- 1
- 2
-
Anonim
HAHA!!!! udało mi się dorwać muzę z gierki (+ kilka melodyjek tegożsamego autora)
Chodzi mianowicie o Terrego Scotta Taylora :) <-- tego pana nalezy szukac aby odnalesc te boskie piesni :D -
Anonim
Ohoh udalo i sie nzalesc nawet na WWW
http://okul.bumpclub.ee/kraam/terry...
Nie wiem czy ten koles tworzy czy nie ... tam są muzy z neverhood i kilka innych tez jego autorstwa...
Przeszukalem kilka serwisów muzycznych ale nigdize takiego kolesia nie znają :( buuuu -
Anonim
mam ta muze (w sumie ze 30 utworow chyba liczac dodatkowe) i jest niesamowita (jak cala gra zreszta :P)
w lutym wyszla dwuplytowka z jego muzyka. cd1 to soundtrack z neverhooda a cd2 to z jakiejs innej gry (nie pamietam jakiej) -
Su.
-
-
Anonim
-
Anonim
byłby ktoś uczynnym gronowiczem i przesłał? [bandeau@o2.pl], bądź przynajmniej wskazał miejsce? -
Anonim
Ta 'druga gra' to 'Skullmonkeys'... grr... :P kontynuacja The Neverhood, tyle że platformówka i wyłącznie na PS :( ale kumpela ma, jak się okazało, więc już niedługo będę poszukiwał jakiegoś emulatorka; )
Autorem muzyki jest Terry Scott Taylor. Z tego co wiem, jest dość znanym bodajże w Stanach twórcą muzyki religijnej. No i ma, jak widać po muzyce i po filmach na płytce z grą, duże poczucie humoru :) -
Anonim
-
Anonim
texty rzadza:
Potatees love
My gravy love
Potatees love
My gravy love
Potatees love
My gravy love
Tomatees, and potatees, and
my peas (repeat)
I put 'em in my hat
And I eat 'em just like that
I put 'em in my ears and in my
shoes
I put 'em in my pants
And I do a little dance
This always seems to take away
my blues -
Anonim
Taa :) a to jest świetne:
Confused and Upset
(uninterpretable gibberish,
except for "I don't know!")
A w 'Neverhood theme' jest chyba najwięcej tekstu, chociaż cholernie trudno go zrozumieć:
K k k k Klaymen
K k k k Klogg
Ho ho ho ho Hoborg
Big Robot Bil is odd!
C....C....C....C....Clockwork
Beast
F....F....Frenchy.... gee!
Crit Unit "A"
Oh what the hey!
He joins Crit Unit "B"
At the Neverhood..........
Hey ho
Hey ho
Hey ho....
-
Anonim
-
Anonim
Taa.. ktoś wie, czy można kupić ten dwupłytowy soundtrack gdzieś w Polsce? -
Anonim
nic mi na ten temat nie wiadomo ale jesli jak juz to tez chętnie bym sie dowiedzial :D -
biedronka pstra buahaha
hehe, ja sobie na odtwarzacz wrzuciłam, wystrczy posłuchać pare sekund i uśmiech na twarzy od razu się pojawia:) -
Anonim
Ale że w sensie masz CD czy tylko mp3, ew. nagrałaś sobie mp3 na audio? -
biedronka pstra buahaha
-
Anonim
-
biedronka pstra buahaha
-
Anonim
Ależ! :) Oryginalny soundtrack można nabyć na stronie bandu Terrego: http://www.danielamos.com/store/. Ja zrobiłam to jakiś rok temu i wyniosło mnie to ~70zł. Podejrzewam, że teraz kosztuje to nieco więcej, bo obsługanci sklepu pewnie już zauważyli, że na wysyłce do Polski za ~$2 troszkę tracą; ) -
moccacino
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem