- 1
- 2
-
Anonim
-
Mikolaj
-
Anonim
hehe..ja uwielbiam Sade, no ale tu też musze przyznać że najbardziej chyba "By your side" remix the Neptunes..hehe
Lubie też Michaela Jacksona, niektóre kawałki Madonny..Snoop Dogga..electro house..Ogólnie to chyba sie nie ograniczam muzycznie, ale i tak faworytami sa Neptunes:D -
Mikolaj
posluchaj:
All Saints Black Coffee Remix
o ile nie znasz oczywiscie : ) -
-
Anonim
hehe..a znam znam:] wiesz powiem Ci w tajemnicy że ja to sobie czasem spoglądam na stronke star trak i tam sobie obczajam jakies nowe kawaleczki czy coś:] -
Mikolaj
to tak w tajemnicy, zeby nikt nie widzial....hehe. tam nie ma wszystkich produkcji....kiedys znalazlem pelniejsza liste. -
Anonim
wiem wiem, bo tez trafialam na kawalki ktorych nie bylo na tej liscie. Czy Pharrell poprostu nie moze dopilnowac zeby wszystkie byly??
:] -
Mikolaj
Pharrell nie moze swoich dziewczyn upilnowac, a co dopiero kawalkow.... -
Anonim
hehe..dziewczyn...to ile on ich ma? ja gdzies czytalam ze on nie ma czasu na dziewczyny.. -
Karmela
-
Mikolaj
tak, najpierw mowil, ze nie ma czasu...a w innym wywiadzie, ze ma w kazdym miescie jedna.... -
Emilia Julia
-
Magdalena
na bank ma...w ny widzialam go z taka jedna o glowe wyzsza, zabawnie wygladali...
Pokazac sie trzeba; ) -
bream44
moze wy wiecie!!na klonach jest piosenka w ktorej jest wstawka"what happned to that boy...." i wiem ze to jest z jakiegos kawalka tylko jak sie zwie i kto go wykonuje werbalnie??wiem ze wiecie... -
bream44
-
owczar
-
bream44
-
-
Anonim
hej,
lubie bardzo the streets
czy znacie kawalek tunesow z babyfacem "there she goes"? superfajny :)
-
kolezanko
a ja powiem wam o US3
kolesie ladnie graja bez kitu
a tak przy okazji to jazzik mainsteamowy
i kurde klasyki jak pearl jam ten
- 1
- 2