The Offspring [1792]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • metełur

Co sadzicie o piosence/teledysku The Meaning Of Life ?? Wg mnie jeden z najlepszych dzieł kapeli the offspring
  • Anonim

Lubie tą piosenkę, teledysk też niczego sobie :) Przyjemny, udany kawałek :)
  • Caleb

Jako piosenka to wg mnie ustępuje tylko All I want, Defy You i D.U.I.
    A co do teledysku to przewyższa go All I Want i Da Hui:)
  • T.

tak kocham tę piosenke,że gdyby miał nastąpić koniec świata,chciałbym własnie ją usłyszeć:-).teledysk jest jak zwykle odwalony ,ale i tak ciekawy
  • Anonim

piosenka supre extra a video nie miałam okazji zobaczyc niestety moze kiejs mi sie to uda :)
  • Jacek

od niej zaczela sie moja przygod z offspringiem :) zajebisty kawalek :)
  • Anonim

> piosenka supre extra a video nie miałam okazji zobaczyc > niestety moze kiejs mi sie to uda :)

http://offspring.art.pl/?m=media&am...
  • gaBa

gdzies juz to pisalalm, ze faceci na wozkach przypominaja mi beautiful ppl mansona. w ogole jest to jesden z lepszych klipow, dex na drzewku jest aaaaaah zajebisty pomysl
  • e.d.

Od strony muzycznej to jest wiele lepszych piosenek Offspringa, ale ta ma jeden z lepszych teledysków. No i tekst....- jeden z najlepszych...
  • Anonim

mi tworczosc mansona nie leży, ale chyba off był wczesniej z tym teledyskiem??

Swoja droga ten kawałek to jak ulał pasuje za wszystkie posty do tematu o punkowej duszy

wogule te brudne teledyski to miały klimat
  • gaBa

no pewie był wczesniej, chociaz zaraz sprawdze...a jednak nie! beautiful ppl jest z 96 a Ixnay 97. ale nie wazne, chodzilo mi o to , ze maja te kaski na glowach i przypominaja mi mansona (ja go zreszta lubie, tzn eni GO tylko muzyke). takie skojarzenie :>>
  • Anonim

ok, dzięki za doinformowanie:D
  • Anonim

Teodozjan dzięki za linka już widziałam video całkiem cacy :d
  • gaBa

hehe nie ma za co; -) trza byc precyzyjnym :PPPPP
  • Anonim

moze uznacie mnie za heretyka ale nie wchodzi mi ani ta piosenka ani teledysk... chociaz text jest rzeczywiscie spoko....
  • gaBa

kazdy ma swoj gust, ja powiem tak: nie jest to piosenka jakos szczegolnie sie wyrozniajaca (no oprcz teledysku, ktory jest git) wiec nie kazdego musi powalac :] ale ja kocham wszystkie (bez wyjatku) ich piosenki (nawet te typu "pryta fly") wiec :D no, poprostu.
  • gosia(boNicInnegoNieWymyslilam)

piosenka moim zdaniem bardzo fajna, podoba mi sie tekst, lecz teledysk beznadziejny. te malpki i dexter wiszacy na jakims krzaku :p
  • Anonim

Piosenka i tekst są bardzo dobre (może i nawet to mój ulubiony kawałek...) Jak za pierwszym razem oglądałem teledysk to jakoś specjalnie mi sie nie spodobał ,ale już później zaczełem go rozumieć.
  • Anonim

zobaczylem... posluchalem... polubilem =)
  • eN.

zajebisty numer:)
  • 1
  • 2
| |

Heh. Od The Offspring, poprzez Smash, az do... Nie jest wazne to, czy kochasz starsze plytki, czy...

Fotki

Miejsca grona (0)