THE NEPTUNES/N.E.R.D. [329]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czego jeszcze słuchacie ??
  • Mikolaj

aggro berlin hah.
  • Anonim

hehe..ja uwielbiam Sade, no ale tu też musze przyznać że najbardziej chyba "By your side" remix the Neptunes..hehe
    Lubie też Michaela Jacksona, niektóre kawałki Madonny..Snoop Dogga..electro house..Ogólnie to chyba sie nie ograniczam muzycznie, ale i tak faworytami sa Neptunes:D
  • Mikolaj

posluchaj:

All Saints Black Coffee Remix

o ile nie znasz oczywiscie : )
  • Anonim

hehe..a znam znam:] wiesz powiem Ci w tajemnicy że ja to sobie czasem spoglądam na stronke star trak i tam sobie obczajam jakies nowe kawaleczki czy coś:]
  • Mikolaj

to tak w tajemnicy, zeby nikt nie widzial....hehe. tam nie ma wszystkich produkcji....kiedys znalazlem pelniejsza liste.
  • Anonim

wiem wiem, bo tez trafialam na kawalki ktorych nie bylo na tej liscie. Czy Pharrell poprostu nie moze dopilnowac zeby wszystkie byly??
    :]
  • Mikolaj

Pharrell nie moze swoich dziewczyn upilnowac, a co dopiero kawalkow....
  • Anonim

hehe..dziewczyn...to ile on ich ma? ja gdzies czytalam ze on nie ma czasu na dziewczyny..
  • Karmela

EDM, czyli elektroniczna muzyka taneczne
  • Mikolaj

tak, najpierw mowil, ze nie ma czasu...a w innym wywiadzie, ze ma w kazdym miescie jedna....
  • Emilia Julia

a co nie stać go?

:))
  • Magdalena

na bank ma...w ny widzialam go z taka jedna o glowe wyzsza, zabawnie wygladali...
    Pokazac sie trzeba; )
  • bream44

moze wy wiecie!!na klonach jest piosenka w ktorej jest wstawka"what happned to that boy...." i wiem ze to jest z jakiegos kawalka tylko jak sie zwie i kto go wykonuje werbalnie??wiem ze wiecie...
  • bream44

a ja slucham wszystkiego co dobre...
  • owczar

ten kawałek to baby feat clipse, mistrzowski beat
  • bream44

a kto sie juz jara nowym kawalkiem ze snoopem? bo ja tak...
  • Timbaland&Magoo - też mają oryginalny styl
  • Anonim

hej,

lubie bardzo the streets

czy znacie kawalek tunesow z babyfacem "there she goes"? superfajny :)
  • kolezanko

a ja powiem wam o US3
    kolesie ladnie graja bez kitu

a tak przy okazji to jazzik mainsteamowy

i kurde klasyki jak pearl jam ten
  • 1
  • 2
| |

No nie wierzę, że nie ma fanów..... już nie musicie się ukrywać, pokażcie co znaczy dla was S...

Fotki

Miejsca grona (0)