-
Anonim
>Nie dość, że grają White Stripes,
>których naprawdę bardzo lubię, tańczy
>Kate Moss, którą uwielbiam, to jeszcze
>reżyseruje Sofia Coppola, którą po prostu
>kocham...
w tych punktach zgadzam się z koleżanką w 100% a jednak mi się ten teledysk nie podoba, widocznie nie znam się na sztuce :]
sądzę że można zrobić coś ciekawszego do takiej piosenki, a nie kilka minut "gibania się na rurze" Kate Moss. -
(:Mee:)
Uwielbiam ten song w wykonaniu "Białych Paskóv":)
a teledysk również mi się podoba - abstrahując od samej Kate Moss (ocenę jej postaci zostawiam mężczyznom - wg moich kumpli jest super:),ciekawy jest pomysł, zmysłovy klimat songu i klipu trafia do mnie:) sama mam ochotę tak zatańczyć;) -
Anonim
Mnie zdecydowanie najbardziej podoba się "Blue Orchid" no i rzecz jasna "Hardest button to button" <wszak Gondry bogiem teledysków jest> -
Anonim
-
-
Anonim
-
Metju
-
get off my cloud
-
Anonim
a mi się teledysk nie podoba
kawałek oczywiście lubię (który tak wchodzi w głowę i nie daje spokoju?)
a jednak mu brakuje. czego? czerwieni:) więcej bieli i klimatu innych teledysków. o których można powiedzieć 'popieprzone' (za to je lubię;-))
poza tym... laska tańczy i tyle... nic specjalnego. -
Anonim
-
Martyna K.
>Robert napisał
>NIE POKAZAŁA CYCKÓW -> NIE LICZY SIĘ
Piosenkę uwielbiam, ale teledysk- chyba jeden z mniej ulubionych, jak dla mnie. Może jakiś tam zamysł artystyczny ok, ale jakoś nie wywarł na mnie wrażenia i rzeczywiście, Kate prezentuje się bardzo dobrze, no ale- nie pokazała cycków, więc o czym tu w ogóle gadać :P :P :P
UWIELBIAM teledysk do Blue Orchid :)