- 1
- 2
-
khad
Kawałek "Weak Become Heroes" - niczego sobie oczywiście, ale
"Weak Become Heroes (Röyksopp's Memory Lane mix)"
100 razy lepszy, jak dla mnie oczywiście.
jakieś ulubione remixy? :) -
Anonim
-
Włodek.
Weak Become Heroes w remixie Ashleya Beedla. Jakaś wiosenna lekkość wypełnia kawałki tego człowieka. Z remiksami jest podobnie. Polecam. Nawet nie wiem Khad, czy ten remix nie jest lepszy od Royksoppowego.. -
Anonim
o tak weak becomes heroes przez royskopp zrobiony to mega wypas jak dla mnie , sa dwie minimalne różne wersje tego remixu...
memory lane mix
i
memory lane dub
prawie sie nie różnia, ale dla zajawkowiczów to juz co innego:-)
a i jeszcze zajebisty jest
it's come to this (remix high contrast)
don't mug yourself (fusion remix)
troche tego jest...
pozdro -
-
khad
nie no, różnią się, przede wszystkim tym, że w wersji Dub nie ma wokalu; P, ale oba są na spasie, wolę je od remixu Ashleya Beedla. :) -
khad
przede wszystkim dlatego, że ten utwór świetnie pasuje nie tylko do stylu the streets, ale też Royksopp. -
Anonim
racja z tą wersja dub,jakos nie zwróciłem na to uwagi:),ale w zasadzie słucham ich na zmiane, bez różnicy- mistrzowy jeden i drugi...a tego remixu Ashleya Beedla nie słyszałem niestety, musze go ogarnąc niebawem jakoś -
khad
Zajkos - ten remix jest na "all got our runnins" - EPce, którą można kupić tylko w internecie. -
Anonim
znalazłem w swoich zbiorach ten remix:-)za bardzo zdecydowanie zakrecony jestem, mam wersje--love bug vocal mix--coś lepszego na tej epce jest, warto grzebać za nią??bo ashley beedle rmx weak becomes heroes(love bug vocal mix) to sie nie umywa do Royskoppowego remixu zupełnie, choć fajny w miare... -
khad
-
BltZ
no generalnie ja zrobilem jeden rmx na drum&bass has it come too this... wiadomo ze nie umywa sie do high contrast'a ale smieshnie sie sloocha... -
Anonim
dobre są remixy Has It Come To This
-Zed Bias Vocal Mix
-Jameson Mix
-The Streets vs DJ Zinc's Distraction
to jest tooo:-)
-
Porfaworek
-
drumandbass hooligrass
-
Pan Maciej
moze podzielcie sie jakimis remixami jak macie?
http://www.yousendit.com -
adzias
-
Anonim
Caly singiel z remixami Don't mug yourself jest szalony
A remix Big$hota jest po prostu bossski :D
-
adzias
-
Anonim
MAcie jakies linki do innych remiksow?
No nie moge ich znalesc w programikach, ani nigdzie
NA wrzucie tez nie moge znalesc.....
-
276
Polecam remiks Bloc Party - Banquet zrobiony przez Mike'a. Sto razy lepszy od oryginału; ]
- 1
- 2