ją miec :)
  • nina

Ja mam dostać książkę pod choinkę; ) Wydaje mi się"głębsza od zmierzchu, i jestem zachęcona waszymi pozytywnymi opiniami; ) mam nadzieję, że się nie zawiodę. obawiam się jednak, że jako książka "dla dorosłych" będzie ciężko napisana; P
  • Anonim

na pewno czyta się ją wolniej niż serię i może rzeczywiście jest 'głębsza' ale i tak wolę Twilight;D
    zachęcam do czytania :P
    ale jak się nie spodoba, to nie zgłaszajcie reklamacji do mnie xDD
  • nina

Jestem dobrej myśli; ) Ja uwielbiam przeżywać książki, a jak w empiku otworzyłam na byle jakiej stronie i przeczytałam "powiedział ostatni mężczyzna na ziemi, do ostatniej kobiet na ziemi w przededniu rozstania" ....; )
  • Anonim

to jeden z moich ulubionych cytatów;D
  • nina

Albo jak melanie/wagabunda wspominała jareda, i było coś w tym stylu: "i wtedy po policzkach zaczęły mi spływać nasze wspólne łzy" czy jakoś tak. I myślałam że się rozkleję XD
  • Ninaa

Dzisiaj zdałam sobie sprawę, jaka to świetna książka, choć przeczytała ją już dawno. Skąd Stephenie miała tyle pomysłów? Na początku nic nie rozumiałam, ale w końcu wszystko stało się jasne. Iana nie lubię. Wolę Jareda. Jimmy bardziej mi przypomina ośmiolatka, niż czternastolatka. Wolałabym, żeby Wagabunda umarła. Byłoby to takie...fajniejsze.
  • Anonim

>Nina. napisała:
    >Dzisiaj zdałam sobie sprawę, jaka to świetna książka,
    >choć przeczytała ją już dawno. Skąd Stephenie miała
    >tyle pomysłów? Na początku nic nie rozumiałam, ale w
    >końcu wszystko stało się jasne. Iana nie lubię. Wolę
    >Jareda. Jimmy bardziej mi przypomina ośmiolatka, niż
    >czternastolatka. Wolałabym, żeby Wagabunda umarła.
    >Byłoby to takie...fajniejsze.

To ja już bym wolała, żeby Melanie umarła D:

W sumie w tej serii brakuje mi jakiegoś ciacha. Jared chyba miał nim być, ale nie jest opisywany przez dziewczyny tak obsesyjnie jak Edward przez Bellę. Ian jest zbyt... idealny. A Jamie to dzieciak, choć i tak go uwielbiam.
  • nina

Ej ten DZIECIAK, to mój równolatek, więc ciii! XD
    A ja w takim razie się cieszę, że nie ma żadnego "ciacha". Wkurzała mnie ta "idealność" Eduarda XD
  • Anonim

>Cataclysm napisała:
    >Ej ten DZIECIAK, to mój równolatek, więc ciii! XD
    >A ja w takim razie się cieszę, że nie ma żadnego
    >"ciacha". Wkurzała mnie ta "idealność" Eduarda XD

ALe Edward nie był wcale idealny. W sumie gdzie mu tam do Roberta, ale zawsze.

Ale Jamie to nie tak, że dzieciak z wieku. On się zachowuje jak takie dziecko. Jak 10 -letni braciszek. Mnie sie zdawało, że osoby w tym wieku bardziej czają świat, a nie, że on nie zdawał sobie sprawy, że Wanda i Melanie nie mogą istnieć jednocześnie. Taki jakiś nieczający.

Ale i tak uroczy.
  • nina

A, to spoko (wiesz, większość moich równolatków coś tam czai XD)
  • Anonim

właśnie- ja coś czaję xD
    ja lubię Jamiego, chociaz rzeczywiście- zachowuje sie tak dziecinnie;)
    Ian jest fajny;D za Jaredem nie przepadam, ale to chyba przez to, że uderzył Wanderer, a potem się jej zaczął tak podlizywać... wiem, że to przez Melanie, no ale ludzie! i jeszcze to pożegnanie, jak Wanda chciała 'rozstać się' z ciałem... brr. gdyby istniał i gdybym go spotkała, zapewne dostałby porządnie w twarz xDDD
  • ruda

książke juz czytam. jest genialna. jednak meyer, to meyer :D
    znaczy the host po prostu jest gleboka i piekna ksiazka, a twilight jest romansem i jest tam wiecej milosci xD
    mam nadzieje, ze szybko skoncze, ale szkoła mi to utrudnia :<
  • Nathalie

e tam, skąd Jamie mógł się tak szybko domysleć, skoro nawet Jared na to nie wpadł? Postaw się na miejscu tych ludzi, którzy przeżyli tę inwazję, skąd maja wiedziec, ze w ciele pozostaje też dusza człowieka? Jeb jest starszy, znał dobrze Mel, wiec sie domyslil;)
| |

powieść "INTRUZ" Stephenie Meyer "You never know how much time you'll have."

Fotki

Miejsca grona (0)