-
Wszelkiego rodzaju problemy z gra itp proszę tutaj zgłaszać..Postaramy sie POMÓC...
-
Sorry, I'm a lady
Nio dobra. Ja mam asknięcie. Miałąm małego bachorka w kojcu. Przyszła do mnie sąsiadka i bachorka na ręce tiutiu-tiutiu, patrzę, a ona go pod pachę i na hausa. Zabrałą mi bachorka no!!! Dlaczego i czy da się bachorka odzyskać??? -
Zakkified
Ha :D Ja mam troche odwrotnie
Do mnie raz wpadli sasiedzi powitać i jeden tatuś przyszedł z niemowlakiem na ręku po czym go zostawił na podłodze i poszedł. A ja z nim nic nie moge zrobić, ani nakarmić ani przewinąć.. zaprosiłam tate żeby wziął go z powrotem, ale on wpadł, nakarmił i znowu zostawił :) -
Anonim
a to sie zdarza. i nie da sie naprawic. moja laseczka na przyklad raz po prostu sobie poszla:D. i ani widu, ani slychu.
a ja mam problem z simsami na studiach - pokazuje mi sie, ze "Ten produkt zapisuje dane gry w formacie różniącym sie od formatu obecnie zapisanych gier. Jeśli usuniesz instalację tego produktu, poprzednie aplikacje z serii Sims 2 nie będą w stanie odczytać zapisanych gier. Zalecamy anulowanie instalowania i wykonanie kopii zapisanych gier z serii Sims 2. Instrukcje dotyczące wykonywania kopii zapasowych znajdują się w pliku Readme. Czy chcesz kontynuować instajację?"
no i o co chodzi? -
-
Zakkified..mam rozwiązanie.Wpisz kod - Move_objects on - i usuń dzieciaka.Jeśli postąpiłabyś tak z mieszkańcem to po zapisaniu gry i wyjściu i tak by się ponownie pojawił.Obcy powinien na dobre zostać skasowany.Ale bez obawy - tylko z twojego domku :) -
Maddalena- jedyne co mi przychodzi do głowy to odinstalowanie The Sims i zainstalowanie od nowa.Nie daję jednak głowy czy bedzie OK ale spróbować można. -
Simsy na Studiach maja duzo zmian w porownaniu do wersji podst.Simsow 2...co powoduje ze jesli sie nie zrobi KOPII ZAPASOWEJ "Simsow 2" PRZED instalacja Simsow na Studiach..to nie bedzie mozna wrocic do niej (wersja podst.Simsy 2) po odinstalowaniu wersji na Studiach.
Tak jak cie prosza..zrob kopie zapasowa: Sims 2...i co wazne przeczytaj plik Readme. -
Anonim
Mi się np zdarza, że postawie jakieś krzesło przy biurku z kompem i nagle mi sie ono nie spodoba, chce je usunac i nic z tego, musi zostać. Dodam, że używane w tym czasie nie jest. -
Anonim
a ja od samego początku mam pewien problem. nie moge uzupełniać jedzenia. dzwonię po zaopatreznie czy zamawiam pprzez komputer zawsze jest tak samo. w oknie, w którym powinnam zaakceptować kwotę mogę nacisnąć tylko anuluj, niestety przycisk akcepptacji nie jest aktywny. próbowałam wszystkiego, jeździłam po zakupy etc., nic z tego. Wymieniam zawsze lodówkę. Czy trzeba coś specjalnego zrobić, żeby przywieźli jedzenie?
m -
Anonim
och, mi tez sie to zdarza, z tym, ze sie nie da ruszyc biurka:(.
strasznie mnie to wkurza.
ja sie wtedy wyprowadzam z domku i wprowadzam na nowo, meblujac takze od nowa:( -
Anonim
a teraz jeszcze moje zimy nie zarabiaja, awansuja, ale bez tych informacji w ramkach, no i nie dostaja pieniedzy ani za awans ani za prace. coe sie dzieje, czy ktos cos takiego mial? nie wiem, co robic? instalowalam ostatnio sporo dodatkow, inna rzecz, ze dziala jedynie kilka (w katalogu Downloads jest ich sporo, nowych przedmiotow mam kilka)
czy ktos wie, co z tym zrobic? -
, .
-
Monn<niektore dodatki sa uszkodzone...usun je z folderu downloads i zainstaluj ponownie..dodatkowo sprawdz jak gra dziala (czy wyswietla sie komunikat o awansie Sima) po ich usunieciu.
Jesli problem sie bedzie powtarzac to zrob kopie folderu THE SIMS...tak jak podalam
C:\Documents and Settings\*uzytkownk*\Moje dokumenty\EA Games\THE SIMS
Odinstaluj gre i zainstaluj ponownie wklejajac w to samo miejsce skopiowany folder.
-
adiim
Hej, słuchajcie mam mały problem z simsami 2, mianowicie taki że nic nie moge budować, szlak mało mnie na trafia:( pomóżcie prosze:) P.S.nawet budowanie w samouczku nie działa, już nie wiem co mam robić i jak to ugryść:( -
Prawdopodobnie masz "skopanego"crack'a..Sprobuj sciagnac nowego.../ jesli masz wersje piracka gry../ jesli oryginal - reklamuj w sklepie
http://www.megagames.com/ - ckrack'i do zassania w dziale: "game fixes"
/pobranego crack'a wklej do folderu THE SIMS - pojawi sie komunikat czy zastapic pliki..kliknij na TAK...odpal gre. -
adiim
No niestety to nie crack, qufa, chyba bedzie trzeba się przejść znów na stadion:( Może masz jakieś inne pomysły:(Ale i za ten dzięki :) -
Hmm..jesli to pirat kupiony na stadionie - nie ma co sie dziwic ze nie dziala...Na twoim miejscu bym pozyczyla od kogos oryginal i wgrala gre na nowo albo zassala pirata od kogos znajomego ew.poszukaj przez ktorys z programikow do zassysania plikow: Kazze, EMule, Torrent'a, Soul-Seek'a.
Kolejne rozwiazanie to: zebys sie zgadal np z kims z grona kto ma "dobra" piracka wersje i ci przeslal...ale jak wiadomo i tak...bedziesz musial czekac.Innego rozwiazania jak narazie nie widze...Pzdr -
ºDesert Roseº
al4e ja nie wiem o co cho...na tej stronie...mogłabyś mi dokładnie krok po kroku powiedzieć jak mam to zrobić? -
Pobrany plik jest w formacie "exe" - wklej go do folderu gry: THE SIMS 2\TSBin (tam gdzie masz zainstalowana gre) bedziesz miec okienko z pytaniem czy zastapic plik..kliknij na TAK...odpal gre.
http://www.megagames.com/news/redir... http://gokservers.com/pcgamefixes/T...
/link do bezposredniego pobrania pliku -
pauline
Ja mam pytanie. Czy kiedy chce zbudować w The Sims 2 na studiach akademik to biore "społeczność" czy teren mieszkalny. Czy ktoś wie? Przy okazji jest kod na kase na 50 tys. jeśli ktoś chce to niech pisze.