-
hucj
nigdy nie bylo mi dane
:(
czekam niech no sie pojawia gdzies w okolicach naszego pieknego kraju
a ktos z was? byl, widzial?
-
Anonim
Nic nie powstrzymałoby mnie przed wybraniem się na ich koncert.. jakieś 10 lat temu. Teraz.. nie wiem. Czy pojawią się w Polsce - szczerze wątpię. -
Anonim
Taaaaa... kocert to by dobra sprawa była. Niedaleko gdzieś, a najlepiej to wogóle w Polsce. -
nbw
Po pierwsze, to kto miałby reprezentować TP? Liam?
Po drugie, co rozumiemy przez "koncert"? TP nigdy nie było "koncertowe", przynajmniej w moim odczuciu. -
-
szem
Fexius cos w tym jest i z bulem niestety sie chyba zgodze ze najnowsza produkcja...no cuz nie wypada mi bluznic na ludzi ktorzy zrobili min. Music for... -
psAikOsAn
Koncert w SpodQ w 1998 był totalnym koncertem! nie była to przecież zabawa DJska Liam'a ani sound system. Poza starą czwórką skład powiększony było o gitarzystę Gizza (?) i perQsistę (...). Czad i energia. Może najsłabiej wypadli Keith i Leroy, ale od basu nogawki drżały, było głośno, a mimo to po kocercie w uszach nie piszczało :) -
Z tego co widać pojawią się w sierpniu:
http://www.brainkiller.it/prodigy/n... -
-
eNDeR
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A!!!!!!!!!!
2 poprzednie koncerty zabralo mi wojsko, tego sobie nie daruje :D -
Duncan Rebel
-
-
Grono.Net
eeeee... no nie wierze... no maja byc we wroclawiu:) to ja na wakacje nigdzie nie wyjezdzam;)
-
Charly
Nigdy nie bylem osobiscie ale posiadam pare.. Coz, tak jak do Prodiża mam ogromny sentyment i uwielbienie, tak ich wystepy uwazam po prostu za porazke artystyczna. Muza w znacznej wiekszosci to playback, praca Liam'a na scenie ogranicza sie do okazyjnego wklepywania nutek, czesto nieco nieporadnego + odpalania loop'ow gdy trzeba... Gitara Gizz'a (ktory juz chyba z nimi nie wystepuje, jest kto inny?) dodawala ostrego smaczku w niektorych kawalkach ale to juz nie bezposrednio Prodigy. Calkiem nieumiejetne wokale Keith'a i pokrzykiwanie Maxima na zywo to juz totalny niewypal... Pozostaje wiernie przy tworczosci studyjnej :) -
nbw
-
qrczak
chyba jestem jakas slepa. Dopiero zauwazylam info o koncercie.
I CHYBA ZARAZ ZWARIUJE !!!!!!!!!!!!!
To niemozliwe. Zaraz zniose jajko.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! !!!!!!!!!!!!! -
odnośnie koncertów, słyszałem opinie ludzi, którzy byli na koncercie Prodigy w Angli. Mówią same superlatywy.
Tak poza tym gdyby ktoś grał tak dużo koncertów jak oni to normalne ze niektóre muszą być porażką. To wynika ze zmęczenia trasą.
Zresztą jak ktoś był na koncercie wie ze zaden z odwiedzonego koncertu nie jest porażką nawet ten najgorszy. Jest zajebistym doznaniem a dlaczego nie będe tłumaczył... kto był wie :]
...
-
Grono.Net
...to jeszcze info nie potwierdzone
...w zasadzie ta informacja może być plotką
...wszystkie fansite'y wymieniają się informacjami i nowościami odnośnie trasy koncertowej
...a to info niestety nie pochodzi z brainkiller'a, z nekozine ani z prodigy.nl, tylko z naszej polskiej pieprzonej gazety wyborczej, bodajże z lutego - i własnie skan tegoż artykuliku, którego cholera wie kto napisał i na podstawie jakich informacji można znaleść na prodigy.nl
...krótko mówiąc, przykro mi to mówić, ale najprawdopodobniej to może być kit
...
...poza tym po dwóch udanych wystepach w katowicach trudno byłoby raczej spodziewać się 'cudaków' gdzie indziej niż właśnie w katowicach; )
...więc lepiej sie nie napalać za wczasu, bo jeżeli nie potwierdzi tej informacji nekozine, ani official site prodigy to kupa; )
...pax! -
travel fast, have a blast
Przyszedl cahn i popsol zabawe. Jak tak dalej pojdzie to biore grabki i do innej piaskownicy ide! Powaznie: to wlasnie szlag trafil inna piaskownice- koncercik blisko, bo w Wilnie.
Cahn ten numer naryan z Placu czerwonego, ktory mi poslales nie byl skory do wspolpracy. Nie wypakowal sie. Odgrazal sie jakimis bledami. Wiec jakbys mogl go raz jeszcze....
Pozdrawiam -
Dziecko Ironi i Absurdu