DVD

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • PHILO DANGER POWERS

UNDER BLACKPOOL LIGHTS!! KTO WIDZIAL?
  • Grono.Net

No ja niestety jeszce nie widzialem ale slyszalem, ze Meg jest tam boso + czerwony lakier na paznokciach ... mmmmm ....
  • yerba marta

widzialam i szczerze mowiac poza zajebista wersja 'jolene' to mnie jakos nie zachwycilo... mysle ze stylistyka jest chybiona, takie strasznie grube ziarno i jakos ciezko sie to oglada... no poza tym sceniczny style jacka white'a nie nalezy do moich ulubionych... takze wrazenia raczej srednie
  • jsnpncz

Widziałem. Oglądało się to lepiej od niejednego filmu fabularnego. Dawkowanie emocji, akcja, nie wspominając o genialnym scenarzyście i świetnych aktorach; ) Można oczywiście przyczepić się do tego, iż materiał ten zmontowany został z dwóch koncertów, że zakłóca to nieco płynność odbioru, że "Hotel Yorba" na koncertach brzmi zwykle inaczej niż w wersji zaprezentowana w Blackpool... Ale póki państwo White omijają nasz kraj szerokim łukiem, nie bądźmy wybreni; )

Moment godny zapamiętania: pada ostatni akord ostatniej piosenki, a White'owie odkładają instrumenty i po prostu wychodzą, zupełnie jakby kończyli czytać gazetę.

A może ktoś zdążył zauważyć, co Jack napisane ma na ramieniu?
  • koalasmuck

ogólnie mogłoby być lepiej, zle znając ich, pewnie wszystko począwszy od ziarnistości do nieco chybionego doboru repertuaru było celowe i tworzy pewną specyficzną całość:)
    ale i tak fajnie, że to wydali:)
  • muciek

Na mnie to DVD zrobiło very pozytywne wrażenie i naprawde nie wiem o co tym ludziom co to recenzowali w Teraz Rocku chodziło
  • justyna em.

kupiliscie czy sciagneliscie?;))

widzialam dzisiaj w empiku- 90 zeta, eh:(
  • KAMIL

empik to potworna drozyzna. zupelnie nie rozumiem ludzi, ktorzy tam kupuja... bo co? to wypada? polecam w warszawie traffic, wszystkim media markt. byc moze kupicie nawet o kilkanascie zlotych taniej.

ja tak mialem niedawno. kupilem 2 plyty w trafficu. na wszelki wypadek poszedlem do empiku. jedna plyta byla tansza o 14 zlotych, druga o 12.

empik cenowo jest do d.....
  • justyna em.

wypada? nie slyszalam o takiej modzie:>
    zgadzam sie, sama kupuje w media m. ale akurat tego dvd po prostu nie widzialam. na dodatek z plyt white'ow jest tylko 'elephant', przynajmniej we wrocku;))
  • pan.marek

ja właśnie ściągam z emula :)
  • Grono.Net

ja widzialam..
    strasznie mi sie 'jolene' podobalo...
  • josef mengele

Ja widziałem poprostu kosmos
  • god

ja musze zobaczyc..
    pozdr
  • Dragon

ja tez nie widziałem :/ musze sie rozejzec i sobie kupić ^^
  • god

a ile kosztuje?
  • Konrad Ibn White

kupilem oryginal w media w marcu i bardzo mi sie podoba,czesto wracam do niego,oni sa mistrzami w tym co robia...a koncert w gdyni to poprostu mnie wgniotl w ziemie
  • Anonim

Nie podobało mi się? Nie. Nie polecam? Nie.

Musicie to zobaczyć, jeżeli tylko możecie. Zachwycam się. I tak jak to u mnie bywa, zachęcam też do obejrzenia wszystkich obrazków, które są w środku. Rewelacja.
  • josef mengele

heh Apple...

Podzielam:)
  • Dragon

pffff! Ach! Dragon własnie dostała pod choinke owe DVD ^^ jest cool! I do tego w środku książeczka i trzy foliowe nakładki :D tzw -jak sie je odpowiednio na siebie na łoży to widać motyw z "jolene" czyli meg,snieg, drzewa, wierza w centrum i mamut ^^
  • justyna em.

tylko dlaczego taaakie drogie?:>
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)