-
■
oj wpółczuje, znam to dobrze bo pare tygodni temu byłem zmuszony pojechac z Łodzi do Krakowa z Krakowa do Dusseldorf później znowu do Krakowa z miasta Kraka do Warszawy Z tamtad do Olsztyna i spowrotem do Łodzi a na koniec znowu do warszawy i to wszystko pomiędzy niedzielą a piatkiem jednego tygodnia... -
■
oj wpółczuje, znam to dobrze bo pare tygodni temu byłem zmuszony pojechac z Łodzi do Krakowa z Krakowa do Dusseldorf później znowu do Krakowa z miasta Kraka do Warszawy Z tamtad do Olsztyna i spowrotem do Łodzi a na koniec znowu do warszawy i to wszystko pomiędzy niedzielą a piatkiem jednego tygodnia... -
Anonim
-
■
jest 16:33 w piatek 15 lipca 2005 - w antyradiu leci Jolene nagrane z gdynskiego koncertu... -
-
.
o...
ja oczywiscie nie slyszalam:(
(znaczy sie na zywo slyszalam..ale to bylo juz dawno przeciez!)
moze jeszcze bedzie cos.
a o filmikach cisza..nikt nie ma:>????? -
yerba marta
koncert byl tak zajebisty ze slow brakuje. gardlo mialam zdarte dokumentnie i zebra obite o barierke:) mam zdjecia i filmiki, niedlugo wrzuce na net to dam tu znac. oprocz tego w srode o 00:30 mtv polska airuje pozycje pt "koncert white stripes", wiec smiem miec nadzieje, ze to bedzie wlasnie to... -
.
-
mefju
Nie liczyłbym na zobaczenie czegoś na temat tego koncertu na MTV, raczej na VIVIE lub w TVN, gdyż oni byli patronami medialnymi Open'er...
a że koncert był boski, zajebisty i ogólnie rewelacja to zgadzam się z przedmówcami... -
.
tak sobioe mysle, ze moze i bedzie koncert WS , ale pewnie nie ten.zawsze cos;)_ -
justyna em.
-
■
w niedziele widziałem wywiad z faithless na polonii przerywany spotami z gdynskiego koncertu, ciekaw jestem kiedy bedzie tws... -
mefju
Dziś na MTV Polska o 0:30 jest koncert White Strpies z Opery w Manaus w Brazyli! -
Anonim
bu, nie bede miała jak go zobaczyć, nie mam tv u siebie, a zero szans żeby u rodziców sie dało... cóż, na koncercie nie byłam, wtedy abwiłam sie na obozie, ale licze na zobaczenie w tv, nawet jeśli nie, mam nadzieje... okazja sie powtórzy :) -
aggs
rozpaczam... rozpaczałam i rozpaczać będę do następnego koncertu...; ( nie było mnie. i to dopiero jest ból... :/ -
Ricken.
ja osobiście nie byłem na koncercie ale moje koleżanki były i mówiły że było zajebiście, scena klimatowo udekorowana, one stały pod sama scena a tam podobno niebezpiecznie było bo sie wszyscy rzucali, a w ogóle to dzien przedd koncertem jak spacerowały sobie po rynku chyba to spotkały ich siedzących w jakiejs knajpie, bez żadnej ochrony ani tłumu fanów dookołai dzięki temu mam ich autograf, szkoda że tak żadko u nas wystepują, z racji tego że jack jest (rzekomo)polakiem z pochodzenia powinni do nas częsciej przyjezdżać -
Anonim
dżizus kurwa ja pierddole, muszą przyjechac jeszcze raz dla swoich przyjaciol z polsky ktorzy nie byli na heinekenie, prawda? :] -
Ricken.
no nie do końca o to mi chodziło, po prostu fajnie by było jakby przyjechali jeszcze w tym roku albo na początku przyszłego, co ja mówie, jakby w ogóle przyjechali to by było super -
Konrad Ibn White