The White Stripes [763]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jak to w koncu jest. oni są rodzenstwem, małżeństwem czy żyją w grzechu w kazirodczym związku, hę?
  • Grono.Net

hehe... chyba cały urok polega na tym że nie wiadomo...
    nie powiedzieli nigdy że są rodzeństwem, ale słyszałam dwie wypowiedzi Meg o tym co Jack robił gdy byli dziećmi (ha!). I chyba nie kłamała, ale kto ją tam wie, skoro w zasadzie nigdy się nie odzywa; )
    natomiast magazyn Q doniósł kiedyś o jakimś akcie ślubu znalezionym w jakimś urzędzie gdzieś w ohio... ja tam uważam że to Jack i Meg rozpuścili taką plotę żeby mieć jeszcze lepszy ubaw z nas, biednych, wiecznie niepewnych fanów hiehie
  • Anonim

ale oni tak uroczo wyglądaja razem..; )
  • .

sam jack wyglada jeszcze bardziej uroczo;]
  • Grono.Net

no chyba że akurat mu się nie umyje włosów i nie wyczyści paznokci...; P
  • Anonim

meg z daleka jest tez calkiem niezla:P
  • Grono.Net

A wracajac do tematu ...
    Meg i Jack sa bylym malzenstwwem naprwade, ale rozwiedli sie zanim jeszce wydali pierwsza plyte. w ogole cos im sie nie udalo chyba za bardzo bo ppo dwu latach przestali nawet razem mieszkac. ale z racji tego ze Jack przejal nazwisko Meg i ze ufarbowal sie na czarno to rozpuscili plote ze sa brat i siostra. no ale jak juz ktos wspomnial to papiery rozwodowe przedostaly sie do netu i sie wydalo. robilem o stripesach p[rezentacje na wok to cos wiem ... :)
    A co do wygladu to Meg faktycznie jest urocza po prostu, a Jack ... nie mnie to ocenniac.
  • Grono.Net

:D
    no po prostu nic tylko ich uwielbiać!; ]
  • agatta

nie sa rodzenstwem?? szok po prostu. Sluchasz ich plyt, zyjesz w tym przekonaniu przez lata, a potem BOOM... i caly swiatopoglad runal:(
  • Grono.Net

a może Autystyczne Dziecko zechciałby się podzielić prezentacją? byłabym ooooogromnie wdzięczna... :)

a (dziś się dowiedziałam) Jack zanim przejął nazwisko po żonce nazywał się STRIPE :D
    miło
  • Grono.Net

hmmm ... moja prezentacja to byla wymiętoszona karteczka z informacjami zebranymi z gazety "Teraz Rock" (04/2004), wiec cos mi sie to nie widzi. ale duzo ich tam jest bardzo, te co sobie wybralem najwazniejsze zajely mi w mowieniu ze 10 minut (co wywolalo niepocieszenie Pani, bo jeszcze inni byli). a do tego tyle ladnych zdjęć :)
  • Grono.Net

oo tak, doprawdy. ciekawy ten artykuł był :)
  • m

przerażacie mnie, są rodzeństwem i koniec :O
    inaczej moja wiara w rodzenstwo idealne padnie w gruzach
  • a

oni razem słodko wygladaja, tak ładnie do siebie pasuja:] a jak tam z nimi jest to nie wiem....
  • słońce

Kurde, wolałam wierzyć w to że jednak są rodzeństwem :P No ale cóż... Eh.. :) Bywa..; )

Jack jest.. Uroczy to fakt, ale ona jakoś mi nie leży, naprawde..; | ..
  • justyna em.

dlaczego?:o
  • słońce

jakos tak wyszło; )
  • justyna em.

http://photobucket.com/albums/v14/v...

jesli kogos interesuja zdjecia, to tu jest pelno
  • clint eastwood.

http://muzyka.wp.pl/niusy.html?id=1...

a tutaj artykuł o niedawnym ślubie Jack'a.
  • m.

w zeszłym roku jak odbierali jakąs nagrodę na Mtv Music Awards to Jack powiedział,że przede wszystkim chce podziękować siostrze Meg:) no chyba że istnieje jeszcze inna Meg o której nic nam nie wiadomo:P
  • 1
  • 2
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)