The White Stripes [763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

robie ten temat bo duzo ludzi sie podnieca, a dla mnie to chyba najgorsza piosenka the white stripes i zawsze ja przelaczam, bo nie moge zniesc tego jak ta laska zawodzi. co jest w tym fajnego wytlumaczcie mi prosze.
  • Ki5ieL

bo śpiewa laska dlatego sie nią wszyscy podniecaja, poprostu coś innego... ale ogólnie to pioseneczka jest miła dla ucha:]
  • Tortura

to jak ta laska zawodzi:)
  • Anonim

no tak ale lubimy tws czy cos innego?
  • kath

może dlatego się tak podoba, że ona śpiewa,a śpiewa raczej rzadko, czyli coś nowego. też za tą piosenką nie przepadam. w tym wypadku wolę jednak męski głos :) bo ciekawszy.
  • justyna em.

a ja nie mysle, ze ona zawodzi:)
  • Anonim

ja tez nie...wlasciwie to jej glos jest jednym z nielicznych damskich wokali jakie ubostwiam (szczegolnie ta piosenka) wiec jest lepiej niz ok zdecydowanie moim skromnym zdaniem
  • Ricken.

ja tam do tej piosenki ni c nie mam, może meg nie jest zbyt wyćwiczona w śpiewaniu a jej głos jest bardzo typowy dla ogółu płci żeńskiej, ale piosenki tws zawsze były bardzo proste i to jest wlaśnie w nich najlepsze
  • Anonim

dla mnie Meg nie zawodzi..choc wydzwiek jej glosy jej typowa dla kobiet, ale spox.Rozumiem ze komus moze to przeszkadzac :) ja lubie w niej to ze inna nic reszta piosenkek na 'elephant' i nie tylk odlatego ze spiewa Meg... mi sie podoba przedewszystkim tekst ( dla mnie ma w sobie ten sekspil i tajemniczosc) i dziwnie by to wyszlo gdyby spiewal ja JAck a poza tym spie meg bardzo poteguje te wrazenia. to dosyc specyficzna piosenka na tej plycie i uwazam ze albo sie ja kocha albo nienawidzi. ja to pierwsze :)
  • norma

tak, własnie podnieca nas jej głos. który w cale nie zawodzi.
    w zasadnie to moja ulubiona piosenka, między innymi przez TEN głos. jest niezwykły a przecież tak żadko można go usłyszeć... :)
  • Tortura

nie!
  • Anonim

tak!

:D
  • Ricken.

bijcie sie!!!
  • justyna em.

nie ma takiej potrzeby;))
  • Tortura

a już bilety się drukowały na walkę..; /
  • Hej Bombo !

ta piosenka nie mialaby sensu gdyby nie spiewala jej wlasnie meg,ta dziewczyna sprawia wrazenie takiej 'niewinnosci',i tekst tak fajnie z nią kontrastuje.Byloby nudno gdyby spiewala to jakas babka ze 'zmyslowym' glosem.tak tak tu jest pies pogrzebany...:)
  • Anonim

ja nie potrafie sie skupic na sensie jak ona to spiewa.
  • Ricken.

no to jak chcesz znaleźć sens tej piosenki to sobie przeczytaj text
  • Anonim

oh dziekuje za dobra rade. sama napewno bym na to nie wpadla.
  • Ricken.

nie ma za co, zawsze do usług
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)