- 1
- 2
-
jsnpncz
Żyjecie? Nadal zastanawiam się, czy to co stało się wczorajszej nocy nie było zbyt piękne by było prawdziwe. Nie żałuję lekkiego otępienia słuchu, bólu nóg i rąk, lekkiej chrypki i kilku godzin spędzonych na trzymaniu miejsca przy barierce podczas innych występów.
Temat brzmi "Po Koncercie", bo to był prawdziwy koncert przez duże "K". Panie i panowie, co tu dużo mówić... Mistrzostwo, magia, wielki rock'n'rollowy spektakl, jakiego jeszcze chyba w Polsce nie było.
"Jak się macie?(...) Jestem Polakiem. Polska to mój kraj!" - chyba tak to mniej więcej brzmiało :-) To był cudowny, bardzo jednoczący publiczność i TWS moment. Dodał siły i energii na resztę koncertu. No i na odśpiewanie "Sto lat" Jackowi :-)
Bardzo mile zaskoczyła mnie publiczność. Wielu ludzi wokół mnie bawiło się non-stop przez cały koncert, śpiewało całe teksty piosenek, reagowało bardzo entuzjastycznie i żywiołowo. Trudno chyba o lepszą widownię.
Usłyszeć można było min.:
Blue Orchid
Dead Leaves
Black Math
The Nurse
Jolene
Passive Manipulation
Hotel Yorba
I Just Don't Know What to do With Myself
Little Ghost
Hardest Button to Button
I'm Lonely (But Ain't That Lonely Yet)
Seven Nation Army
Robił ktoś zdjęcia? :) A może macie informacje na temat nagrań kamerzystów, cały czas obecnych na festiwalu? Może jest szansa na wydanie DVD lub choć telewizyjną retransmisję? :> -
Grono.Net
sam chcialem to napisac..o tych bolacych nogach, pocie na kazdym fragmecie koszulki, 6,5 h stalem w jednym miesjcu zeby miec jak najlepsza pozycje...udalo im sie nadrobic u p[ublicznosci te dluuugie przygotowania, kilkakrtotne sprawdzanie gitar, perksuji mikrofonow...
serwus -
jsnpncz
Mogę powiedzieć dokładnie to samo; ) Czekałem przy barierkach od samego początku - jak tylko otworzyli bramy... Ale też nie żałuję :) Za taki koncert mógłbym zapłacić 2x więcej i przejechać 2x tyle km. -
Anonim
-
-
Grono.Net
hm...ja ez bym zaplacil 2 x tyle..ups mialem darmowa wejscowke:D
(na pocieszenie innych zawistnych dostalem ja w piatek wieczorem wiec pierwszy dzien open'eru mi przepadl)
ale za to moglby przejechac 2x wiecej bo mialem 200 km do przejechania, a to juz cos...
serwus -
KAMIL
koncert genialny. do tej pory nie moge chodzic. dawno sie tak nie wyszalalem. szkoda, ze to juz historia. dali czadu na maxa. bezdyskusyjnie najlepszy koncert na calym festiwalu. czekam na kolejny. a zapis video chetnie zobacze :) -
Anonim
zdaje misie że będzie jakaś transmisja koncertu, bo po to chyba nagrywali, a skoro tvn jest jednym ze sponsorów czy jakiś tam, to moze niedługo tam.. -
Anonim
heh.. a moge się pochwalić, że dwa dni wcześniej przed koncertem widziałem Meg spacerująca z jednym z kolesi z obsługi (tym w meloniku) po długiej :D -
■
z tymi nagraniami to jest tak dosyć dziwnie. ja pamietam byłem na bjork to też nagrywali (na massive chyba nie nagrywali -nie pamietam-) jednak nigdzie puzniej tego nie widziałem, i szczerze wątpie, że bedziemy mogli to w najblizszym czasie zobaczyć.
Koncert wyborny, ale miałem lekkiego stresa jak dojechałem koło 20:00 do gdyni i zobaczyłem wielki napis: "brak biletów" :p
powrót do pracy jednak boli...
zdjęcia wkrótce :] -
Anonim
-
olente
zgadzam się , dla mnie najlepszy występ na openerze , chociaz i tak za krótki :D
Jolene mnie rozłożyła po prostu -
■
-
justyna em.
:(
eh a nie wiecie gdzie sa jakies zdjecia z tego koncertu? bo na oficjalnej stronie imprezy nie ma zadnej aktualizacji, zreszta tam malo zdjec zamieszczaja... -
.
ja jeszcze nie moge uwierzyc ,ze bylam gdzies tam z przodu samego i ,ze bylo az tak cudnie.
o tak! zdjec!! zdjec..gdzie one moga byc?
a co do nagran to fajnie by bylo,zeby pokazali, ale szczerze watpie, ze to sie stanie. no coz...najwazniejsze, ze sie tam bylo.
chce jeszcze! -
Grono.Net
a moze ma ktos wlasne zdjecia, taki ktos komu pozwolili wejsc z aparatem tudziez go tak mocno nie przetrzepali jak mnie, no wlasnie taki ktos moglby dac znac, chetnie bym "udostepnil' swojego mejla na ten cel -
Anonim
zazdrość... zazdrość... zazdrość
mnie nie było... rozpaczam...
napiszcie proszę ile trwał ich występ (oby krótko- bo już na pewno pociacham się z rozpaczy- czyżby zawiść?; ) -
■
ciekaw jestem czy ktos z was wracał "wakacyjnym" pociągiem za 22,50 z Gdanska Gł do WarszawyC. , jesli tak to jak wrazenia? -
Grono.Net
ja po obudzeniu sie w sobote o 7 rano, wsiadlem do samochodu przejechalem 200 km a pozniej 0 4:44 wyjezdfzlaem z gdyni i znou przejechalniu 200 km poszedlem spac o 7... -
.
mojego aparatu co prawda nie wpuscili,ale i tak jakos z nim weszlam :P .inna rzecz, ze jest on na tyle beznadziejny , ze nic nie wyjdzie.tak wiec i ja b.b.b.b. o zdjecia jakiekolwiek prosze!, czy filmiki..
moj po festiwalowy bilans przedstawia sie interesujaco; ] na jakies 85 h/ niecale 6 snu.; ]
-
■
oj wpółczuje, znam to dobrze bo pare tygodni temu byłem zmuszony pojechac z Łodzi do Krakowa z Krakowa do Dusseldorf później znowu do Krakowa z miasta Kraka do Warszawy Z tamtad do Olsztyna i spowrotem do Łodzi a na koniec znowu do warszawy i to wszystko pomiędzy niedzielą a piatkiem jednego tygodnia...
- 1
- 2