The White Stripes [763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • oj wpółczuje, znam to dobrze bo pare tygodni temu byłem zmuszony pojechac z Łodzi do Krakowa z Krakowa do Dusseldorf później znowu do Krakowa z miasta Kraka do Warszawy Z tamtad do Olsztyna i spowrotem do Łodzi a na koniec znowu do warszawy i to wszystko pomiędzy niedzielą a piatkiem jednego tygodnia...
  • oj wpółczuje, znam to dobrze bo pare tygodni temu byłem zmuszony pojechac z Łodzi do Krakowa z Krakowa do Dusseldorf później znowu do Krakowa z miasta Kraka do Warszawy Z tamtad do Olsztyna i spowrotem do Łodzi a na koniec znowu do warszawy i to wszystko pomiędzy niedzielą a piatkiem jednego tygodnia...
  • Anonim

ja rowniez wspolczuje
  • jest 16:33 w piatek 15 lipca 2005 - w antyradiu leci Jolene nagrane z gdynskiego koncertu...
  • .

o...

ja oczywiscie nie slyszalam:(
    (znaczy sie na zywo slyszalam..ale to bylo juz dawno przeciez!)
    moze jeszcze bedzie cos.

a o filmikach cisza..nikt nie ma:>?????
  • yerba marta

koncert byl tak zajebisty ze slow brakuje. gardlo mialam zdarte dokumentnie i zebra obite o barierke:) mam zdjecia i filmiki, niedlugo wrzuce na net to dam tu znac. oprocz tego w srode o 00:30 mtv polska airuje pozycje pt "koncert white stripes", wiec smiem miec nadzieje, ze to bedzie wlasnie to...
  • .

o!
  • mefju

Nie liczyłbym na zobaczenie czegoś na temat tego koncertu na MTV, raczej na VIVIE lub w TVN, gdyż oni byli patronami medialnymi Open'er...
    a że koncert był boski, zajebisty i ogólnie rewelacja to zgadzam się z przedmówcami...
  • .

tak sobioe mysle, ze moze i bedzie koncert WS , ale pewnie nie ten.zawsze cos;)_
  • justyna em.

ja znalazlam tylko te zdjecia z koncertu

http://www.wsuf.6r.pl/galeria.htm
  • w niedziele widziałem wywiad z faithless na polonii przerywany spotami z gdynskiego koncertu, ciekaw jestem kiedy bedzie tws...
  • mefju

Dziś na MTV Polska o 0:30 jest koncert White Strpies z Opery w Manaus w Brazyli!
  • Anonim

bu, nie bede miała jak go zobaczyć, nie mam tv u siebie, a zero szans żeby u rodziców sie dało... cóż, na koncercie nie byłam, wtedy abwiłam sie na obozie, ale licze na zobaczenie w tv, nawet jeśli nie, mam nadzieje... okazja sie powtórzy :)
  • aggs

rozpaczam... rozpaczałam i rozpaczać będę do następnego koncertu...; ( nie było mnie. i to dopiero jest ból... :/
  • Ricken.

ja osobiście nie byłem na koncercie ale moje koleżanki były i mówiły że było zajebiście, scena klimatowo udekorowana, one stały pod sama scena a tam podobno niebezpiecznie było bo sie wszyscy rzucali, a w ogóle to dzien przedd koncertem jak spacerowały sobie po rynku chyba to spotkały ich siedzących w jakiejs knajpie, bez żadnej ochrony ani tłumu fanów dookołai dzięki temu mam ich autograf, szkoda że tak żadko u nas wystepują, z racji tego że jack jest (rzekomo)polakiem z pochodzenia powinni do nas częsciej przyjezdżać
  • Anonim

dżizus kurwa ja pierddole, muszą przyjechac jeszcze raz dla swoich przyjaciol z polsky ktorzy nie byli na heinekenie, prawda? :]
  • Ricken.

no nie do końca o to mi chodziło, po prostu fajnie by było jakby przyjechali jeszcze w tym roku albo na początku przyszłego, co ja mówie, jakby w ogóle przyjechali to by było super
  • Konrad Ibn White

dla mnie najwieksze wydarzenie muzyczne w zyciu
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)