The White Stripes [763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bonejangles

No nie wiem... Jack jest młodszy, więc Deppowi cięzko byłoby grać w filmie o Jacku;]
    A przypomniało mi się, że kiedyś ktoś napisał, że w młodości Depp przypominał Billa z tokio hotel... Chyba nie muszę komentować?
  • Anonim

white śmiesznie wypadł jako elvis w walk hard
  • Dude mściwy

przepraszam że nie w temat, chociaż zgadzam sie całkowicie z robertem; ] mam małą prośbe. czy mógłby mi ktoś wysłać fell in love with a gril (acoustic)?? z góry wielkie dzięki (zrezygnowałam z szukania po 3 godzinach, ale może to ze mną jest coś nie tak;P)
    pozdrawiam :*
  • karolina

fell in love with a girl akustycznie? to byłoby ciekawe. skąd wiesz, że takowa wersja istnieje?
  • Dude mściwy

Mam moc ; D

o tutaj:
    http://www.youtube.com/watch?v=EaGK...
  • karolina

o ja cię, to absolutnie wymiata
  • pejczi.

to stare jest. jak macie na youtubie to dalej jest proste. http://www.vixy.net i to już samo robi. a jak ktoś chce to ja też to mam na komputerze, mp3.
  • Monna Pomona

o ja Cię, ja chcę, ja!

sixties@o2.pl

proszę:D
  • agy

ostatnio właśnie sama stwierdziłam że są bardzo podobni AAAAAAAAAWWWW
    ale johnny przystojniejszy, zreszta nie ma przystojniejszego faceta niż depp:P
    a jack szczególnie właśnie do sweeney todd'a:)
  • Dude mściwy

pejczi. błaaaaaaagam mi też!!!!!
    dude6677@gmail.com
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! błagam!
  • karolina

ale to vixy.net naprawdę działa. i naprawdę czyni życie lepszym. pejczi, kłaniam się
  • pejczi.

vixy.net jest zajebiste. a jak nie działa to trzeba jeszcze raz spróbować i ignorować jego jakieś napisy że jest przeciążony serwer, po kilku razach zawsze się udaje.
    wysłałam piosenkę, dajcie znać czy doooszłoo
  • Monna Pomona

w musicalu "sweeney todd" w wielu scenach Johnny bardzo Jacka przypomina. Inna sprawa, że film jest niesamowity, w końcu Burton. ale drażni mnie, że to musical. strasznie drą ryje.
  • Monna Pomona

i co chwila taki chłoptaś śpiewa "i feel you, johanna". to chyba najbardziej wkurwiające.
  • Majka

>jackie napisała:
    >i co chwila taki chłoptaś śpiewa "i feel you, johanna".
    >to chyba najbardziej wkurwiające.

Całkowicie się zgadzam; D. Film ogólnie spoko, ale to "i feel you, johanna" sprawiało, że miałam chęć ten film wyłączyć w cholere. A z tym , że Jack White i Johny Depp są podobni też się zgadzam, nie powiedziałabym że bardzo ale mają w sobie jakąś podobną nutę i to spojrzenie :)...
  • Anonim

>jackie napisała:
    >i co chwila taki chłoptaś śpiewa "i feel you, johanna".
    >to chyba najbardziej wkurwiające.

o, miło, że nie tylko mi bardzo popsuło to komfort oglądania filmu :p. słowo śpiewa nie jest tu na miejscu, użyłabym określenia "wypiskuje z siebie" :p.
  • sury

O.
    A ja myślałam że tylko ja odnoszę takie wrażenie.
    Depp przystojniejszy, ale Jack stanowczo ma coś w sobie.
    A co ich łączy? No np. to, że Depp też muzykuje (kawałek "Fade Away" z Oasis, no i z tego co widzę na wiki muzyka do "Pewnego razu w Meksyku")
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)