-
Bonejangles
No nie wiem... Jack jest młodszy, więc Deppowi cięzko byłoby grać w filmie o Jacku;]
A przypomniało mi się, że kiedyś ktoś napisał, że w młodości Depp przypominał Billa z tokio hotel... Chyba nie muszę komentować? -
Anonim
-
Dude mściwy
przepraszam że nie w temat, chociaż zgadzam sie całkowicie z robertem; ] mam małą prośbe. czy mógłby mi ktoś wysłać fell in love with a gril (acoustic)?? z góry wielkie dzięki (zrezygnowałam z szukania po 3 godzinach, ale może to ze mną jest coś nie tak;P)
pozdrawiam :* -
karolina
fell in love with a girl akustycznie? to byłoby ciekawe. skąd wiesz, że takowa wersja istnieje?
-
-
Dude mściwy
-
karolina
-
pejczi.
to stare jest. jak macie na youtubie to dalej jest proste. http://www.vixy.net i to już samo robi. a jak ktoś chce to ja też to mam na komputerze, mp3. -
Monna Pomona
-
agy
ostatnio właśnie sama stwierdziłam że są bardzo podobni AAAAAAAAAWWWW
ale johnny przystojniejszy, zreszta nie ma przystojniejszego faceta niż depp:P
a jack szczególnie właśnie do sweeney todd'a:) -
Dude mściwy
pejczi. błaaaaaaagam mi też!!!!!
dude6677@gmail.com
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! błagam! -
karolina
ale to vixy.net naprawdę działa. i naprawdę czyni życie lepszym. pejczi, kłaniam się -
pejczi.
vixy.net jest zajebiste. a jak nie działa to trzeba jeszcze raz spróbować i ignorować jego jakieś napisy że jest przeciążony serwer, po kilku razach zawsze się udaje.
wysłałam piosenkę, dajcie znać czy doooszłoo -
Monna Pomona
w musicalu "sweeney todd" w wielu scenach Johnny bardzo Jacka przypomina. Inna sprawa, że film jest niesamowity, w końcu Burton. ale drażni mnie, że to musical. strasznie drą ryje. -
Monna Pomona
i co chwila taki chłoptaś śpiewa "i feel you, johanna". to chyba najbardziej wkurwiające. -
Majka
>jackie napisała:
>i co chwila taki chłoptaś śpiewa "i feel you, johanna".
>to chyba najbardziej wkurwiające.
Całkowicie się zgadzam; D. Film ogólnie spoko, ale to "i feel you, johanna" sprawiało, że miałam chęć ten film wyłączyć w cholere. A z tym , że Jack White i Johny Depp są podobni też się zgadzam, nie powiedziałabym że bardzo ale mają w sobie jakąś podobną nutę i to spojrzenie :)... -
Anonim
>jackie napisała:
>i co chwila taki chłoptaś śpiewa "i feel you, johanna".
>to chyba najbardziej wkurwiające.
o, miło, że nie tylko mi bardzo popsuło to komfort oglądania filmu :p. słowo śpiewa nie jest tu na miejscu, użyłabym określenia "wypiskuje z siebie" :p. -
sury
O.
A ja myślałam że tylko ja odnoszę takie wrażenie.
Depp przystojniejszy, ale Jack stanowczo ma coś w sobie.
A co ich łączy? No np. to, że Depp też muzykuje (kawałek "Fade Away" z Oasis, no i z tego co widzę na wiki muzyka do "Pewnego razu w Meksyku")