THE SIMS 2™ [2158]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • krystian

Na jakimś blogu czytałem ,że ma się pojawić właśnie taki dodatek a to ta informacja

• Osiedlowe życie pojawi się w sklepach na terenie USA ok. 26 Sierpnia. W Europie data premiery będzie prawdopodobnie nieco wcześniej.
    • Pojawi się nowe sąsiedztwo: Belladonna Cove - to właśnie tutaj będziesz mógł znaleźć najlepsze bloki mieszkalne
    • Za pomocą nowego kodu do gry, będziemy mogli zmienić typ parceli z mieszkalnej, na osiedlową
    • Aby mieszkanie nie było dostępne dla wszystkich mieszkańców twojego osiedla, musisz wstawić specjalne drzwi
    • Aby kupić mieszkanie po prostu klika się na drzwi do wybranego apartamentu, a następnie wybiera odpowiednią opcję
    • Za każdym razem, kiedy wchodzimy na teren osiedla, możemy wybrać którą rodziną będziemy chcieli kierować.
    • Za rachunki płaci się w każdy poniedziałek, za pomocą nowej skrzynki na listy
    •Podobnie jak w dodatku: "Na studiach", jeżeli nasz sąsiad sobie tego nie życzy, nie możemy zaglądać do jego mieszkania. Możemy to zrobić tylko wtedy, kiedy dostaniemy pozwolenie
    • Jeżeli będziesz słyszał,że twój sąsiad za ścianą hałasuje, będziesz mógł zapukać w ścianę dając mu do zrozumienia, że potrzebujesz spokoju :)
    • Między sąsiadami nawiązują się negatywne i pozytywne kontakty
    • Będziemy mogli wynająć prywatnego lokaja
    •Spacerując po mieście możemy się natknąć na bardzo ciekawe rzeczy na różnych parcelach publicznych. Możemy spotkać np. simów tańczących breakdance, maszyny ze słodyczami i napojami. Simowie uzdolnieni artystycznie, mogą także spróbować swoich sił na specjalnym podeście,gdzie robiąc różne "dziwne" rzeczy, mogą zasłużyć na uznanie innych simów a zarazem, na kilka simoleonów do słoika
    • Specjalnymi bohaterami dodatku będą czarownicy. Wraz z nimi przybędzie wiele nowych interakcji jak latanie na miotle. Będziemy mogli także produkować różne magiczne wywary w specjalnym kotle przy pomocy książki z przepisami. W wyniku różnych działań, będziemy mogli stać się dobrym czarownikiem bądź złym :). Kiedy zabawa w simową magię się nam znudzi, możemy kupić specjalną odtrutkę, która uwolni nas z czarnych szat; )
    • Pojawią się nowe tematy książek m.in psychologia .
    INFORMACJE DZIęKI NOWINKI - CENTRUM SIMóW simy.focus.pl

hmmm ciekawe czy to nie jakaś ściema :P
  • iza ♥

Nie wiem... Ale chciała bym, żeby takie coś właśnie było ... Fajnie się zapowiada z tym osiedlem ... Fajnie by było ... Co nie ??
  • Cynduś:)|Polski(:

The sims 2 Apartaments :)
    to własnie to; P

Kochani, to prawda:) tak jak napisałem dodatek nosi nazwe APartaments:) i jest zaje....:D kocham już go.
    Nie dość że będzie można spotykać się z sąsiadami:) to jescze wspólnie chodzić do parku itp...:) super
  • Anonim

czyli jest już u nas czy jeszcze nie?

nie ma jescze, ale właśnie napisałem na temat tego dodatku na mojej stronie the sims 3:) zparaszam

• Anne Juliette

Ja też słyszłąam o tym dodatku. I wiem też jeszcze, ze mozna bedzie wynająć mieszkanie i bedzie sie miało ( to zalezy) albo miłego albo upierdliwego władnego;p

o wynajęciu mieszkania już wszyscy wiemy, teraz czekamy na informalcje nowe np: jakieś nowe możliwości, bądź wyposażenie.
  • Anonim

słyszałam że będzie można widzieć przez okno imprezy u sąsiadów.

dziwne:D xD ale fajne:)
    Chciabym mieszkać w wieżowcu z windą :] i wielkim tarasem wychodzącym na park i plac zabaw:D
  • nix

no cóz ja słyszałam, że ten dodatek ma być i tak tylko na konsole
  • Stara Wiedźma

A gdzie tak słyszałaś?

Dodatek zapowiada się świetnie.

Bzdura, na żadną konsole:) mówie wam! Czytałem w kilku artykułach i w internecie o tym i mogę dać słowo, że będziecie mieć swoje mieszkanka jescze w the sims 2.
  • zuzetka :)

a czy to nie jest przypadkiem... the sims 3?? XD slyszalam ze sa tam wlasnie takie mozliwosci...
  • Anonim

nie to są simsy 2 a nie 3.

W the sims 3 też:) ale myszka w 2 będą:p głównie mieszkania, a 3 to już mieszkania i wszytsko inne:P
  • a

fajnie, fajnie :D Czekam; d
  • Jane Marple

wychodzi i dodatek do gry, i osobna gra na konsole.
    screeny z gry: http://www.thesimsresource.com/scre...

edit: screeny są na 1 i 2 stronie z linku.
  • krystian

hm skoro to prawda to musi być to zajebi*te !:D
| |

Druga część Gry EA GAMES z serii - THE SIMS 2™ Tworzymy Simsy, kierujemy nimi przez okres i...

Fotki

Miejsca grona (0)