-
PHILO DANGER POWERS
-
Grono.Net
No ja niestety jeszce nie widzialem ale slyszalem, ze Meg jest tam boso + czerwony lakier na paznokciach ... mmmmm .... -
yerba marta
widzialam i szczerze mowiac poza zajebista wersja 'jolene' to mnie jakos nie zachwycilo... mysle ze stylistyka jest chybiona, takie strasznie grube ziarno i jakos ciezko sie to oglada... no poza tym sceniczny style jacka white'a nie nalezy do moich ulubionych... takze wrazenia raczej srednie -
jsnpncz
Widziałem. Oglądało się to lepiej od niejednego filmu fabularnego. Dawkowanie emocji, akcja, nie wspominając o genialnym scenarzyście i świetnych aktorach; ) Można oczywiście przyczepić się do tego, iż materiał ten zmontowany został z dwóch koncertów, że zakłóca to nieco płynność odbioru, że "Hotel Yorba" na koncertach brzmi zwykle inaczej niż w wersji zaprezentowana w Blackpool... Ale póki państwo White omijają nasz kraj szerokim łukiem, nie bądźmy wybreni; )
Moment godny zapamiętania: pada ostatni akord ostatniej piosenki, a White'owie odkładają instrumenty i po prostu wychodzą, zupełnie jakby kończyli czytać gazetę.
A może ktoś zdążył zauważyć, co Jack napisane ma na ramieniu? -
-
koalasmuck
ogólnie mogłoby być lepiej, zle znając ich, pewnie wszystko począwszy od ziarnistości do nieco chybionego doboru repertuaru było celowe i tworzy pewną specyficzną całość:)
ale i tak fajnie, że to wydali:) -
muciek
Na mnie to DVD zrobiło very pozytywne wrażenie i naprawde nie wiem o co tym ludziom co to recenzowali w Teraz Rocku chodziło -
justyna em.
kupiliscie czy sciagneliscie?;))
widzialam dzisiaj w empiku- 90 zeta, eh:( -
KAMIL
empik to potworna drozyzna. zupelnie nie rozumiem ludzi, ktorzy tam kupuja... bo co? to wypada? polecam w warszawie traffic, wszystkim media markt. byc moze kupicie nawet o kilkanascie zlotych taniej.
ja tak mialem niedawno. kupilem 2 plyty w trafficu. na wszelki wypadek poszedlem do empiku. jedna plyta byla tansza o 14 zlotych, druga o 12.
empik cenowo jest do d..... -
justyna em.
wypada? nie slyszalam o takiej modzie:>
zgadzam sie, sama kupuje w media m. ale akurat tego dvd po prostu nie widzialam. na dodatek z plyt white'ow jest tylko 'elephant', przynajmniej we wrocku;)) -
pan.marek
-
Grono.Net
-
josef mengele
-
god
-
Dragon
-
god
-
Konrad Ibn White
kupilem oryginal w media w marcu i bardzo mi sie podoba,czesto wracam do niego,oni sa mistrzami w tym co robia...a koncert w gdyni to poprostu mnie wgniotl w ziemie -
Anonim
Nie podobało mi się? Nie. Nie polecam? Nie.
Musicie to zobaczyć, jeżeli tylko możecie. Zachwycam się. I tak jak to u mnie bywa, zachęcam też do obejrzenia wszystkich obrazków, które są w środku. Rewelacja. -
josef mengele
-
Dragon
pffff! Ach! Dragon własnie dostała pod choinke owe DVD ^^ jest cool! I do tego w środku książeczka i trzy foliowe nakładki :D tzw -jak sie je odpowiednio na siebie na łoży to widać motyw z "jolene" czyli meg,snieg, drzewa, wierza w centrum i mamut ^^ -
justyna em.