The Prodigy [1747]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • STAMiNA™

Wpisujcie wasze opinie na temat najlepszego wideoklipu. Typujcie najlepszy ulubiony :D
  • KVZ

Breathe ... "you're victim" :>
  • Bulldog

Najlepsze to Firestarter i Breath (kolejność istotna).
  • Charly

Chyba ogolnie klipy do "Experience" ale tak bardziej z sentymentu + specyficznie oddajace klimat subkultury wowczas zwanej rave'owa; )

W tej chwili jestem pod ogromnym wrazeniem najnowszego "Spitfire"... zajebiscie zrobiony :) Nie znam sie kompletnie na kwestiach produkcji wideo ale ten creepy efekt zabrudzenia + drgania obrazu powoduje, ze klimat klipu jest na prawde powalajacy :) A to przeciez tylko urywki z jakis tam koncertow; )
  • Anonim

dla mnie najlepszy jest klip do "voodoo people", do tego tej piosenki swietnie sie slucha w takim filmie o hakerach(z angelina jolie)
  • Magnus

Firestarter wymiata! szkoda że robocop nie chciał robić tej plyty always outnumbered, never outgunned z tym wlasnie kolesiem. Breathe też trzyma klimat
  • rzyg_z_marsa

jak dla mnie najlepszy teledysk jest do utworu "no good" :D aj ja jaj ale wszystkie są zajebiste i bedą na zawsze PRODIGY FOrEver :D:D
  • Magnus

zgadzam sie z przedmówcą:] no good też jest spoko, jak również wszelkie inne wytwory tego 'cudownego' zespołu
  • --=NAIR=--

"Smack My Bitch Up" ulubiony

ale wszystkie są GOOD

Jak posiadacie linki do teledysków to chętnie zassam czegoś czego niemam

Pozdro
  • STAMiNA™

na eMule wszystko znajdziesz nawet zbanowany Hotride
  • travel fast, have a blast

Nie wiem czy sie liczy, ale mam nagrany zajebisty koncert z Aten'95.
    I tam kazda sekunda to czysty klimat prodigy z najlepszego okresu, czyli "Music For The Jilted Generation". Koncerty zadko bywaja dobra ilustarcja do utworów, ale tamten przeczy regule.
  • KVZ

zbanowany teledysk do Hotride jest mocny :>
  • Anonim

Breath....
  • Hawaj GdzieNajba

No i wiecie co "NO GOOD" chyba wygra ,podbijam go,ten teledysk jest wymiataczem ,przy krokach Leroy wbijanych z impetem w piach uczyłem sie tańczyc.Foreva respekta.pozdro
  • rzyg_z_marsa

jak chcecie coś piszcie na prv mam pare teledysków i wszystkie płyty (oprcz singli) więc zachecam :P korzystam tylko z slk :)
  • Lucas

"Smack my bitch up"...szczególnie koncowka:D
  • Anonim

ta, końcowka Smack my bitch up :D to bylo niezle..ta panienka..Breathe, zapadl mi najbardziej Kith w pamieci.
  • Dziecko Ironi i Absurdu

a pojzon
  • Anonim

'Spitfire' i 'Firestarter'.
  • Anonim

Breathe!

Breathe the pressure, come play my game, I`ll test ya.
| |

"So, I've decided to take my work back underground, to stop it falling into the wrong hands."

Fotki

Miejsca grona (0)