- 1
- 2
-
Nathalie S
tylko nie cieszyc sie,ze cos wiem.Nie ma to byc zadna informacja tylko razcej PRAGNIENIE. Wiem,ze ktos tu wspominal,iz The Offspring beda mieli w pazdzierniku trase po europie. Wiadomo gdzie dokladnie? I jak myslicie bylyby szanse(pytanei tylko jakie... ) by koncert tez byl u nas? marzylabym....kto tez by chcial podpisywac sie,sluchajcie moze daloby sie cos zrobic,Dexter kiedys mowil ze lubia polske i ze mamy tu swietne piwo,to moze chcieliby nas znowu odwiedzic; ) szybkjo szybko chlopaki,zanim Dex nie zrobi sie jeszczae bardziej brzydki i gruby; P ale i tak go kocham(specyficznie)wiec na koneic tylko dodam:KONCERT KONCERT,JA CHCE KONCERT W POLSCE!!! -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
na sronie Offspring.com są jakies informacje własnie zatwierdzili 2 koncerty w Niemczech, ale w Niemczaech regularnie pojawiają sie wszystkie znane kapele:/
Swoją droga to pewnie by i przyjechali ale potrzebny jest organizoator co przygotuje, promocje, lokal itd. w Polsce -
Anonim
Podejrzewam, ze Spodek juz cos dziala, bo im sie ostatnio cos wzielo na sciaganie gwiazd. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
w Warszawie musi byc jakby c:P najbliżej z kazdej strony, a gdzie może być nawet na stadionie:D -
Piękna bestia
a moze im sie znudzilo? przeciez tamte 2 koncerty byly tak dawno..
bo np na koncercie green daya to ze strony publicznosci byla troche porazka. takie odnioslam wrazenie widzac puste miejsca na widowni, zero poruszenia z tylu i dzikie przepychanki przy scenie. az zal patrzec bylo na billiego jak probuje rozruszac tych wapniakow.. ja to bym sie zalamala na jego miejscu
no coz na offspringu nie bylam wiec tylko moge sie domyslac jak to jest.. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Offspring będzie brał udział w jakiś festiwalach w całej Europie na przełomie Lipca i Sierpnia... niestety w Polsce tego festiwalu nie będzie..... -
Anonim
Ja zycze wszystkim takich wapniakow na koncertach jacy byli na Green Dayu. -
Flamebo
a ja bylem w 99 roku na koncercie.; ] bylem fanem offspringa ale niestety americana sie dla mnie skompromitowali, (teksty sa takie jakby pisal je przedszkolak, i wogole cala plyta jestgeneralnie do bani) -
Ania
Witam wszystkim fanów Offspringa! Też czekam na koncert, byłam już na dwóch (w Stodole i Spodku). Jest mi dokładnie wszysko jedno gdzie będą grali, i tak pojadę. Codziennie sprawdzam ich stronkę, ale macie rację - na razie najbliżej nas będą w Kolonii. Zastanawiam się, czy się tam nie wybrać w razie czego. :) Co do Americany - była najgorszą płytą, to fakt. Ale Conspiracy i Splinter już ok. Pozdrawiam :) -
♥♥ *;KaWi; *♥♥
hehe ja tez sie wybiore !! a z płyt oczywiście rządzi SMASH!! hehe a gdzie zagraja nieważne... Spodek mi tez pasi na Green Day tam byłam i uwazam ze zajebiscie tam jest !! ciekawa jestem czy zagraja ...mam nadzieje... na pewno pojade!! -
Anonim
-
Anonim
a ja jak ostatnio bylem w stodole na QOTSA zobaczylem ze tuz przy barze na scianie wisi wielkie zdjecie Dextera.... :D warto zaznaczyc ze dookola wisza zdjecia samych znakomitosci co oznacza ze offspring zostal wyrozniony :D pozdr...
- 1
- 2