-
Anonim
-
kick2theOvaries
LOL NUB! CO za nazwa. Jeszcze pomyślą że wszyscy tu jesteśmy drechami -
pejczi.
właśnie się chciałam przypieprzyć do błędu i nie wiedziałam gdzie.
hahahahahaha śmieszny. żarciol. -
kick2theOvaries
-
-
Anonim
-
łyżka
eejjj właśnie ktoś mi zafundował kilkuminutowe zawieszenie: wtf? i znowu myślałam, że nie pamiętam już co robilam:) -
Anonim
-
Bonejangles
-
Aune
-
Bryzeida
coz, teraz wszyscy są tacy zabawni i zmieniają nazwy gron.
ho ho
hi hi! -
Anonim
-
hani
-
Monna Pomona
-
Musiałam wyciąć "y" ze słówka "orYginalny", bo by się nie zmieściło :P Tak samo ucięłam ostatnie "a" z "Adidasa".^^
Teraz się trochę pośmieję: buahahahahahahabuahahaha^^
A teraz dla sprostowania powiem, że takie żarty się dzisiaj wybacza :) Jutro już moglibyście mnie zlinczować, zlustrować, zaszlachtować, z(c)hendożyć, zjeść, zakopać, zbałamucić, zepsuć i co tam jeszcze komu do głowy przyjdzie :P Ale dzisiaj z uśmiechem na twarzy wszyscy mi pięknie wybaczają, a ja obiecuję, że nie zrobię już tego nigdy więcej :) (Za rok wymyślę coś innego) :)
Przepraszam, ale dzisiaj nikomu nie zrobiłam żadnego kawału, więc musiałam tutaj, bo bym nie przeżyła, jakbym nie świętowała tego dnia :P Tak się jakoś skumulowało we mnie i padło na Was, moje Candy Cane Children :)
PRIMA APRILIS!!
Ale przyznajcie, że alternatywna nazwa też była piękna^^:
"Nosiciele orginalnych dresów z trzema białymi paskami z Adidas"
-
kick2theOvaries
Pare dresów mnie zaprosiło do znajomości jak zobaczyli do jakiego grona należe. Dx -
Aune
-
Monna Pomona
no ale trza przyznać, że z tym "orginalnych" to wyglądało przynajmniej całkiem autentycznie.