the powerpuff girls [191]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

gdyby była jeszcze 4 atomówka. jakby według was wyglądała?
  • Anonim

oj, znufff jakies herezje..... blossom, bubbles oraz buttercup stanowia tak doskonala calosc, ze trudno by bylo wygenerowac ich czwarta kolezanke... ale bazujac na slodyczy - cukrze - moglaby to byc jakas czerwona istotka (czerwony stroj, czerwone oczy i wlosy). czyli taka - jeszcze ostrzejsza blossom!
  • Anonim

za dużo by było czewonego w teamie. może czeronowłosa w filoletowej kiecce?
  • Wypij mnie do dna

Żeby była czystość rasowa to powinna być murzynka z kręconymi dlugimi loczkami z (niech ci będzie) fioletową kiecką.
  • Anonim

a na imię jej brooklyn.
  • Wypij mnie do dna

można jeszcze dodać japonkę z niebieskimi włosami czyli motyw z Sailor Moon...ee cos w stylu czarodziejka z Merkurego... i wreszcie wychodzi zgrana rasowo piątka.
  • MYSHURE

i tak blossom ruleezzz i w trojke tworza zgr4any zespol a w piatke blyby chyba mnniej skuteczne i nie zzyte:>
  • Anonim

wlasnie, wlasnie.... to by bylo zbyt skomlikowane - te relacje miedzy nimi. trojka jest oki :)
  • Anonim

chodziło mi o gdybanie, jak mogłaby być, ja nie mówe, żeby ją dorabiać. parzyste liczby są słabe.
  • poleciała Jucha

ale już kiedyś były próby dokoptowania atomówek i co??

rozpieszczona Księżniczka?
    niedorozwinięta Bala?
    Wiewiórka?

nie no odpada...

ale ostatecznie mogłyby być najwyżej 4 - bo w 5 to by się w łózku nie zmieściły...
  • agniecha

bylaby pewnie zlota a wloski mialaby brazowe oczy itd..

a pamietacie odcinek z 4 atomowka?? bala!!!!!
  • peciepecie

czwarta atomówka to oczywiście... Rozbiórka:D
  • agniecha

hehs rozbiorka :D bardzo mi sie podoba. a jak wyglada? no i jaki ma styl?? :P
  • Grono.Net

AAA, mam nadzieję, że nie ma z nami żadnych twórców powerpuffów, bo nie znioslabym czwartej. tak jest wsapaniale. wiem, wiem mozna sobie pogdybać, ale moim zdaniem nikt by nie lubil tej czwartej. biedna. chociaż, taka fantastyczna czworka. Hej, a może jakiegoś FACETA??
  • Anonim

i co spałby z dziewczętami w łóżku? toz to niemoralne!
  • Anonim

nie czytam poprzednich odpowiedzi i... mysle, ze w kreconych loczkach.. takie afro murzynskie :DD
    tylko jaki kolor? no nie wiem, moze fiolet :DD hyhyh
    a imie cos z tematu muzyki; )) hihi
  • Delicious!

ten pomysl z PP boyem nie jest zly..w koncu przyjdzie czas,kiedy dorosna i sie zacznie...:D po co im 4 kolezanka skoro moga miec kolege..tylko ze wtedy moglyby sie o niego poklocic i co?moze to dobrze ze sa 3 i tylko 3 i 3 niech zostana:)
  • Lapis Lazuli

To może być tez 1/2 dziewczynka i 1/2 chłopczyk! :D W końcu to i tak dziwna bajeczka!; )
    A tak serio to jednak dobrze, że sa tylko 3. One sa już tak charakterystyczne, że 4 byłaby tylko marną podróbką.
    Ale i tak spróbuje "pogdybać" :):Nazywała by sie Burka-czarny uniform, czarne podejrzliwe oczy, i oczywiście czarne długie falujące włosy :) A spałaby w piwnicy, bo inne atomówki by sie jej bały :P
  • Anonim

Hahahahaha...:DDDDDDDDDDDDDDD
    To z piwnica rewelacja (!!!!!!!).. naprawde zasmialam sie hehehe
  • Elegancka Kriokoli

hahahah...o;)
    ta...tylko teraz problemos z widocznoscią by był...w tej piwnicy...
  • 1
  • 2
| |

dla wszystkich, którzy lubią małe waleczne dziewczynki;)

Miejsca grona (0)