- 1
- 2
-
free your mind
co sądzicie o tej piosence?
uważam, że duet z Mary J. Blige brzmi świetnie. niesamowity klimat
bardzo bardzo mi się podoba -
Anonim
o wiele lepiej niz klip i niz sama pisoenka sluchana, duet wychodzi na dvd koncert, tam wygladaja swietnie i tam to dopiero jest atmosfera -
Anonim
-
mackee
"Whenever..." ma faktycznie fajny klimat i ciekawy temat - szczególnie końcówka jest interesująca.
Ale od pierwszego przesłuchania "Sacred Love" w sklepie muzycznym, będąc na wygnaniu, najbardziej spodobały mi się jednak "Never Coming Home" i "Inside". -
-
szymexez
Ha! "Never Coming Home" u mnie tez na pierwszym miejscu... z sentymentu do BOTN! :-D
(choc to raczej siodma woda po kisielu... ; -P LOL ) -
Anonim
inside i stolen car, te dwie u mnie przoduja, jesli chodzi o stolen car. I powiem jedno (nawiazujac do mojej popszedniej wypowiedzi) dvd "sacred love" to moim zdaniem najlepsze, ten klimat, On, muzyka, boskie -
Magnus
...i ta skórzana kurtała!:P
Szym: BOTN rządzi!;D Szkoda tylko że na tym podwójnym albumie nie umieścili "Fortress Around Your Heart". Pewnie fajnie brzmiało na tej trasie. Trza zaopatrzyć się w DVD z BOTN!;)) -
Anonim
-
szymexez
-
Anonim
-
Anonim
-
Magnus
Heih, a wracając do temata: "Whenever..." nawet miła piosenka choć nie ulubiona. Mam nadzieję że Sting nagrywając nowy LP powróci na Ciemną Stronę, a przedtem wywali niejakiego Kippera:PP -
Leman
No z pewnoscia duet jest niezwykly, na pewno lepiej brzmi to, niż Send Your Love
-
Anonim
-
ani...ani
-
Anonim
-
Magnus
-
Anonim
-
Anonim
Co do "Whenever..." to jakos wogole do mnie nie przemowila. Na "Sacred Love" najpiekniejsze sa "Dead Man's Rope" i "The Book of My Life" Oooo.... -
Anonim
"Whenever..." jest fajne, czepiacie sie:P MJ Blige ma siłe; D
gorzej ma się sprawa z teledyskiem... w pierwszym momencie myslałam, że komp mi szwankuje; P
- 1
- 2