The White Stripes [763]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

TWS odwołali trase z powodu załamania nerwowego Meg...
    http://community.adn.com/node/11049...
  • Anonim

wlasnie mialam o tym napisac ale nie mialam czasu wejsc nawet na grono - 3 klasa gimnazjum;/ nie wiem, jakis strach przed podrozowaniem czy co?!
  • Dragon

za przeproszenem - pierdolisz.
    to ze Meg ma 30 lat oznacza ze nie moze miec zalamania nerwowego? nie znamy za dobrze jej życia, może ma problemy z którymi nie moze sobie poradzic? Jestem duchem z Meg i mam nadzieje, że powróci do zdrowia.
  • Anonim

http://muzyka.onet.pl/0,1604796,new...

Sorry za pomylke. Po prostu Meg ma stany lekowe i nie moze podrozowac a nie boi sie podrozowac. Ale naprawde nie wiem o co ci chodzilo z jej wiekiem a tak przy okazji KOBIETOM SIĘ WIEKU NIE WYPOMINA!!!!
  • Anonim

ale głośno krzyczysz
  • Dragon

Chodzi o to, ze porównałas problem Meg do nastolatki z 3 gimnazjum... Przynajmniej tak to wygląda...
    Ja odpowiedziałem - ze dorosła osoba, tez moze miec rózne problemy z psychiką.
    a 30 lat - to przeciez jeszcze mało, a nawet zrobiłem to z błędem, bo Meg ma chyba teraz 32 lata, z resztą nie jest to teraz istotne.
  • Ola

Hmm, nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem. koleżanka nie miała czasu zajrzeć na grono, bo jest w 3 klasie gimnazjum - przynajmniej tak wynika z jej posta; )
  • jsnpncz

Myślę, że koleżanka Księżna ubolewała tu nad swoim losem szkolnym i nie nawiązywała do wieku Meg :)
  • Bonejangles

Pewnie Dragon mial męczący dzień i jest zmęczony, bo tam raczej nie bylo porownania do gimnazjalistki;) Wybaczmy Mu to...
  • Anonim

naprawde nie pomyslalabym ze to co napisalam wtedy mogloby byc inaczej zinterpretowane (tak jak to zrobil kolega Dragon) ale jak widac za krotko na tym swiecie jeszcze zyje.
  • Dragon

A to przepraszam w takim takim razie - przyznaje sie do porażki i zwracacam godnośc księżno - może to i było za sprawa ciężkiego dnia - nie wiem coż - pierwsza liceum to nie przelewki - bleh... SoRkAcHe RaSsSsS JeShCh3 =3
  • Bonejangles

>Dragon napisał
    >A to przepraszam w takim takim razie - przyznaje sie do
    >porażki i zwracacam godnośc księżno - może to i było
    >za sprawa ciężkiego dnia - nie wiem coż - pierwsza liceum
    >to nie przelewki - bleh... SoRkAcHe RaSsSsS JeShCh3 =3

Ta, pierwsza liceum... wiem cos o tym...
  • Anonim

haha a ja wam zazdroszcze ze juz 1 liceum. oj dobra bo taki maly ot sie zrobil nam, a w koncu to Meg jest najwazniejsza. niech nam zdowieje szybko bo jak to tak bez niej te TWS bedzie istnialo, no jak?!
  • Monna Pomona

pierwsza liceum chujowa jest. to tyle.

oczywiście, że Meg najważniejsza. ja Ją uwielbiam. ożenię się z nią.

:)
  • Bonejangles

To zabrzmialo, jakby TWS sie mialo rozpadac!! Nie panikujmy, wszystko bedzie dobrze...
  • Anonim

no dobra moze troche przesadzilam ale The White Stripes z chora Meg to nie to samo co ze zdrowa. oj dobra wiadomo o co chodzi; ))
  • Dragon

Ej... własnie sobie robie pokoik na thewhiteStripes'owo - mam juz dwie ściany czerwone i jedną czarna - whoa... Jeszcze tylko inne scianki takie malutki, suficik i podloga i sie masz!
    Ja tez uwielbiam Meg! dlatego mam nadzieje że szybciutko wróci do zdrowia
    Księżno - wybaczasz?!
  • Monna Pomona

no ja chcę też na czerwony, czarny i biały ściany zrobić.

Meg Meg Meg!
  • pejczi.

a ja już maaaam :P
  • Bonejangles

A ja nie zrobie bo mam ściany zieloone;p i za maly pokoik na ciemne kolory (czerwony chociazby)...
  • 1
  • 2
| |

Dla fanów Marthy Megan White i Johna "Jacka White'a" Anthony'ego Gillisa, czyli po prostu duetu THE...

Fotki

Miejsca grona (0)