-
Anonim
Pierwszy w mojej kolekcji, albo pokochasz albo znienawidzisz, wszystko we mnie podczas odtwarzania wskazuje jednoznacznie na miłość :) od chociazby plantkoniczna; ) Pokaleczony angielski, maniera... Szczegolnie w miejskim tripie patrzac na ludzi powstaja nierealne wizje... -
Anonim
no tak sie ostatnio na nich zawiesilam, ze sama sie sobie dziwie
pozdr -
Anonim
-
Anonim
-
-
Bejbe
-
Anonim
nauka przy the knife ?
ja nie ucze sie przy muzyce o bpm wiekszym od 80; ) -
cześćbianka
uwielbiam kawałek "Pass this on" [teledysk świetny] i "Bird" klasyka, cudowne!!! -
Anonim
1,pass this on
2,one for You
3,you take my breath away
4,behind the brushes (za pearl jamowy podkład - przynajmniej takie jest moje prajwat zdanie)
wogole to ja kocham te Hawajskie dzwięki
i cała płyta jest gut !
-
Anonim
cudne genialne swietne-szkoda ze trasa taka malutka...no i super teldyski
;) -
tekla
dobre i to- wczesniej chyba wogole nie koncerowal oprocz djowania na imprezachi.moze sie rozpedza-kiedys? do polski:) -
Anonim
the knife... zajebiste:) myślałam, że jestem jedyną osobą w polsce, która zna ten zespół. "silent shout" jest tak cieżka i odlotowa, pomieszanie "hardkoru" z prostą muzyką z fruity loopa, odlot. fjnie wiedzieć, że nie jest się samym. proponuję wam wejść na http://www.songmeanings.net i wypowiedzieć się na temat the knife... -
Anonim
Jak widzisz jedyna nie jestes wiecej tutaj takich cicho ciemnych; ) co sie nie obnosza, mysle ze na falach eteru polskich rozglosni ich nie uslyszymy...
Ale wlasnie wlasnie sluchajcie czy mnie sie tylko wydawalo czy moze Karin pomagala w nagranu jednego z kawalkow Röyksopp-a na plycie The Understanding ?? -
djanna
>Pan Ram Tam Tam napisał
>mysle ze na falach eteru
>polskich rozglosni ich nie uslyszymy...
słuchaj trójki, wiem co mówię - jakoś niedawno w programie alternatywnym 'marble house' usłayszałam.
-
Anonim
karin nagrała wokal w piosence "what else is there" czy jakoś tak. poza tym to nie wiem czy coś jeszcze robiła dla royksopp... -
tekla
reklama Sony Bravia z kolorowymi pileczkami- Jose Gonzalez - "Heartbeats"- orginalna wersja oczywiscie TK- ale to juz pewnie wiecie:)
-
Anonim
dopiero jakis tydzien temu to zauwazyłem...
wczesniej słyszałem ten cover, i mi sie "z czyms ta piosenka kojazyłą" ale jako ze ogladam mało tv, to miałem spuźniony zapołon; )
btw. mimo ze cover jest OK, to orginał uwazam za lepszy szczególnie jako teledysk -
Anonim
Odkrylam i..... od razu się zakochałam....
Teraz próbuje zarazić klientów tą miłością.... ciężka sprawa...
Chyba mnie znienawidzą; ) ale co tam; )
-
Anonim
zdecydowanie najgorszy kawałek, ocierający się o polskie disco-polo z najlepszego okresu to "Listen Now"... Reszta mmmm:) -
Anonim
"Deep Cuts" jest utrzymana w takim wlasnie nastroju electro clash, nie tylko wyzej wymienione "Listen now" :)) -
Anonim
nie powiedziałabym że "Listen Now" jest utrzymane w brzmieniu szeroko rozumianego electro-clash...przecież klasykiem gatunku jest Miss Kittin a "Listen Now" tego bynajmniej nie przypomina".