The Killers [1029]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Paaweeł

:-(
    Ja naprawdę jestem wyrozumiały, ale to co zrobiono w teledysku "kowbojskim" przechodzi ludzkie pojęcie... Co to niby miało być? Jakieś numerki, jakiś neon, bumerangi? Niech mi ktoś to wyjaśni... Proszę...
  • ɯ

totalnie sie z toba zgadzam. to jest totalna porazka. jak oni mogli sie na cos takiego zgodzic???

jaki jest twoj ulubiony klip???
    ja lubie mr brightside wersje uk, ale najbardziej to somebody told me. jedyny robiony przez amerykanina-normalny.
  • Paaweeł

Chyba właśnie czarnobiały Mr Brightside.
    Chociaż - Smile Like You Mean It był też fajny, te smutne sceny z domem pełnym ludzi i domem pustym...
    http://sea.blox.pl/html/1310721,262...
  • katarzyna

Tego schrzanionego teledysku nie widzialy moje oczy,ale Somebody told me i Smile like you mine it lubie(ale to chyba raczej dla tego,ze do piosenek jestem przywiazana,a nie do teledyskow:P)
  • ɯ

gothika, moge ci go przeslac.
  • Anonim

Czy ja też moge poprosić o przesłanie? :) A jak narazie to najbardziej lubie Somebody Told Me bo moim zdaniem sie wyróżnia spośród wszystkich teledysków nakręconych na tej kuli ziemskiej; )
  • Ralph

Ja też ja też :D:D:D
  • Paaweeł

Zapewne jakiś spec stwierdził, że lepszy jest teledysk z kowbojami o niczym, niż Brandon Flowers idący wśród fanów.

ALBO

Nie chcieli pokazać go Amerykanom w starej fryzurze.
  • Anonim

Tak, włosy to podstawa.
  • vixen

ten teledysk to kompletna klapa.... jest bezsensu.... a pierwszy był spoko po co robili nowy??? w iogóle zmienił się sens poiosenki
  • ɯ

Pawel co chcesz od jego fryzury???nie zeby mnie jeszcze krecil, ale wygladal wtedy ladniej.
  • Paaweeł

Nie czepiam się niczego. Moim zdaniem też wyglądał lepiej wtedy. Teraz wygląda jak Maroon5.
  • ɯ

widac, ze lubisz tych z marron^.-
  • Paaweeł

Ooo, nie lubię :-)
    I to jak! :-)
  • ɯ

dobra, dobra juz sie nie czepiam^.^
  • Parvati

a ja myslę..że jak się by tak doobrze wsłuchać w słowa np. ten fragment..I've got soul but I'm not a soldier..lala cośtam to wtedy wszystko się klaruje..i ten nowy teledysk to po prostu bardzo dobry pastisz.w ogóle myślę, że żaden z ich teledysków nie jest rewelacyjny bo somebody told me to po prostu Jestem-Piekny-Brandon a smile like u mean it to troche This-is-my-typical-English-hou se hehe ALE zaznaczam, że muzyka tych panów jest rzeczywiście powalająca...i kocham wszystkie piosenki całym mym SERCEM...to co?naprawdę się Wam ten teledysk tak nie podoba????nie wierzę;)
  • ɯ

wlasnie widzialam w nowosciach mtv all these things...wersje us. w tv to wyglada jeszcze gorzej...szkoda slow.
  • Anonim

a mi sie somebody told me podoba i już, a pana wcale za pięknego nie uważam; )
  • ɯ

kazdy ma swoj gust...
  • szym

wczoraj widzialem 1szy raz
    teledysk kowbojski
    jest marny
    :/
    wtf?
    ::sZ::
  • 1
  • 2