-
Anonim
-
mefju
Ja nie potrafię wybrać jednego, jedynego ulubionego utworu, ale wybranie ulubionej piątki jest już łatwiejsze;-)
"One More Cup Of Coffee" jedyny (jaki słyszałem) cover Dylana, który mi się podoba...
"Dead Leaves And The Dirty Ground" jak dla mnie najlepszy kawałek z "White Blood Cells"
"Truth Doesn't Make A Noise" - zajebisty fortepian
"In The Cold, Cold Night" - słodziutki śpiew Meg
"There's No Home For You Here" - może nie lepsze od "Seven Nation Army" ale mnie powala -
kath
mam wiele takich, ale obecnie chyba najbardziej 'truth doesn't make a noise' i 'hotel yorba'; ) -
***Doti***
wprost uwielbiam "jolene"
"offend in every way"
"in the cold, cold night" (meg śpiewa przecudnie:)
"little acorns" -
-
Grono.Net
-
Michalos !!
tak można wymienić wszystkie kawałki w sumie :D:D:D hehe
no ale cóż... ja typuje wszytkie powyższe plus "The Big three Killed my Baby" w tym kawałku podoba mi się taka wręcz nie łajt strajpsowa agresja :D -
a
-
phantom chocolate man's sistah
"One More Cup Of Coffee" jedyny (jaki słyszałem) cover Dylana, który mi się podoba...
a nie słyszałes all along the watchtower Hendrixa??
najlepsze??:
In the cold, cold night(chociaż Meg z deka fałszuje), Seven nation army, truth doesn't make a noise -
Anonim
-
mefju
[do Andzik] słyszałem, słyszałem... ale mimo, wielkiego uwielbienia dla Hendrixa tego kawałka akurat tak bardzo sobie nie cenię... wolę jego cover hymnu USA;-) -
Anonim
seven nation army
feel in love with a girl
its true that we love one another :D
-
Kasia
hmm chyba najbardziej 'Jolene', 'In the cold, cold night' i 'Seven nation army'...; ) -
evilve
-
Martin
-
zielarka
jusssssst dont know what to do with myslef :]
zdecydowanie i jednoglosnie; ] -
islandzka terrorystka
don't know what to do with myself to cover :/. ale lubię. z autorskich najbardziej lubię the hardest button to button :). no i seven nation jest bardzo znane, też lubię. fell in love with a girl jest przesympatyczne :). -
seven nation army
black math
there's no home for you here
the hardest button to button
i pewnie jeszcze kilka innych jest fajnych,ale wg mnie te sa najlepsze:) -
a nowej plytki jeszcze nie mam,za kilka dni bede juz jej posiadaczka:) i wtedy napisze co mi sie z niej podoba:))
-
Anonim
-
islandzka terrorystka
zapomniałam dodać, że oceniam na podstawie pierwszej płyty, zamierzam kupić get behind me satan dopiero w weekend ^.~.